dany_ Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 nevíte někdo jak nahodit avatary? dělám podle návodu a né a né se nahodit. pokaždy se mi to načte do FSD a nenabídne update abych zmáčkl Y. dash 2.0.16197 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 zkus na flashce přejmenovat na $$ystemupdate a když nepůjde, tak jen $systemupdate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 23, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 Stále stejně, nic se od prvopočátku nezměnilo. Stáhni si ofic. soubor updatu dashboardu ze stránek xbox.com. Verze musí korespondovat s tou, co máš aktuálně v konzoli, ve tvém případě tedy 16197. Naformátuj USB flash na FAT32 a do kořene takto naformátované USB flash umísti složku s updatem a to: 1) $SystemUpdate v případě, že nemáš instalovaný dashlaunch 2) $$ystemUpdate v případě, že máš instalovaný dashlaunch s parametrem v ini souboru "noupdater = true" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 (upraveno) ok vyzkouším hned protože mi nejdou přehrát ani filmy z externiho disku nejde mi to, dělal sem tu složku s dvouma symbolama a nejde to, zde je muj ini soubor. Default = IntMu:\fsd2\default.xex [settings] nxemini = true pingpatch = true contpatch=false noupdater = false nevíte proč to nejde? FSD 2.2 poslední verze, dashlaunch 3.04, dash 16197 Upraveno Listopad 23, 2012 uživatelem dany_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 23, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 A avataři ti teda nejdou? Zkus v ini souboru dashlaunche změnit "noupdater = false" na true, uložit a restartovat Xbox. Jedině v tomto případě ti to složku $$ystemUpdate z USB flashky vezme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 ani tak mi ji to nevzalo a nenabídlo žádnej update, zase boot rovnou do FSD. avataři furt nejdou a launch.ini mám hozenej v rootu onboardmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 23, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 Zkus v instalátoru Dashlaunche zvolit jeho "unload" z paměti a zkusit vynutit update dashboardu z USB flashky s tvarem pojmenovaného adresáře $SystemUpdate (čili tak, jak se přímo nachází ve staženém archivu). Pokud to nepomůže, zvol v menu Dashlaunche jeho odinstalaci a pokus opakuj. V případě odinstalace DL dej nejdříve restart konzole, tím pádem by ti měla nabootovat do NXE a ten pokus opakuj odtud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 aha takže už asi vím v čem je zakopanej pes.. chtěl jsem zapnout dashlaunch a ukazalo se mi ze dashlaunch nepodporuje kernel 16197 a ze mam 3.02 pritom sem instalova 3.04.. takže znovu.. mám nainstalovat DL 3.04 a vlozit launch.ini ve tvaru: Default = IntMu:\fsd2\default.xex [settings] nxemini = true pingpatch = true contpatch=false noupdater = true nebo ted provest update z flesky s tim jednim symbolem na zacatku? a pak nainstalovat dashlaunch a nakopirovat ini? nemas icq nebo neco? at to tady nespamuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 23, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 Nechej DL teď odinstalovaný a zkus provést update z USB flash, kde bude umístěn v adresáři $SystemUpdate. DL můžeš dohrát kdykoliv poté. Naopak bych to tu nechal, pokud by se ostatní setkali s podobným problémem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 hele je to zajímavý, ale mně to taky nebere ani $$ystemupdate a ani $systemupdate.... taky mam DL 3.04 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 tak už mi to funguje přesně jak jsi řekl.. nechal sem ho odinstalovanej, hodil normálně update a pak to nainstaloval :) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miriq Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 (upraveno) Mam ten isty problem. Ale chcem sa spytat FSD aj DL mam na ext. Hdd. Stacilo by , keby odpojim hdd a v usb dam len $SystemUpdate ? Alebo mam odinstalovat DL ? Problém vyriešený ;) Už mi aktualizácia nabehla. Avatari funguju :) Upraveno Listopad 25, 2012 uživatelem miriq255 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 (upraveno) Po updatu na DB 15574 a následnem updatu avataru, se mi avatar stejně nezobrazuje a stále se nemůžu dostat do NXE, tedy když ve FSD dám A - switch tak tam nemam volbu - jméno mého účtu ale jen create account nebo download account, co s tím mám teď dělat, díky. PS: Tak jsem se nakonec dostal do NXE, ale profile se mi hlásí jako corrupted a stále se nezobrazuje avatar, ani profil picture a G mám 0. Upraveno Listopad 25, 2012 uživatelem Dupenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 já mam to stejný na 16197... sice už jsem ho nějakou chvíli měl, ale najednou přestal fungovat Kinect a avatar zmizel a ani nejde uložit novej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 (upraveno) tak stačí updatovat FSD a všechno bude v pohodě ;) géčka i avatara mam zpátky EDIT: tak po spuštění hry a vrácení zpět už zase nemam ani géčka, ani avatara :// Upraveno Listopad 27, 2012 uživatelem sovik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 tak jsem to udelal podle navodu a na zdroji mi sviti cerveny svetlo. Co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 Jediný co mě napadá je jeslti jsi po flashi nové image odpojil na minutku napájení jak je psáno v návodu.Ale to většinou nedá červený na zdroji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 (upraveno) mel jsem to odpojene asi 5 minut, jinak to odpojeni je nejlepsi uplne i z xboxu to jsem neudelal jen ze zasuvky, tak mozna ve zdroji bylo jeste neco naakumulovane :-) Upraveno Únor 18, 2013 uživatelem magnum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 nemate nekdo v pocitaci nebo jestli nemate nejaky duveryhodny zdroj, kde bych stahl 16202 MS update? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 http://bit.ly/155oeKG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 jasny xmode, to jsem taky zkousel, ale chtel jsem overeny zdroj tzn. jsem nechtel stahovat nezname soubory, ktere by treba ani nebyly Dash 16202 a pokazil kdyz to reknu slusne si tim xbox. http://bit.ly/155oeKG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 Tohle je ověřený zdroj, netřeba se obávat. Na stránce MS je ještě ověřenejší, ale tam je vždy pouze poslední verze a to je aktuálně 16203 která vyšla tento týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Únor 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2013 zdravim, mam problem. Stahnu update, prejmenuju, hodim na flashku, dam do xka, zapnu a nic mi to nenajde a update nenabidne, co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Únor 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2013 Chtělo by si to pročíst ten návod na první straně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukbe Odesláno Únor 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 Dobrý den, tak mne napadlo nechtělo by ještě do toho návodu přidat zmínka o DashLaunch, jelikož když tam není aktuální DL tak když se update ze stránky MS přejmenuje na $$ystemUpdate " tak se nenačte. Je to tak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.