R0bin Odesláno Únor 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 Zdravím , prosím , jak zjistím jestli mám RGH nebo RGH 2 ? Mám SLIM (trinity) ..ten RGH2 se dává jen na FAT ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Únor 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 (upraveno) Ne. RGH2 je na vsechny slimy. Na Phat do verze 2.0.14699 je RGH1 a od verze 2.0.14717 je RGH2. Upraveno Únor 27, 2013 uživatelem ga1far Oprava verze Dashe (dik RENDIS za opravu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Únor 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 Jen si dovolím opravit, že RGH1 na Phat je do verze 2.0.14699.0, RGH2 od 2.0.14717.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R0bin Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 (upraveno) Ahá , díky ;) (ještě že jsem se zeptal , už by tam bylo RGH :O ) edit: :D tak jsem zkončil na tom xenon.elf ten nikde v té složce není , chtěl jsem stáhnout ten rawflash , ale nemůžu najít odkaz.. Prosím hodil mi někdo link z kama stáhnout ? děkuji Upraveno Únor 27, 2013 uživatelem R0bin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 Nechapu... Predpokladam ze mas vyctenou nand, Coolrunner atd. Jinak asi nic neudelas ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R0bin Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 no ten co mi dělal RGH mi to dal na CD.. už mám ten soubor updflash.bin přes J-runner ( novou nand) ten jsem nakopíroval na flešku a ještě potřebuji ten xenon.elf a ten nikde není v té složce data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 Kdyz spustis Xell (zapnes xbox vysunutim mechaniky) tak ti staci jen ten updflash.bin. Samo ti to zacne flashovat. P.S.: Jakou ma Xell barvu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R0bin Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 ahá tak to jsem myslel , že potřebuji i ten druhý soubor :) edit: fialovou asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R0bin Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 oops :oops: chtěl jsem přejít na vyšší dashboard 16203 . měl jsem na flešce ten soubor updflash .. připojil jsem flešku - zapl xbox tlačítkem na DVD Romku , ale na TV mi naskočilo žádný signál a neviděl jsem obraz , tak jsem to vypl a zapl normálně tlačítkem a už tam je origo dashboard 16203 ( hry hrát jdou) FSD jsem měl 3.0b rev483 . jak mám nahodit zpět FSD ? stačí postupovat jako při aktualizaci FSD ? Děkuji :sorry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 Stačí jen znovu nainstalovat Dash Launch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R0bin Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 (upraveno) a verze je jedno jaká? 3.07 ? ale ten nepodporuje 16203 jen 16202 je napsané na stránce. nebo to je jedno? edit : a nějaký návod jak to provést? je tam instaler takže to jenom nějak dostanu do xka a pak už normálně nainstaluji? tam se zadává to Liveblock= true atd. ? je to někde napsané ? :D a když mi xbox nechce naformátovat flešku tak jak to mám do toho xka dostat? díky za trpělivost a rady :( Upraveno Únor 27, 2013 uživatelem R0bin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 v3.07 přináší podporu právě pro 16203. Stačí spustit "Installer/default.xex" např. z USB flash disku, potvrdit Install (Update) a následně stisknout tlačítko B. Soubor launch.ini zůstal nezměněný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R0bin Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 waú Díky , půjdu otestovat :thx: (ale myslím že ta fleška bude dělat problémy ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 USB flash disk naformátovat na FAT32, oddíl mít nastaven jako primární (Primary). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R0bin Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 Jo jo naformátované to bylo ;-) a všechno proběhlo v pořádku , už to funguje( první moment jsem myslel ze to Budu posílat tomu co dělal RGH aby to nastavil :-D ) teď ještě aktualizovat FSD na ten nejnovější a je to ;-) ještě jednou díky VŠEM za rady a trpělivost :-) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukbe Odesláno Březen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2013 (upraveno) Tak jsem dnes provedl update, vše proběhlo v pořádku. Jen teď když pustím xbox tak mi klasicky naběhne FSD ale není jakoby vybrán profil Player1, tak ho musím vybrat sám. Nevíte jak udělat aby se nastavil vždy ten player1 ? Jinak jiný profil tam vytvořený nemám. Tak už jsem nato přišel :) FSD- Settings - general settings-profile-set default Upraveno Březen 3, 2013 uživatelem lukbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Selda Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2013 (upraveno) Tak jsem asi v háji :( Před rokem mi dělal Kanalizator RGH hry šlapou jak mají z Hdd ,ale nový Tomb Raider nejde spustit. Konzoli mám slim Xenon. Stáhl jsem si Nand Flasher dle návodu spustil FSD ale program nenačte NAND viz. foto http://seldau.rajce.idnes.cz/nastenka/#DSC00253.jpg ----------- http://seldau.rajce.idnes.cz/nastenka/#DSC00252.jpg Je tam 1 špatný blok ale nevím proč ? Tak že nevím jak z konzole dostanu orig. NAND. Prosím o radu zda se s tímto problemem někdo setkal. Díky moc za případné info. Upraveno Březen 9, 2013 uživatelem Selda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2013 Revize xboxu Slim Xenon neexistuje a zálohu by měl pro tebe mít k dispozici autor RGH tedy Kanalizátor.Tak si o ní řekni a nemusíš řešit nějaké stahování.Originální nand totiž logicky už z konzole nestáhneš, protože tam už jaksi není, už je modifikovaná jinak by RGH nefungovalo a vždy je lepší to dělat z originálu a ne z toho, co je aktuálně v konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Selda Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2013 (upraveno) Logicky to chápu :) Mail: seldau@seznam.cz Upraveno Březen 9, 2013 uživatelem Selda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2013 Můžeš napsat PM tady na fóru nebo mail, to by zafungovat mohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Selda Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 Může mi někdo vysvětlit tuto větu ? V žádném případě nedělat aktualizaci avatarů jiným update , než jaký máte v DB v xboxu aby nedošlo k znefunkčnění RGH Stáhl jsem si oficiální MS update tím to mohu aktualizovat ? Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 právě, že v ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ!!! nejdříve musíš aktualizovat přes Xell a pak až oficiálním updatem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Selda Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 Myslíš tím FLASH nové NAND přes XELL ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 pokud tomu chceš říkat flash, tak pak ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 pokud tomu chceš říkat flash, tak pak ano a proc by nemohl, flash je jakakoli zmena verze firmwaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.