nepster Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2012 Však já nebláznil.Jen jsem se uepútal ať to někdou vyzkouší, tak hned nevyjíždějte :D Nechce někdo něco dát online? Já jsem kdyžtak stevens129 před pár dny to tady už někdo řešil a napsal sem mu úplně to stejný...nevim kdo to byl kvuli tomu napsal 10 příspěvků tak neříkej že sis nevšiml.... Citovat
stevens129 Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2012 Nevšiml jsem si vůbec ničeho Citovat
nepster Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2012 Mam takovy problem...kdyz fotim treba nejaky dokument (napr zapis ze sesitu) a fotim s bleskem, tak je ta fotka tmava.... Kdyz restartuju mobil tak je to pak v pohode... Nesetkali ste se s tim nekdo? Kamos to mel taky na iPhone 4..kdyz fotim bez blesku tak to je bez problemu... Citovat
Wind Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2012 Tahle chyba (zpoždění blesku) byla vyřešena nejnovějším updatem iOS. :) Citovat
Wind Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2012 Na reklamaci jsem ho donesl 26.11. ... dnes mi přišel nový kus. :) Citovat
stevens129 Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2012 No tak není to úplně nejpomalejší ale na druhou stranu teď už mají iPhony většinou skladem a tak to je asi dřív než ještě před pár tydny Citovat
nepster Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2012 No a jak si dopadl? Blesk nechrasti a home button nekrupe ? :D Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat
Wind Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2012 Blesk vážně vůbec neklape, což nechápu, protože alespon trochu klapal snad u všech iphonů co měli vystavený v Apple storu a tlačítko home samozřejmě neprokřupává a už funguje tak jak má. :) Citovat
stevens129 Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2012 Wind tak teď nevím kdo má špatný kus :D Mi to tam klape :D ... Citovat
nepster Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2012 Wind tak tam muzes jit znova, ses jedinej komu to neklape :D Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat
stevens129 Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2012 nepster, zni to trochu jako ironie, bohuzel neni :D ''Vsem v iPhonu neco klepe, pokud ti to neklepe máš špatný kus'' - Joke of the year :D, bohužel truestory Citovat
Pr3dator Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2012 Je to nezmysel. Ak ti foťák normálne ostrý, nemáš čo riešiť a určite to nie je dôvod na reklamáciu. Naopak by ťa vysmiali. Citovat
stevens129 Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2012 Však si z něj děláme srandu :D...Možná to Apple mezitím už nějak upravil a Wind dostal nový kus :D Citovat
Wind Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2012 Nevím, jestli mám špatnej kus, ale rozhodně budu radši, když mi bude fotit stejně jako každýmu a nebude mi v něm klapat než aby mi fotil stejně jako každýmu a společně s miliardou lidí na světě mi v něm klapalo:))) Každopádně to nebyl problém, proč jsem telefon reklamoval. ''Vsem v iPhonu neco klepe, pokud ti to neklepe máš špatný kus'' - Joke of the year :D, bohužel truestory -truestory možná tak na fóru plný retardů, bohužel, ve skutečným světě bad joke :) Citovat
stevens129 Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2012 však to byla ironie, to truestory nebylo myšleno jako truestory :D Citovat
mesyas Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2012 Zdravím, nevíte kde pořídím Iphone 5 za cenu jako na apple storu(16500)? Kartu nemám a v obchodech to mají o 2000 více. Citovat
dalzap Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2012 Nikde nicmene dnes neni problem kartu obstarat takze bych sel do banky, zalozil ucet, aktivoval internetove platby na karte a je to Citovat
stevens129 Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2012 Taky bych bral přes Store ale kdyžtak můžeš sehnat od někoho důvěrného třeba na Aukru.Tam ti to dají třeba za 17 000 ale je to jak z Apple store protože oni to koupili u T-mobile za 16k a vydělaj si na tom, takže je to v pořádku. Citovat
nepster Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2012 nějak bych si to vyřešil s kartou a koupil z apple store...nejjistější a nejlevnější.. třeba od známého to zkus vyřešit ;) Citovat
mesyas Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2012 o účet jsem přemýšlel ale na trhu je mnoho bank a nevím/nemohu se rozhodnout u jakého, abych neplatil zbytečné peníze :D Na auktu jsem se díval a tam je to stejně drahé jako třeba u CZC/chtějí platit na účet. Připadá mi to docela na hlavu, že v kamenném obchodu applu to mají dráž než na internetu. Citovat
pozitro Odesláno Prosinec 28, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2012 Stejnak jednou budeš potřebovat vlastní účet. A jelikož si chceš koupit iPhone 5, tak si myslím, že to bude zanedbatelná částka... A všě to vše vyjde levněji než si ho koupi jinde... Citovat
nepster Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2012 No jenze tady v cr nemame obchody apple... istyle, isetos apod jsou jen dealeri a nepatri to k apple spol. takze je jasne ze to je drazsi... Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat
dalzap Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2012 Pokud jsi student, muzes si zalozit konto G 2 od Komercni banky a vse je zdarma a je to, jinak bys musel zvolit treba fio banku u ktere nejsou poplatky Citovat
piggy Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2012 Neříkej mi, že nikdo z rodiny nemá účet. Citovat
mesyas Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2012 Pokud jsi student, muzes si zalozit konto G 2 od Komercni banky a vse je zdarma a je to, jinak bys musel zvolit treba fio banku u ktere nejsou poplatky jj jsem student a na G2 se podívám podrobněji. Zatím co jsem četl tak to vypadá skvěle a vyhovovalo by mi to i do budoucna. Piggy otec měl účet u ČSOB ale kvůli velkým poplatkům a nevyužití ho zrušil(taková smůla) nepster aha, viděl jsem obchod na arkádech a myslel jsem, že to je oficiální shop na název jsem se nedíval :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.