Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sluchatka - kvalita/cena

sadak3

Recommended Posts

Zdravim, chtel jsem se zeptat jaka sluchatka si vychvalujete a jaka by jste mi mohli doporucit, nemusi mit zadne ovkadani hlasitosti ani nic jeniho, jen hledam nejakou kvalitu za rozumnou cenu, mam totiz ipad a chtel jsem beaty, ale znamej uz je nedovazi a U nas jsou za nesmysl.. Hlavne by meli mit fakt dobry zvuk a ocenil bych kdyby to byli vazne vase zkusenosti a ne z toho co jste še kde docetli, diky :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 1 month later...

Mám Skullcandy http://sluchatka.heureka.cz/skullcandy-inkd-paul-frank/ a zvuk lixusní, špunty mi krásně padnou do uší a nebolí z nich, na jedničku tlumí zvuk co se děje kolem a když poslouchá 320kb/s mp3 tak basy jsou parádní, jen bych vytknul že když třeba nechtem poklepu do kabelu nebo přímo do sluchátek tak se to v nich strašně ozývá až do uší, nevím proč to tak dělá

Odkaz ke komentáři

No, čim míň dáš, tim horší sluchátka budeš mít...ikdyž jde o sluchátka za 400....

Já mam monster beats mixr a sem 100% spokojenej! S iDevice a nějakýma htc hrajou opravdu skvěle, jsou dost odolné, pružné a kabel snad taky nezničitelný.. :D Jen ta cena (mam je za 6k z apple.cz; objednal sem si je a do 2 dnů mi je kurýr dovezl - bezplatně) je horší..no ale radši sem si 1000 připlatil a nekoupil si solo hd, které sou v porovnáni s mixr dost křehké, neťesní tolik a i kvalita zvuku je o něco horší...navíc mi vyhovují i vzhledově a hlavně sou pohodlné...

Sem toho názoru, že u sluchátek se vyplatí si připlatit... ;)

Jo, a těd všichni do mě..zjeb** mě jak sou mb na hov**... :)

E: Ještě bych doplnil, že spolu s nějakým equalizerem a zvýšenýma bassama fakt paráda! :)

Odkaz ke komentáři

Vyber si cokoliv jinyho nez skullcandy. To je vec zamerena pro nactilete co chtej cool desing. Ber kosy,senhaisery atd, jen ne skullcandy.

Neřekl bych že máš 100% pravdu, ano jsou designově trochu výstřední ale za 400,- je ten zvuk parádní, jediné co vytykám je jak jsem psal s tím rušením při poklepání na kabel.

Odkaz ke komentáři

Vyber si cokoliv jinyho nez skullcandy. To je vec zamerena pro nactilete co chtej cool desing. Ber kosy,senhaisery atd, jen ne skullcandy.

Nesouhlasím.Mám si nimi jen dobré zkušenosti a laik který se zde ptá nepozná minimální rozdíl kvality než u o 5000,- drachších beats.

Odkaz ke komentáři

Tady je kazdy odbornik na sluchatka... Rozhodne se vyplati na neco takoveho ptat na console-foru, kde ti kazdej odpovi, ze nejlepsi jsou ty jeho :lol:

Jasne, skullcandy a dobrej zvuk - a Dada Patrasova, spolecne s Evou a Vasikem maji skvelou hudbu :lol:

Odkaz ke komentáři

Jjjj presne na to sem cekal az se zapoji any :D a bude nam vypravet jak sou monster beats nejhorsi sluchatka a ze to vi, ze si je dokonce i zkousel...no jo ale poslouchal v nich metal :D

no a co cekas, kdyz se pta "chtel jsem se zeptat jaka sluchatka si vychvalujete a jaka by jste mi mohli doporucit", tak je vic nez pravdepodobne ze si kazdy vychvaluje ty svoje... :dozey:

az budete priste neco potrebovat vedet, tak neztracejte cas s tim, ze budete zakladat topici, ale rovnou piste anymu :P on vi stejne vsechno nejlip, ze? :) :D

Odkaz ke komentáři

Super sou sluchatka od fimy B&W http://www.alza.cz/bowers-wilkins-p5-d237096.htmjen ale ta cena :-)

Jinak dobra sou i od firmy AKG http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.php?f=1712&t=1096307&sid=maji i odendavaci kabel coz je dobre.

Jinak pokud spunty a mas sakra hluboko do kapsy tak posledni dobou vyhravaji ty sony erikson http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.php?f=1712&t=1179026&start=0&st=0&sk=t&sd=a

Ale jednu radu na zaver nejlepsi je zajit si do poslechoveho studia a tam si je poslechnout protoze kazdej clovek ma jinej hudebni vkus jine naroky a tak dale nekdo ma rad basovou slozku nekdo zase raci pokud mozno vernej poslech a tak dale a dost taky zalezi jakou kvalitu po kompresove strance budes poslouchat :-))

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

Anonymous_ Tak Eva s Vaškem už končej :-) Ti ti už moc nezahrajou, ale prej lupen na poslední koncert bude za 30Kč, tak se chytni šance :-D Jinak já si teďkonc koupila poměrně levně Earpods sluchátka, sou sice pro iPhone 5, ale na mé čtyřce hrajou pěkně.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu