davidfrancik Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 přišel mi meil s xboxu že brzy bude nový update,přišlo to i někomu jinýmu??jestli instalovat nebo se obávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steklin87 Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 JJ, taky mi přišel. Xko mi update ještě nenabídlo. A i kdyby, tak ho radši ještě nebudu instalovat, dokud se o tom nebude vědět víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Říjen 16, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 Taky jsem měl email s upozorněním a navíc mi na Xku vyskočilo upozornění s novými pravidly pro XBox a další věci od Microsoftu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidfrancik Odesláno Říjen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 jo to upozornění jsem měl už před týdnem,ale update zatím žádný,mám jen obavy jestli update potvrdit či ne abych pak nemusel běžet hned znovu flashnout xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 tak me uz to update nabizi. zatim jsem nic nepotvrdil a cekam, ale chtel jsem zaparit nhl pres live tak me to prdi :-x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidfrancik Odesláno Říjen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 jako nasere to,zatím se neví jestli to smaže flash nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 Zálohy nadále fungují bez problémů, offline i na LIVE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidfrancik Odesláno Říjen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 jak to myslíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 Flash to nesmaže můžete instalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidfrancik Odesláno Říjen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 máš to odzkoušený???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidfrancik Odesláno Říjen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 tak na jednom slovenskémforu jsem našel že to maže firmware mechaniky jen u verzích se starším dashem než 2.0.12625.00. 212625.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 to tu ale snad vedi vsichni ze prechod z tohohle dashe mazal flash ve vysich verzich uz tomu tak neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 tak jak instalovat? jede vše jak ma?...dix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 už to po nikom chtelo update? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 Mám to odzkoušené je to je update doplňků do menu.Např Internet explorer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 pokud udelate update z usb nepujde vam xbox-live a pak budete muset cekat na vydani ve vsech regionech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 21, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 U mě taky potvrzeno, vše funguje bez problému. Updatováno z 15574 (LT+ 3.0). Jediný, co mě překvapilo, byla velikost updatu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 U mě taky potvrzeno, vše funguje bez problému. Updatováno z 15574 (LT+ 3.0). Jediný, co mě překvapilo, byla velikost updatu :Ddelal jsi pres usb nebo to jiz po tobe update chtelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 21, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 Live po mě chtělo update. Flagu se neobávám, protože už ho asi rok a půl mám (Failed AP25 Challenge) a zatim cajk :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesan Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Tak já nevím jak vy, ale mně dnes vyskočil update tak jsem ho samozřejmě já blb odklikl a nejdou mě hry píše ti krátce po spuštění disc is Unreadable, mám DASHBOARD 2.0.16197.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 a co jsi mel pred tim za dashboard? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesan Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Tak edit po restartu se zdá že vše funguje, omlouvám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 potvrzuji me vse take funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 A funguje vam Flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 23, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Flash jede bez problému (u mě zkoušeno Halo: Reach a MW3), potvrdil to i c4eva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.