nepster Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Tak asi po týdnu používáví musit potvrdit, že baterka opravdu vydrží dýl... Celý den mám zapnuté 3G, wifi, podsvícení displeje cca 75%, hudbu posloucham tak hodinu až 2... A vracim se domu tak se 30-50%... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Tak iPhone 5 je doma!!!! Včera jsem tu na foru našel odkaz na aukro, tam jsem si náhodou projel iPhony a dneska už je doma!16GB Black zakoupený v T-mobilu, starý měsíc a půl.Byl jsem tam osobně a majitel mi ukazoval že mu stačí jeho 4Ska a že se o to moc bojí když pije na akcích :D Stál 17k to znám, taky sem ho dojebal lehce na akci. Teď ho budu reklamovat, protože mě fakr se*e jak děsně klape v tom fotáku v porovnání s ostatníma pětkama a kuli křupajícímu tlačítku home + občas se mi stane, že se aplikace sekne naskočí logo jablka a hodí mě to na zamčenou obrazovku... :) V pondělí to nesu do Vodafonu tak pak dám vědět, jak dlouho trvala reklamace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 no tak to lehce zamrzí, zrovna narazit na špatnej kus :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Wind: Tak to na*ere no :D Ta reklamace je tak kolem měsíce, ne? Samozřejmě podle toho jestli ti daj nový iPhone nebo starý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CdissKiller Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Čauves, malá otázečka :D Kdy si koupím iP5 v Belgii, bude i v Češtině? A bude otevřenej na všechny operátory? Promiňte že se tak blbě ptám, ale přecházím od Nokie k Ip5 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 Nebude s tím problém... S češtinou vůbec (os je jednotný pro všechny iPhony). A co se týče operátora, tak to by mělo jít. Pokud ne, tak už je unlock ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CdissKiller Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 Nebude s tím problém... S češtinou vůbec (os je jednotný pro všechny iPhony). A co se týče operátora, tak to by mělo jít. Pokud ne, tak už je unlock ;) Díky :) A dá se nějak odemknout? Kdyby náhodou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 už ti psal,že ano... študuj https://www.google.com/search?q=unlock+iPhone+5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 Wind: Tak to na*ere no :D Ta reklamace je tak kolem měsíce, ne? Samozřejmě podle toho jestli ti daj nový iPhone nebo starý Zamrzí? Nejvíce mě zamrzelo, že s přehledem nejdražší mobil na českým trhu je takovej shit, co se týče konstrukce. Samozřejmě... vypadá luxusně atd., ale klapající foťák, jako normální vlastnost telefonu, na spoustě mobilu zku*vený tlačítko home, displej (údajně nepoškrábatelný), na kterým se mi v kapse, udělal škrábanec... pochopil bych u telefonu za 6 000,-, ale u iPhonu za 17 000,- opravdu ne. Každopádně nevyvracím, že po SW stránce nemá chybu a práce s ním je skvělá. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 já sem ti říkal že u toho foťáku to je normální.... a o nepoškrábatelnym displeji sem nic taky neslyšel ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 A taky když píšete na klávesnici, tak vám na boku nejdou zmáčknout písmena? Pokud tedy píšete prsty.Končí tam totiž displej a blbě se mi tam, třeba s palcem, píše. Nebo někdy když je v nastavení to přesouvání toho kolečka(turn on,off) tak vám to nejde přesunout na první pokus? Pokud tedy máte velké prsty jako já a nepíšete stylusem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 s ovládáním sem neměl problém u žádného iphonu...a psaní je super, snad nejrychlejší a nejpohodlnější... problémy nemam, velké prsty zrovna nemam ale asi ani ne malé :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Tak pojebaný iP asi nemám(doufám) :D Myslím že vždycky jak naboku končí displej tak kliknu mimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Nebo někdy když je v nastavení to přesouvání toho kolečka(turn on,off) stačí do toho okýnka pouze kliknout a ono se to přesune samo ;)...teda jestli je to to co myslím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 (upraveno) Vím ale když to náhodou přesouvám :D EDIT: Jo a něco se mi nezdá :D ... Když klepnu u znaku Jablka na mobil zezadu tak to zní jako kdyby tam poskakovala malá kulička.Když s tím hýbu tak nic a když klepu dole tak taky nic ale všude kolem znaku jablka to je jak kdyby tam v krabičce poskakovala kulička, když klepnu.... je to vada ? :D Upraveno Listopad 17, 2012 uživatelem stevens129 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 a není na to lepší teda kliknout a nemít s tím zbytečné problémy?:D jinak nechápu jak se ti na tom může blbě psát můj tatka má iP4 a má velký buřty jak svina píše na tom vpohodě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Jo a něco se mi nezdá :D ... Když klepnu u znaku Jablka na mobil zezadu tak to zní jako kdyby tam poskakovala malá kulička.Když s tím hýbu tak nic a když klepu dole tak taky nic ale všude kolem znaku jablka to je jak kdyby tam v krabičce poskakovala kulička, když klepnu.... je to vada ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 ježiš marja ty to zkoumáš,to je strašný,běž to hned ted vyreklamovat! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Tak se ptám ať to zkusíte, jestli je to normální.Je to můj první iPhone tak je to normální, ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 to at ti řeknou ostatní,mám tu poruce jen iP4 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geter Priffin Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Nesmysl, klávesnice v iOS je to nejlepší co může bejt. Na Samsungu jsou ty klávesy až nesmyslně malý, proto udělali Swipe. Každopádně - zezačátku jsem měl taky problém s psaním u krajů, ale zvyknul jsem si. Časem bys to asi začal dělat sám automaticky, ale jestli se ti špatně píše PALCEM a máš větší ruku, zkus jednu věc: (vycházim z toho že jsi pravák) 1, Vem si do ruky tužku, jako kdyby jsi s ní chtěl psát a podívej se, kde se tvůj palec dotýká tužky. Měla by to bejt pravá strana bříška. *1b, - pro leváky - tužku do levé ruky, tužka by se měla dotýkat levé strany palce 2, Tužku dej někam pryč a vem si do ruky iPhone 3, Zkus psát tim místem na palci, kterýho se dotýkala tužka 4, Chvíli tak piš a zjisti si, jak si správně telefon chytit, aby se ti dobře psali a viděls na displej 5, Tadááá, už umíš psát i písmenka na kraji a nemusíš si kroutit prst Když se ti tak bude psát hůř, tak se na to vykašli a časem si najdeš svůj styl psaní. Mě se tak píše líp než špičkou a myslim, že tak píše většina lidí. Nenesu žádnou zodpovědnost za poškození zdraví či majetku při provádění tohoto manévru. Při psaní v automobilu si zapněte bezpečnostní pás a sledujte okolní provoz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Geter: Taky si myslím mi jde hlavně o to štěrkání v telefonu.Sice u her když jsou malé tlačítka tak je to někdy k nasrání, kolikrát musím kliknout ale většinou naštěstí nejsou malé ikonky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 omg tak ti v tom jablko asi chrastí nějakej červ..... :dozey: až to tady taky řešil nějakej maniac...říkam, je to normální, taky mi to chrastí trochu a chrastilo to i na iphone4........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Však já nebláznil.Jen jsem se uepútal ať to někdou vyzkouší, tak hned nevyjíždějte :D Nechce někdo něco dát online? Já jsem kdyžtak stevens129 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalzap Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Ten zvuk je autofocus u fotaku tzn je to uplne normalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.