axetom Odesláno Květen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2016 Mám dash Freestyle3, a mám problém. Naripoval jsem si pár her na HDD, některé jsou vidět, ale Forza a nebo třeba Flatout nejsou vidět. Mám scan celé složky HDD1 v které jsou i jiné hry a ty vidět jsou. nějaká rada? Když to spustím přes soubory, tak to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Květen 13, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2016 Nevidis hry nebo jen mas sede obaly od her, jakou mas hloubku skenovani? Nahod si do Xboxu misto Fsd3 (skoncila podpora) Auroru.Najdes ji tady na foru, kompletni verzi i s cestinou http://console-forum.net/tema/184547-cestina-aurora-0-5b-cz/page2?p=1486217&viewfull=1#post1486217 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steweo198 Odesláno Březen 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2018 Ahoj, chtěl bych se pustit do aktualizace DB. Nicméně nevím jakou zvolit verzi RGH. K xboxu jsem nedostal original NAND, takže nevím jaká verze tam byla původní. Teď mám 16537 a četl jsem, že JRuner to vyhodnocuje podle stávající. Systém nabíhá do 30sekund, ale spoléhat se na to nechci. Xko je Phat rok výroby 09. Kdybych rozdělal Xko a vyfotil sem čip, dokázal by mi někdo říct přesně? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reeprich Odesláno Duben 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2018 Prosil bych o "nakopnuti" spravnym smerem.. Dostal se mi od znameho do ruky mrtvy xbox 360.. Rozborka a vymena sedmi nafouklych kondenzatoru vse vyresila.. Nasledovala prosba o jailbreak.. Popravde jsem se totalne ztratil v mnozstvi odkazu a navodu datovanych od roku 2011. Vim ze XB ma dashboard v. 2.0.8895.0 Mohl by nekdo ochotny pouze naznacit, jak postupovat? Nemam problem s pripajenim na JTAG body, vyuziti LPT portu atd.. Jen jsem videl i jakesi relativne nove odkazy na JTAG pomoci USB flash atd.. Netad bych konzoli bricknul.. Postaci neco ve stylu " tohle je nefunkcni/zastarale, dohledej si tohle reseni"... Diky za trpelivost... EDIT: podle napajeni a HDMI je to verze FALCON... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 5, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2018 @Steweo198 foto zapojení čipu by mělo napomoci k identifikaci typu instalace. @reeprich verze DB nepovoluje zvolit typ instalace JTAG. V daném případě buď RGH2, resp. RGH1.2 (dříve používaná metoda R-JTAG u PHAT verzí je dnes už spíše ojedinělá). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reeprich Odesláno Duben 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2018 Ok zkusim dohledat RGH2 diky za bleskovou reakci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 5, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2018 Zkus se v případě PHAT verze konzole zaměřit na RGH1.2, nenech se zmást nižším číslováním (tato metoda je novější a právě u PHAT verzí dosahuje uspokojivých výsledků). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reeprich Odesláno Duben 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2018 Ahh no jsem na mobilu, takze trosku pomalejsi, nicmene jsem se dobral k napr. Mod chipu https://m.ebay.ie/itm/Board-Chip-Cable-Wire-For-Jasper-Xbox-360-Phat-Slim-Console-Coolrunner-Rev-C/173086221895?hash=item284cbe2647:g:mpYAAOSwcN1aVHKf Vecer sednu k desktopu a zkusim dalsi moznosti.. Diky za upozorneni na verze.... OT: A to me tam ceka jeste PS3 s YLOD.. opet bude premiera... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.