tekken90 Odesláno Duben 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 Screeny z gameplay PS3 verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 Připadá to jen mně nebo je ten obraz takovej našedlej, bez barvy, atd? Samozřejmě obrázkům z Photoshopu se to nikdy nebude rovnat, ale toto je takové mrtvé :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 No celkove to neni zadna slava.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 No, i přes to bych takových obrázků z AC III viděl klidně X . Jindy bych možná nadával na kvalitu, ale krucinál z AC III jsem rád za každý screen v jakékoli kvalitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kRenzi Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 Co myslite bude v ACIII cestina? U X360 se ted potvrdila tak neslysel nekdo nekde neco ohledne PS3? :) EDIT: Tak uz jsem to prolistoval i jinde a ACIII vyjde v cz i na PSko3! Toz to je super zprava :) jelikoz minule dily jsem hraval jen na PC a u konzole me stvalo ze se nedelaji s cestinou. Ted jsem se ujistil ze treti assasin poleti na moje PSko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 Jojo ACIII bude i na PS3 s českými titulky.Nejsem zrovna fanda této série,ale k vůli té české lokalizaci to bude můj první AC kterej si koupím a dost se na něj těším.Zatím podle zjištěných informací to vypadá fantasticky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek_Cz Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Tak kdo ještě neviděl trailer a gameplay z E3 tak tady to mate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 a kdo už má předobědnáno? já freedom na PC a kvuli té asasínce bych si koupil i vitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek_Cz Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Taky mám předobjenanou freedom edici na ps3, jen doufam ze nebude tak extremne limitovana jak pisou na xzone, pac sem objednaval celkem pozde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Já ac miluju ze všeho nejvíc tak doufam ze na me taky zbyde. Btw: nema nekdo neco Ac sberatelskeho na prodej? Odesláno z mého LG-P350 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek_Cz Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 Tak vám sem naházím zase pá videí :D http://www.youtube.com/watch?v=7Yyti0GxwZo IIIII a jeden menší trailer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 Jsme hráči, E3 sledujeme ;). Ikdyž osobně mám raději Gamescom, vše osobně a možnost vyzkoušet si ty hry, jen škoda, že už není u nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek_Cz Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 No tak to mi je jasný ze E3 sledujete, ale tak od čeho by bylo tohle téma kdyby se sem nic nepřidávalo, od toho to tady je aby se sem házeli novinky o hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 Zdravím.Mohl by mi někdo prosím ve zkratce povědět o co jde(příběh) v jedničce a dvojce a jestli na sebe díly i s trojkou dějově navazují?Právě jsem dohrál Uncharted 3 a nemám nic zajímavýho do svýho plejstejšna...Ještě by mě zajímalo jestli díly Brotherhood a Revelations musím mít taky aby byl příběh kompletní,nebo jde jen o jakousi dějovou odbočku.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 zde to máš všechno dopodrobna.. http://cs.wikipedia.org/wiki/Assassin%27s_Creed_(s%C3%A9rie) určitě na sebe navazuje dvojka, brotherhood a revelations :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 Jo sorry su hňup.Wiki mě mohlo napadnout.Hrál si to?Můžeš to nějak porovnat se sérií Uncharted? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 Ono jednčika nejvíc navazuje asi na Revelations, ale nehrát předešlé díly, tak nepochopíš nic... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 Jo no o to mi jde.Abych si nekoupil trojku nebo dvojku a věděl prd o co tam jde.Jinak koukám že trojka je z úplně jinýho soudku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 ano jednicka je spolecna s revelations, protoze v revelations resis ukoly co ti nechal altair v jednicce.. a do dvojky navazuje brotherhood a hned to revelations.. ja to hraji postupne.. jen jednicku sem hral uz kdysi davno na pc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 Uz se tesim :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Ta freedom edice vypadá naprosto fantasticky, hrozně mě láká to předobjednat :D Ale je to pálka, jako vzhledem k obsahu je to celkem rozumná cena, ale i tak 2500 cca, hrozné rozhodování :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Ja se na ni hrozne tesim, jen se bojim, jestli na ni budu mit, posledni dobou mi pripada, jak kdyz mam diry v kapsach,at tam strcim co tam strcim hned je to pryc, blby prazdniny, zase na druhou stranu kdyz neohlasili legendarku Halo 4 tak se trochu usetri, ale na ten podzim je toho bohuzel taky strasne moc :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 http://www.zing.cz/novinky/12530/specialni-assassins-creed-3-pro-ameriku tak toto mě už docela nasr*lo s prominutím. fakt musí mít každý region svou edici? jak k tomu přijdou sběratelé. z assassins creed je už fakt poslední dobou dojná kráva a ubisoft dojí jako o život. jako sběratel (výhradně AC) chci mít všechny, ale jim jde jen o prachy a ne o fanoušky, jako je to třeba u Valve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Na to jsou experti jini, Ubisoft co se tohohle tyce jeste jde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 no neřekl bych. celé dny trávím hledáním nových informací, na ebay aukcí a tak. nevěřil bys, kolik má třeba revelations "odrůd" a co teprv dlc. to prostě ty dlc musejí dávat placené? skoro nic jim to za tu práci nevynese, a akorát nakrknou hromadu lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.