nepster Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 za pár dní si toho už ani nevšimneš... btw dneska se musim rozhodnout jestli black or white :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 Tak vás hoši čekatelé opouštím, zítra mi přijde ten můj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 kdy přesně sis ho objednával jestli se můžu zeptat? a za jak dlouho to přišlo? opravdu to jsou ty 4 týdny? :( já si počkám až do 9.11. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 (upraveno) Dneska jsem tu objednávku z AOS zrušil. Včera objednal u Vodafonu a dneska mi ho poslali a zítra přijde ;). Upraveno Říjen 17, 2012 uživatelem ^ToMmY^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 Jé, já jsem iPhoně 5 objednával přesně 28.9. z officiálních stránek apple a doručovací doba je 24-30.10, což jsou ubíjející 3-4 týdny. Tak počítám, že snad příští týden dorazí. Ta doba čekání se zdá být nekonečná, jen doufám, že Apple tu čekací dobu neprodlouží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 jo, ty 4 týdny sou hrozný :D hlavně když sem prodal iphone 4 a na přechodný období mam htc diamond :D to je děs.... já to mam objednané přes apple, myslím že mají nejlepší ceny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Jo taky jsem objednával na apple.cz. iPhone levněji nikde nekoupíš. Jen doufám, že za týden už bude doma :-) Mám teď tři měsíce SE K750i, takže můžu max. posílat sms a volat. Jak říká většina babiček, od toho telefon je :D A co pouzdra? Řešil jste už někdo? Fólie a kryt se mi nelíbí, třeba nějaké kožené pouzdro, ale co jsem koukal, tak jich na českých stránkách moc není, né-li vůbec žádné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Já už mám doma tenhle :) http://www.more-thing.com/en/iphone/iphone-5/letique-collection-for-iphone-5.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Jo kamarád měl podobný a není tak opatrnej na věci, tak na horní straně jak telefon není úplně celý zakrytý, tak tyhle části telefonu má ošoupaný. Já jsem měl celkem podobný pouzdro, akorát od italský značky Senna, ale na věci jsem opatrnej, tak jsem žádný takový problém neměl. Ale na novej iPhone chci pouzdro, které bude zakrývat celou část telefonu. Jak všude na internetu píšou, že černá verze je na "ošoupání" náchylnější, tak pro jistotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 na ip4 sem v životě neměl žádný obal ani folii ani nic a když sem ho po roce prodával tak sem ho měl v 99,9% stavu...a ne že bych byl nějak extra opatrný, dostkrát sem s nim třísknul i o zem... ale na tenhle si možná koupím folii... ale na ip4 sem si chtěl koupit tohle - http://4.bp.blogspot.com/-5m5inTVgO7M/T8-BEorAq0I/AAAAAAAABF4/ZpYiu_c8oSM/s1600/black%2Band%2Bturqoise%2Batherton%2Bcase.jpg - je to od značky landmarks&lions myslím...teď už to ale nedělají a na ip5 to už asi taky neseženu... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 (upraveno) ještě se chci zeptat, jak to je s baterkou? vydrží déle? e: omlouvám se za db, nevšiml sem si... Upraveno Říjen 20, 2012 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Říjen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 Oproti 4S by papírově vydržet déle měla, ale jak je to ve skutečnosti nevím. iPhone ještě nemám. Nejlepší je mít iPhone a přímo sám posoudit, jak na tom výdrž baterie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 ta otázka byla směřovaná na ty, co už ho mají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Říjen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 Tak pokud ti nikdo neodpoví, za týden (doufám) ti sem informace o výdrži baterie napíšu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Říjen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 Baterka lepší jak u 4S určitě... Mám povolených spoustu notifikací na pozadí a vydržím 2dny na baterku. Doufám, že se už dočkáte kluci... Tady maté trošku provokaci :-) http://instagram.com/p/Q7b7R7pfQ9/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Říjen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 Krása :-) Opravdu ti vydrží dva dny? To se mi zdá celkem dlouhá doba. Ale pokud tomu tak je, tak se určitě zlobit nebudu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 jo tak krabičku mam tady na stole taky ale prázdnou :( :D výborně, to je super 4ku sem nabíje každý den.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigdick Odesláno Říjen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 No vydrží podle toho jak moc ho používáte, jak moc používáte 3G, wi-fi, bt, záleží jakej je stav signálu. Já osobně mám neustále zaplé 3G a wi-fi, telefon bych řekl že využívám dost, a spotřeba baterie se usadila asi po 20 dnech používání na den a půl. Ale každej den ho dávám nabíjet, protože, když se ráno vzbudím, tak mě nestačí 30% stav baterie. Ale jinak vydrží dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 (upraveno) Jak píše Bifdick. Nejprve se výdrž může zdát malá (vše zkoušíte a nastavujete...). Po 3 týdnech výdrž 2 dny normálního používání (3g, wi-fi, gps povoleno). Pro jistotu však nabíjím každý den... Btw. Černý varianty se nebojte. Zatím bez škrábanců a vypadá dokonale ;) kryt ani folie nepoužívám. Upraveno Říjen 21, 2012 uživatelem aRMy-K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 Fakt nevim kde zijete kdyz v am to vydrzi nabizy se zaplym 3g dva dny. Ta baterka je naprosto srovnatelna s baterkou u 4s. Nevydrzi moc :D jinak pouzivam ho uz skoro mesic bez krytu a folie a vse OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 Jás mám cca na 25% Naprosto dostačující. Má vyšší svítivost jak 4/4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 Ještě bych chtěl vědět pro jakou verzi jste se rozhodli...jestli 16, 32, nebo 64 GB a dyštak důvod :). Pořád se ještě rozhoduji jestli 16, nebo 32 GB, tak díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 16 je málo,zbyde zní jen cca 13 gb a co je dnes 13gb?Pár her,jeden film,něco málo hudby a budeš mazat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 16 je málo, ale je to rozdíl 2500 Kč a to je pro mě dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 ano je to docela rozdíl...myslim že 16 je sice málo, ale do teď sem měl 8gb ip4 a když sem tam neměl moc hudby (asi 2gb) tak mi to stačilo ;) teď čekám na 32gb verzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.