Mígl Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 (upraveno) checkbox mam zaškrtlej ale nic se nestahuje :( Nemam ještě někde něco zaškrtnout? Upraveno Září 15, 2013 uživatelem Mígl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 Buď máš vypnuté downloadování dashů v nastavení jruneru, nebo ti to blokuje něco na síti - firewall nebo tak. Ideálně zkusit ještě na jiném PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 Jo měl jsem vyplé to stahování, ted už se stahl ale když dam create tak píše furt no dash selected.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 No v té samé roletce musí pak být vybraný ten dash 16537. Označeno RGH1/2 podle toho co máš a typ image "Glitch" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sexmax Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 Ten problém je v tom ,že po stažení toho Dashe se MUSÍ J-runner "restartovat" tzn. vypnout a zase spustit a pak už je ta položka "dash" vyplněná správně!! Mluvil jsem s Torem -je třeba to napsat i do návodu na první stránce - to je pro Mody! V ničem jiném problém nehledejte! :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 (upraveno) --------------------------------------- Upraveno Září 15, 2013 uživatelem toro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 Vše jsem zapsal a vysvětlil už v 16 hod.29 minut , takže opět zbytečná diskuse Mígle : 3. V kolonce Dash Version zadáme 16537 ( pokud volbu nemáte,tak stáhněte příkazem Add Dash - objeví se vám tabulka kde zaškrtněte 16537 ) 4. Když jste spustili poprvé J-Runner a teprve stahovali dash , tak musíte restartovat J - Runner a zadání bodů 1.a2. udělat znova Je vidět jak špatně čtete návody !! Znova upozorňuji : napřed si návod pořádně prostudujte - už několikrát jsem musel pomáhat dodatečné s nainstalováním xexmenu,přestože na to bylo v návodu upozorněno ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 (upraveno) Sory pak jsem si toho taky všiml.. Ale ted se mi pro změnu nenačte v xellu ten dash z usb, furt mi tam skáče tohle: A nand flasher mi píše eror Upraveno Září 15, 2013 uživatelem Mígl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 Tak hotovo! Na flashku jsem nahrál špatnej soubor :) se správnym se to už přes xell podařilo.. Díky všem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 Chtel bych touto cestou podekovat Torovi, za super navod a hlavne za trpelivost a vyreseni vsech mych problemu. Diky moc jeste jednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 chtěl bych se zeptat dělal sem vše podle návodu ... mam všechno aktualizovaný ale najíždímě to do oficialního menu ... poradtě prosím jak se mam dostat do FSD nebo jak nainstalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 (upraveno) chtěl bych se zeptat dělal sem vše podle návodu ... mam všechno aktualizovaný ale najíždímě to do oficialního menu ... poradtě prosím jak se mam dostat do FSD nebo jak nainstalovat Přečtěte si pořádně návod - vše tam je vysvětleno . Opravdu je unavující aby Vám pořád někdo vysvětloval kde děláte chybu . Upraveno Září 16, 2013 uživatelem toro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 Ahoj dá se nějak zjistit jestli mám RGH1 nebo 2 bez otvírání konzole eventualně co by se stalo kdybych zaškrtl špatnej. Mám Elite Falcon a RGH tam měl být namontovaný před minulými vánoci. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 Buď se můžeš podívat na zálohu originální nand jeslti ti autor RGH dal - stačí otevřít v JRunneru.Nebo odhadem podle toho jak to nabíhá.Pokud pravidelně do 20 sekund, bude to RGH1, pokud nepravidelně tak do minuty i víc, pak RGH2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 Nahraj tam zalohu tve NAND co jsi k tomu dostal a on si J-Runner sam nastavi verzi RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 No já ho koupil použitej mladej aby měla taky na čem hrát ale nic sem k tomu nedostal ale nabíhá pravidelně pod 20 sekund prakticky hned. Tak dík za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 Tak jsem si pekne aktualizoval Dashboard a samozrejme mi nechce xbox najet do FSD, tak si pekne spustim Dashlaunch, ze si to nastavim a hle...nepodporuje..to je super zprava. Tak to jsem vazeni, pekne v prdeli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 Tak jsem si pekne aktualizoval Dashboard a samozrejme mi nechce xbox najet do FSD, tak si pekne spustim Dashlaunch, ze si to nastavim a hle...nepodporuje..to je super zprava. Tak to jsem vazeni, pekne v prdeli :) nasmál jsem se :D stáhni novej DL a bude to v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 (upraveno) nasmál jsem se :D stáhni novej DL a bude to v pohodě Jo vsak jsem hned letel na net...jenze ve spechu (protoze jsem chtel zkusit novy GTA) jsem stahl nejakej starsi DL a znova mi to napsalo ze to nepodporuje... Ted uz to vali... Byl jsem moc nedockavej no :D Jen tak nahodou... asi bude potreba i avatar update ze? nejak mi nejde avatar...a s nim i arkada motocros madness.. Upraveno Září 17, 2013 uživatelem Romix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 (upraveno) EDIT: Už vyřešeno, díky TORO! Upraveno Září 17, 2013 uživatelem stevens129 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin1214 Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Mám 2 otázky 1. jak poznám že mám v xboxu xexmenu? 2. když mám starší verzi 149xx musím aktualizovat na 15xxx nebo mozu už na tuhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskotek Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 ahoj, udelal jsem update dle navodu ... xexmenu jsem si nakopiroval do xboxu (jenze nejak blbe, nejde mi spustit) poradite mi nekdo co stim ted? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 ahoj, udelal jsem update dle navodu ...xexmenu jsem si nakopiroval do xboxu (jenze nejak blbe, nejde mi spustit) poradite mi nekdo co stim ted? Stáhni si xexmenu ISO verzi a vypal třeba na CD - to ti spustit půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskotek Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Původně napsal piskotek ahoj, udelal jsem update dle navodu ...xexmenu jsem si nakopiroval do xboxu (jenze nejak blbe, nejde mi spustit) poradite mi nekdo co stim ted? Stáhni si xexmenu ISO verzi a vypal třeba na CD - to ti spustit půjde dobre a nejaka rada bez mechaniky? nefunguje mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Poradíte prosím jak provést aktualizaci na Daslaunch 3,09? Podle navodu dam vse na flashku, zpustim (muzu nastavovat, ukladat nastaveni atd) ale kdyz to zase vypnu (B) mam pořád ve FSD napsano verzi 3,0b :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.