Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 560
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

• Moderators
Odesláno

Stále stejně, nic se od prvopočátku nezměnilo.

Stáhni si ofic. soubor updatu dashboardu ze stránek xbox.com. Verze musí korespondovat s tou, co máš aktuálně v konzoli, ve tvém případě tedy 16197. Naformátuj USB flash na FAT32 a do kořene takto naformátované USB flash umísti složku s updatem a to:

1) $SystemUpdate v případě, že nemáš instalovaný dashlaunch

2) $$ystemUpdate v případě, že máš instalovaný dashlaunch s parametrem v ini souboru "noupdater = true"

Odesláno (upraveno)

ok vyzkouším hned protože mi nejdou přehrát ani filmy z externiho disku

nejde mi to, dělal sem tu složku s dvouma symbolama a nejde to, zde je muj ini soubor.

Default = IntMu:\fsd2\default.xex

[settings]

nxemini = true

pingpatch = true

contpatch=false

noupdater = false

nevíte proč to nejde? FSD 2.2 poslední verze, dashlaunch 3.04, dash 16197

Upraveno uživatelem dany_
  • Moderators
Odesláno

Zkus v instalátoru Dashlaunche zvolit jeho "unload" z paměti a zkusit vynutit update dashboardu z USB flashky s tvarem pojmenovaného adresáře $SystemUpdate (čili tak, jak se přímo nachází ve staženém archivu). Pokud to nepomůže, zvol v menu Dashlaunche jeho odinstalaci a pokus opakuj. V případě odinstalace DL dej nejdříve restart konzole, tím pádem by ti měla nabootovat do NXE a ten pokus opakuj odtud.

Odesláno

aha takže už asi vím v čem je zakopanej pes.. chtěl jsem zapnout dashlaunch a ukazalo se mi ze dashlaunch nepodporuje kernel 16197 a ze mam 3.02 pritom sem instalova 3.04.. takže znovu.. mám nainstalovat DL 3.04 a vlozit launch.ini ve tvaru: Default = IntMu:\fsd2\default.xex

[settings]

nxemini = true

pingpatch = true

contpatch=false

noupdater = true

nebo ted provest update z flesky s tim jednim symbolem na zacatku? a pak nainstalovat dashlaunch a nakopirovat ini? nemas icq nebo neco? at to tady nespamuju.

Odesláno (upraveno)

Po updatu na DB 15574 a následnem updatu avataru, se mi avatar stejně nezobrazuje a stále se nemůžu dostat do NXE, tedy když ve FSD dám A - switch tak tam nemam volbu - jméno mého účtu ale jen create account nebo download account, co s tím mám teď dělat, díky.

PS: Tak jsem se nakonec dostal do NXE, ale profile se mi hlásí jako corrupted a stále se nezobrazuje avatar, ani profil picture a G mám 0.

Upraveno uživatelem Dupenka
  • 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu