xmod Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 Tak já psal PM, jestli by nebyla možná oprava, odpovědi jsem se nedočkal, tak si tady krátim čas :D Jeslti myslíš ode mě, tak odpovědi si se dočkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 Sorry,ale fakt mě bavíte.Tak buď je to rozbité tak to dejte opravit autorovi nebo někomu dalšímu a nebo to jde dobře. Tak jak tak není o čem psát dokud to nebude opravené.Mě to přijde jak když se baví dva hypochondři, kdo má horší zranění :-) já to autorovi odešlu, jen mne zajímá, zda se problém podle tebe nebo třeba někoho jiného se zkušenostmi bude opakovat. jasper a rgh 2.0 je známá jako vražedná kombinace a nerad bych to flasherovi znovu přeposílal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 6, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 já to autorovi odešlu, jen mne zajímá, zda se problém podle tebe nebo třeba někoho jiného se zkušenostmi bude opakovat. jasper a rgh 2.0 je známá jako vražedná kombinace a nerad bych to flasherovi znovu přeposílal Pleteš hrušky a jablka. RGH2 ve spojitosti s Phat konzolemi je znám svými horšími časy bootování a je otázkou znalosti a dovednosti a obecně dostupných možností jak tyto časy co nejvíce zkrátit. V tomto směru se dá říct, že kombinace Phat vs RGH2 je jak ty říkáš vražedná (i když výběr slova není úplně vhodný). Nemá to absloutně ale co dělat s kvalitou odvedené práce, pájením atd. To lze prostě buď udělat dobře anebo špatně. Nic mezi tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 já to autorovi odešlu, jen mne zajímá, zda se problém podle tebe nebo třeba někoho jiného se zkušenostmi bude opakovat. jasper a rgh 2.0 je známá jako vražedná kombinace a nerad bych to flasherovi znovu přeposílal Se squirtem tady nikdo nemá moc zkušenosti.Všeobecně tu lidi montují Team Xecuter Coolrunner a o ničem jiném nechtějí ani slyšet (a ani se jim nedivím).Zatím všechny RGH2 co sem dělal jsem dostal v průměru na 10 bootů pod minutu s Coolrunnerem, chce to jen trpělivost, o ničem jiném to není.Kdybys v tom neměl squirt,dal bych ti luxusní nabídku, že ti to zdarma odladím.To samé tedy tímto nabízím veřejně i davidos666666, který tam snad coolrunner má :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 Se squirtem tady nikdo nemá moc zkušenosti.Všeobecně tu lidi montují Team Xecuter Coolrunner a o ničem jiném nechtějí ani slyšet (a ani se jim nedivím).Zatím všechny RGH2 co sem dělal jsem dostal v průměru na 10 bootů pod minutu s Coolrunnerem, chce to jen trpělivost, o ničem jiném to není.Kdybys v tom neměl squirt,dal bych ti luxusní nabídku, že ti to zdarma odladím.To samé tedy tímto nabízím veřejně i davidos666666, který tam snad coolrunner má :-) podle flashera je prej squirt jedinej chip, kterej byl použitelnej :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.