sadak3 Odesláno Září 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 Zdravim, chtel jsem se zeptat jaka sluchatka si vychvalujete a jaka by jste mi mohli doporucit, nemusi mit zadne ovkadani hlasitosti ani nic jeniho, jen hledam nejakou kvalitu za rozumnou cenu, mam totiz ipad a chtel jsem beaty, ale znamej uz je nedovazi a U nas jsou za nesmysl.. Hlavne by meli mit fakt dobry zvuk a ocenil bych kdyby to byli vazne vase zkusenosti a ne z toho co jste še kde docetli, diky :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Mám Skullcandy a přes všechny haty od lidí tady v CZ mi jedou v pohodě už asi rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 27, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Sluchátka je pojem asi jako "Doporučte mi auto" .. Takže jaký sluchátka by to chtělo předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
detonatorcross Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 monster beats by dr. dre tour Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Největší kvalita, co kdy šla do mých uší byly - Bowers & Wilkins p5... ale já mám Beats Mixr a vyhovujou mi jak zvukově tak vzhledově a hlavně jsou odolný takže se s nima jen tak něco nestane. :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 Mám Skullcandy http://sluchatka.heureka.cz/skullcandy-inkd-paul-frank/ a zvuk lixusní, špunty mi krásně padnou do uší a nebolí z nich, na jedničku tlumí zvuk co se děje kolem a když poslouchá 320kb/s mp3 tak basy jsou parádní, jen bych vytknul že když třeba nechtem poklepu do kabelu nebo přímo do sluchátek tak se to v nich strašně ozývá až do uší, nevím proč to tak dělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavelusKim Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 Já měl , Kossky,Philipsky, asi 10x :D a vždy přestalo jedno sluchátko fungovat... Ted mám ty shitky od applu ty starší, a asi koupím ty beaty no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 No, čim míň dáš, tim horší sluchátka budeš mít...ikdyž jde o sluchátka za 400.... Já mam monster beats mixr a sem 100% spokojenej! S iDevice a nějakýma htc hrajou opravdu skvěle, jsou dost odolné, pružné a kabel snad taky nezničitelný.. :D Jen ta cena (mam je za 6k z apple.cz; objednal sem si je a do 2 dnů mi je kurýr dovezl - bezplatně) je horší..no ale radši sem si 1000 připlatil a nekoupil si solo hd, které sou v porovnáni s mixr dost křehké, neťesní tolik a i kvalita zvuku je o něco horší...navíc mi vyhovují i vzhledově a hlavně sou pohodlné... Sem toho názoru, že u sluchátek se vyplatí si připlatit... ;) Jo, a těd všichni do mě..zjeb** mě jak sou mb na hov**... :) E: Ještě bych doplnil, že spolu s nějakým equalizerem a zvýšenýma bassama fakt paráda! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 Nejde o to že dráhe jsou na ho*no ale u beatů platíš za hodně za značku, o to tu jde. PS: Nejsem odpůrce, sám je teď odnedávna mám, jen uvádím na pravou míru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 Vyber si cokoliv jinyho nez skullcandy. To je vec zamerena pro nactilete co chtej cool desing. Ber kosy,senhaisery atd, jen ne skullcandy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 Vyber si cokoliv jinyho nez skullcandy. To je vec zamerena pro nactilete co chtej cool desing. Ber kosy,senhaisery atd, jen ne skullcandy. Neřekl bych že máš 100% pravdu, ano jsou designově trochu výstřední ale za 400,- je ten zvuk parádní, jediné co vytykám je jak jsem psal s tím rušením při poklepání na kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 Vyber si cokoliv jinyho nez skullcandy. To je vec zamerena pro nactilete co chtej cool desing. Ber kosy,senhaisery atd, jen ne skullcandy. Nesouhlasím.Mám si nimi jen dobré zkušenosti a laik který se zde ptá nepozná minimální rozdíl kvality než u o 5000,- drachších beats. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 Nesouhlasím.Mám si nimi jen dobré zkušenosti a laik který se zde ptá nepozná minimální rozdíl kvality než u o 5000,- drachších beats.tak to asi ne.. Skullcandy jsou dobre v pomeru cena vykon ale urcite pocitis rozdil vuci beatsum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 Myslim ze to myslel tak, "ze laik co se tady pta" nepozna ze by skullcandy hrali spatne, pokud nebude porovnavat s o 5k drazsima monsterama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konykonrad Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 nejlepsi jsou ofko od sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Tady je kazdy odbornik na sluchatka... Rozhodne se vyplati na neco takoveho ptat na console-foru, kde ti kazdej odpovi, ze nejlepsi jsou ty jeho :lol: Jasne, skullcandy a dobrej zvuk - a Dada Patrasova, spolecne s Evou a Vasikem maji skvelou hudbu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Jjjj presne na to sem cekal az se zapoji any :D a bude nam vypravet jak sou monster beats nejhorsi sluchatka a ze to vi, ze si je dokonce i zkousel...no jo ale poslouchal v nich metal :D no a co cekas, kdyz se pta "chtel jsem se zeptat jaka sluchatka si vychvalujete a jaka by jste mi mohli doporucit", tak je vic nez pravdepodobne ze si kazdy vychvaluje ty svoje... :dozey: az budete priste neco potrebovat vedet, tak neztracejte cas s tim, ze budete zakladat topici, ale rovnou piste anymu :P on vi stejne vsechno nejlip, ze? :) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Dobrý sluchátka jsou Marshall.. Design je dobrej.. kvalita zvuku taky.. a i cenově jsou docela v průměru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Super sou sluchatka od fimy B&W http://www.alza.cz/bowers-wilkins-p5-d237096.htmjen ale ta cena :-) Jinak dobra sou i od firmy AKG http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.php?f=1712&t=1096307&sid=maji i odendavaci kabel coz je dobre. Jinak pokud spunty a mas sakra hluboko do kapsy tak posledni dobou vyhravaji ty sony erikson http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.php?f=1712&t=1179026&start=0&st=0&sk=t&sd=a Ale jednu radu na zaver nejlepsi je zajit si do poslechoveho studia a tam si je poslechnout protoze kazdej clovek ma jinej hudebni vkus jine naroky a tak dale nekdo ma rad basovou slozku nekdo zase raci pokud mozno vernej poslech a tak dale a dost taky zalezi jakou kvalitu po kompresove strance budes poslouchat :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rupina Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 Anonymous_ Tak Eva s Vaškem už končej :-) Ti ti už moc nezahrajou, ale prej lupen na poslední koncert bude za 30Kč, tak se chytni šance :-D Jinak já si teďkonc koupila poměrně levně Earpods sluchátka, sou sice pro iPhone 5, ale na mé čtyřce hrajou pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 Nebuď blazen Beaty nekupuj ani nic podobneho zajdi na avmania http://forum.avmania.e15.cz/forum-1712/Sluchatka.html tam ti poradi jak už bylo řečeno výše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 a jaka je cenova hladina? neomezena? takze muzeme jit az do customu? :D super zvuk za dobrou cenu prej nabizi tady: http://cosmicears.com/ (říká Bína na superforu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sadak3 Odesláno Leden 31, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 75 Liber není moc a jsou celkem výstřední, nebo prostě jiné než co jsou tady všude k dostání, začínám uvažovat :D Dováží nebo se daj sehnat tady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 tvl ja myslel ze chces neco kvalitniho, jestli chces abys byl pro ostatni zajimavy, tak si je doma pomaluj sam facepalm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sadak3 Odesláno Leden 31, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 Řikáš že jsou kvalitní a dobře vypadjí, jinak než ostatní a to je další plus :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.