Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dotaz na Xecuter Demon


dany_

Recommended Posts

  • Moderators
zdravim. chci se zeptat jestli už to někdo namontoval a jestli to fakt funguje. at vim jestli do toho teda jit nebo zatim ne.jsou tam nejaky rizika apod.. doufam ze takovy tema tu zde neni, nevedel sem kam to mam napsat..:roll:

To by bylo aby to nefungovalo, když to pro ten účel bylo navrženo a vyrobeno :-) Jsou tam zatím jisté limity v nasazení (jako např. to, že momentálně nelze aplikovat na Big Block Jaspery, že u Phat konzolí se musí zvolit RGH2 instalační diagram), ale na tvého Slima by to mělo být bez problémů :-)

Jinak já mám první várku obou verzí na cestě, o prvním instalovaném kusu se tu zmiňoval už xmod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já jen jakože to pořád nechápu, jestli jsou teda potřeba 2 profily, jestli pak hrát lze jen s origo hrama apod.. právě sem myslel že to už někdo má :)

Nastavíš si to třeba tak, že máš originální nand bez úprav a nebo si přepneš na RGH nand. Mezi oběma můžeš přepínat panelem s tlačítkem a indikací co máš zvenku na konzoli.Takže si akorát vybereš jestli chceš na online - pak jedeš s originální nand bez úprav a originálními plackami a pak můžeš na live (nebo s určitým rizikem samozřejmě i s flashem a kopiema) nebo přepneš na RGH image a pak to máš jako teď.Nebo si třeba můžeš dát jiné dvě nand protože na online nechceš, ale chceš třeba testovat Fusion kernel.Tak si dáš do jedné Fusion a do druhé RGH a můžeš přepínat.Prostě můžeš si ty dvě využívat dle libosti.Dají se krásně programovat zvenku USB kabelem rovnou z PC a celá 16MB nand se načte/zapíše za cca 30 vteřin, takže je to bleskové.

Tady máš jak to vypadá - na posledním obrázku vidíš jak vypadá to přepínání a připojení k PC

http://console-forum.net/tema/144289-team-xecuter-demon-ukazka-slim-instalace

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu