Moderators drak3go Odesláno Listopad 17, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2013 Zkus Xexmenu nahrát znovu, případně ho zkusit spustit z CD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wear111 Odesláno Listopad 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2013 Tak nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem novou NAND nahrál přímo přes XELL. Všechno se udělalo samo a rychle. A teď už to funguje normálně... :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 (upraveno) Zkoušel někdo tento update dashboardu 16537 přes síť? Vypadá to mnohem jednodušší. Má to 2 díly. Upraveno Listopad 21, 2013 uživatelem jahoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 (upraveno) j-runner mi při zadání avataru vyhodí error (mám určitě správnou verzi avatarů 16537): ---------------------------------------------------------------------------------------------------- base path changed to C:\Program Files\J-Runner v02 (278) Core Pack\xeBuild ---- { Client Mode } ---- setting avatar/kinect files base path to C:\$SystemUpdate\ setting forced IP to 192.xxx <enter> key on completion suppressed attempting forced connection to 192.xxx...success! connected to Trinity with updsvr version 2 (peek version 0) loading avatar data... ***** ERROR: this system extended data is not the correct version! ***** WARNING: avatar data skipped, unable to load data! disconnecting from server...OK --------------------------------------------------------------- xeBuild Finished. Have a nice day. Upraveno Listopad 29, 2013 uživatelem jahoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 V mém návodu se na aktualizaci avatarů pomocí J-Runneru nepíše . Aktualizaci avatarů musíš udělat tak jak je to v návodu přes flešku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 JJ, updatla jsem svůj xbox přesně podle tvého návodu a vše funguje jak má. Byla jsem z toho celá vyklepaná, ale povedlo se. Díky za skvělej návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezamichal Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 je tu nekdo kdo mě pomůže mám nainstalovaný dashboard 16537 ,ale nemám nainstalované avatary a kinect update dashlaunch mám 3.09 a freestyle dash 2 což je starý což vím ale fsd vubec nepoužívám hry spouštím normálne z základního dashboardu aktualizace pres flashku nejde at tam píšu co tam píšu nic uz fakt nevím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 (upraveno) ............................. Upraveno Leden 3, 2014 uživatelem Domi_CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 Kdo nemá zálohu NAND, tak stačí jednoduše vložit svůj CPU key do googlu a z tama rovnou stáhnout NAND pro svůj xbox. Tak mi to říkal teď nedávno týpek co RGH dělá nonstop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 16, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 Tak to buď nemohl myslet vážně, anebo se zcela minul povoláním. Větší kravinu jsem už dlouho neslyšel :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koky Odesláno Leden 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2014 [h=2]Mám aktualizaci DB 16547 programem J-Runner mám kinect a potřebuji update avatarů ale nejde provést prosím jestli má někdo stejný problém tak ať se ozve a nebo někdo tuší čím by to mohlo být .Předem děkuji za odpovědi.[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentium4 Odesláno Únor 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2014 Mám též DB 16547 a nejde mi update avataru přes usb. Vyskočí mi okno -> xbox live- this feature is temporarily unavailable.Please try again later. Status code:d0000018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Únor 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2014 (upraveno) Je to naprosto stejný postup jako vždycky. Po aktualizaci JRunnerem na 16547 doplnit avatary tak, že na flashku naformátovanou na FAT32 nahrát systemupdate 16547 přejmenovaný na $$ystemupdate a vložit. Z Xbox live to pochopitelně nepůjde Upraveno Únor 2, 2014 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koky Odesláno Únor 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2014 Mě tospadne do menu a nic se neděje a když spustím hru na kinect tak to nabídne aktualizaci já dám ok a zase nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 (upraveno) prosim o radu chci si updetnout db 16547 j-runnerem kdyz jsem si pred pul rokem vyčetl nand musim ho vyčist znova nebo muzu pouzit ten vyctenej dekuji Upraveno Únor 26, 2014 uživatelem KILLERS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 26, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 Ujisti se, že máš funkční připojení k internetu, které je nezbytné pro online komunikaci. Dále zkontroluj, že v nastavení programu máš povolené "Enable File Checks/Downloads" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 prosim o radu chci si updetnout db 16547 j-runnerem kdyz jsem si pred pul rokem vyčetl nand musim ho vyčist znova nebo muzu pouzit ten vyctenej dekuji Samozřejmě můžeš použít ten vyčtený předtím ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Únor 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2014 OTE=drak3go;1384774]Ujisti se, že máš funkční připojení k internetu, které je nezbytné pro online komunikaci. Dále zkontroluj, že v nastavení programu máš povolené "Enable File Checks/Downloads" Dik neměl jsem povolené enable file checks/downoads Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Únor 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2014 Samozřejmě můžeš použít ten vyčtený předtím ...... OK dekuji .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Únor 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2014 chci se zeptat musim odpojovat xbox z elektiky kdyz udelam FLASH NAND pomocí Simple Nand Flasheru dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2014 Nemusíš - tento program udělá vše sám . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renee Odesláno Březen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2014 Aktualizoval jsem přez xell postupem 2) Starším xellem - přejmenovat na nandflash.bin a na flashku umístit ještě ten rawflash (xenon.elf) ,protože jsem měl starý xell. Vyskočila chyba bloku 0070 a xbox nenajede po zalogování je černá obrazovka. Do xellu se dostanu poradte co dělat. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1gallo Odesláno Březen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2014 Ahojte, aktualizoval som xbox na 16547 a po zapnuty xboxu mi naskoci ze nacitava freestyle a po napisany welcome to f3 mi napise fatal crash intercepted, neviete co s tym dik za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janx1468624184 Odesláno Březen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2014 Vsechno mi bezi paradne, ale po aktualizaci mi prestal jit zvuk :D Nevite nekdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventovr6 Odesláno Březen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2014 Ahoj mám problém nejde mi udělat NAND v J-Runeru vždy mi to hoí chybu viz screen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.