kaarloss Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 zdravím, mám nový xbox 360 slim, je na něm proveden flash i rgh ale když ho zapnu svítí na konzoli pouze zelený prostředek a na televizi mi to hlásí: žádný signál. Nevíte někdo co s tím? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Duben 15, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Jak dlouho jsi ho nechal puštěný v tomto stavu? Jelikož je tam úprava RGH, bootování nebude tak rychle jako bez něj. U Slimů dle kvality použitého CPLD čipu a provedení se může bootovací čas pohybovat mezi 5 - 30s, klidně i déle (řádově minuty), ale to je potom ne příliš kvalitně provedené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kaarloss Odesláno Duben 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 no zkoušel jsem to mít zapnuté cca 10 minut a nic. Pořád svítí ten jenom ten prostředek a když zapnu ovladač tak na tom blikají všechny čtyři diody zaráz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendis Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Podívej se, jestli po zapojení zdroje svítí červená dioda v konzoli (konzole je vypnuta). Po zapnutí by měla začít v konzoli blikat zelená dioda. Vycházím z toho, že k RGH byl použit Xecuter CoolRunner. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Mel jsem tady i Xbox kterej jsem musel nejdrive pustit a pak teprve prepnout HDMI vystup na TV. Jinak se to chovalo podobne. Nebo jak uz tu je napsano spatne RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kaarloss Odesláno Duben 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Kde přesně je v xboxu ta dioda? Nikde ji nevidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Koukni tema chadicima mrizkama z vrchu do vnitr a tam by to melo byt vydet, pokud to je udelane Coolrunnerem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendis Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Možná by bylo dobré vědět, kdo RGH dělal? Mělo by to být vidět skrz žebrování na horní části konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kaarloss Odesláno Duben 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Konzoli mám rozmontovanou ale tu diodu stále nikde nevidím. Teď jsem xbox zapnul a pro změnu prostřední dioda bliká zeleně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Vyfot desku a hod sem foto at se uz dozvime jestli je tam Coolrunner. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kaarloss Odesláno Duben 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Stačí takto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Duben 15, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 no zkoušel jsem to mít zapnuté cca 10 minut a nic. Pořád svítí ten jenom ten prostředek a když zapnu ovladač tak na tom blikají všechny čtyři diody zaráz. Tak to je zlé. Pokud nevíš, jaký čip byl při instalaci použit, vyfoť instalaci uvnitř konzole (pokud jak píšeš ji máš rozebranou, tak by to neměl být problém). ///EDIT: Doporučuji reklamovat u toho, kdo ti instalaci prováděl. Dlouhý bootovací čas je zřejmě způsoben nekvalitním CPLD čipem anebo pájením. Bohužel, z té fotky není detail pájení vidět, jen ten CPLD čip, který stojí za starou belu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kaarloss Odesláno Duben 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Jo, je to coolrunner. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Ne, ale hezka prasecina to je :-) Reklamuj tu praci jestli mas moznost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Duben 15, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Jo, je to coolrunner. To sice je, ale referenční Xilinx, který svoji kvalitou odpovídá ceně. Jsou dvě možnosti: - buď je to špatně provedené a není to funkční (fungovalo ti to už vůbec?) - nech to zapnuté třeba hodinu a uvidíš, možná ti to nabootuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kaarloss Odesláno Duben 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Jak jsem to dovezl tak to bez problému jelo ale pak jsem to vypnul a začalo to dělat tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Jak jsem to dovezl tak to bez problému jelo ale pak jsem to vypnul a začalo to dělat tohle. Na první pohled je to takové no,řekněme trochu chaotické.Už sem takovou práci viděl, tuším od koho to je a tuším, že zase bude flamewar, takže to radši reklamuj sám, než z tebe vyrazíme kdo to spáchal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Ten člověk evidentně nikdy nic nepájel, takhle jsem pájel když mi bylo 10 a začínal jsem si hrát s elektronikou. :blejt: Rozhodně reklamovat u toho kdo to dělal, nebo nejlépe to dát někomu kdo s instalací má zkušenosti a nevytváří takovou doslova prasečinu, jak říká Anubis1. edit: To by se snad mělo i zveřejnit kdo to dělal, taková práce není práce, ale pokus o něco co neumí ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kaarloss Odesláno Duben 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Ok. Zkusím to reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Duben 15, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Ok. Zkusím to reklamovat. Zkus, tady je každá rada drahá. Těžko se vyznat v drátování podle fotky, natož pak hledat, jestli je chyba v pájení anebo v části programování. Moc by mě zajímalo, kolik taková práce stojí. Jen ti přeji, ať to dotáhneš do zdárného konce a můžeš konzoli normálně používat, o což by mělo jít především. Aníž bych se chtěl chlubit vlastní prací, tak se podívej na obrázek co jsi sem dával ty a na příklad instalace TX CoolRunner. Zdánlivě stejná věc sloužící stejnému účelu, jestlipak najdeš 10 rozdílů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kaarloss
zdravím, mám nový xbox 360 slim, je na něm proveden flash i rgh ale když ho zapnu svítí na konzoli pouze zelený prostředek a na televizi mi to hlásí: žádný signál.
Nevíte někdo co s tím? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.