crappy Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Zdravim panove, mam k vam dotaz. Predal jsem na rgh svuj xbox jasper s dashem 14719 cca pred tremi tydny. Problem byl vsak v tom, ze na me verzi nebylo mozne rgh udelat. A tak se cekalo na rgh 2.0. To vyslo, ale muselo se pockat na novou verzi j-runneru, ktera mela asi tyden zpozdeni. Jak vysel tak RGH bylo provedeno, nicmene xko nenabihalo. Potom vysly J-runneru opravne soubory pro jasper, pridal se 10 ohm odpor a stineny kabel a xko uz nabiha. Bohuzel to trva dve minuty :/ zatim jsem si pro nej nebyl, ale zajimal by me taky vas nazor. Da se s tim udelat v soucasne dobe jeste neco dalsiho aby se to zlepsilo??? Clovek co mi to delal, delal me i dalsim lidem spoustu flashu mechanik i rgh a vsechno vzdy v poradku. Myslim, ze udelal co mohl. Podle vseho to tak proste ted je a vyresi to az coolrunner 2, ale na ten se mi moc nechce cekat, navic bude urcite drazsi. Nebo myslite, ze treba bude jeste nejaka jina cesta (casem) jak to jeste zlepsit? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Už jsme to tady probírali moje zkušenost je boot cca minutu na falconu mojí testovací konzoli, takže jsme se tady tak nějak vetsinove shodli, že to není na nabízení zákazníkům protoze bez nového coolrunneru to lepší nebude. Takže to, že by se to vyladilo jako rgh1 (15-20 sekund) se současnými Coolrunnery nehrozí. Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crappy Odesláno Květen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 cetl jsem to tady, spis me zajimalo, jestli si myslite, ze je nejaka moznost, ze se dockame zlepseni diky softwaru nebo nejakemu tomu domacimu bastleni navic. coolrunner 2 je totiz aspon podle me na dlouhe cekani. stejne jako DemoN, o kterem se porad jenom mluvi a i kdyz je na shopech, nic se nedeje a v polozce cena je To Be Announced. A ze uz je to nejakej patek :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 A toto je jediná "slabina" RGH 2? že konzole dlouho nabíhá? Nebo to má vliv i na rychlost načítání her, nebo tak něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 A toto je jediná "slabina" RGH 2? že konzole dlouho nabíhá? Nebo to má vliv i na rychlost načítání her, nebo tak něco? Jak to už jednou naběhne, funguje to úplně stejně tj jako RGH1.Jen to nabíhání je horší (jednotky minut) a někdy to nenaběhne vůbec což člověk neví dopředu, proto to dělat pro zákazníky je dost kamikaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 cetl jsem to tady, spis me zajimalo, jestli si myslite, ze je nejaka moznost, ze se dockame zlepseni diky softwaru nebo nejakemu tomu domacimu bastleni navic. coolrunner 2 je totiz aspon podle me na dlouhe cekani. stejne jako DemoN, o kterem se porad jenom mluvi a i kdyz je na shopech, nic se nedeje a v polozce cena je To Be Announced. A ze uz je to nejakej patek :/ Nikdo nedokáže určit, kdy bude Xecuter CoolRunner v2 uveden a nabízen k prodeji. Není podstatné to, aby to bylo co nejdříve, hlavní je to, aby to bylo co nejlepší. To je u Team Xecuter zvykem, nikoliv jako tomu je u mnoha ostatních týmů. Co se týče Xecuter Demon, jedná se o produkt jiného charakteru, neuváděl bych ho v této diskusi. To, že prodejci nabízejí produkty, které nejsou ještě ani uvedeny, je už problém na jejich straně. A toto je jediná "slabina" RGH 2? že konzole dlouho nabíhá? Nebo to má vliv i na rychlost načítání her, nebo tak něco? Ano, jedná se pouze o časy bootování. To je důvodem, proč se čeká na Xecuter CoolRunner v2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 2, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 cetl jsem to tady, spis me zajimalo, jestli si myslite, ze je nejaka moznost, ze se dockame zlepseni diky softwaru nebo nejakemu tomu domacimu bastleni navic. coolrunner 2 je totiz aspon podle me na dlouhe cekani. stejne jako DemoN, o kterem se porad jenom mluvi a i kdyz je na shopech, nic se nedeje a v polozce cena je To Be Announced. A ze uz je to nejakej patek :/ FIY cena produktu DemoN už je u oficiálních distributorů naopak nějaký ten pátek uvedená, nevím kam a kdy ses koukal naposled. Produkt je víceméně hotov a je v rukou developerů pro odladění SW. Můj skromný odhad je, že ani DemoN a ani CoolRunenr v2 na sebe nenechají dlouho čekat. http://www.team-xecuter.com/demon/Demon_Phat_V2_prototype-1.jpg http://www.team-xecuter.com/demon/Demon_Slim_V2_prototype-1.jpg http://www.team-xecuter.com/demon/Phat_Ext_V2-1.jpg http://www.team-xecuter.com/demon/Slim_Ext_V2-1.jpg http://www.team-xecuter.com/demon/CR_addon-1.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crappy Odesláno Květen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Rendis: Ano nepatří to sem, jenom jsem to uvedl jako priklad jak dlouho může trvat cr2. Drak3go: Už to vidím. Přestal jsem to sledovat po hodně dlouhé dobe od oznámení ze je to hotovo. Jsem rad ze to bude kvalitní ale nemělo by to fungovat tak ze se řekne něco máme a teď cekejte. Nkdo ani nenaznaci jak dlouho to může trvat. A pak řeknou comming soon maji to vybraní lidé a musí to testovat. A od te doby už taky utekly snad dva měsíce a nic. No nic pojedu pro to a uvidíme. Pravděpodobně ale ještě dojde na zlikvidovani zbytku dvd co mam doma a bude se čekat na cr2 Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 a co RGH 3.0 ? a co udělat, když xbox s RGH 2.0 nenaběhne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 co udělat, když xbox s RGH 2.0 nenaběhne ??? pomáhá vypnout a znova zapnout ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 pomáhá vypnout a znova zapnout ;) mne to nepomohlo, řešil jsem to tady... mám rgh 2.0 squirt v konzoli jasper, 4 dny bezproblému běžel a teď nejde :-( přes hodinu zkoušel naběhnout a nic, ani xell nefunguje, pořád to dělá to samé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 to vím, že se to tu řešilo a souhlasím s ostatníma zkušenejma, že je to pájení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 to vím, že se to tu řešilo a souhlasím s ostatníma zkušenejma, že je to pájení dobře, ale já se bojím jediného, že se to bude i po přepájení znovu opakovat... a opět to nepůjde rozchodit doma a bude se to muset opět poslat flasherovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.