skiz- u suck Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 Otázka je jasná je lepší hry extrahovat přes program ISO2GOD nebo přes Xbos Image Browser? Popř. napsat jaký program má jakou výhodu a včem je to lepší děkuji. Prozatím používám ISO2GOD. Ale někde jsem slyšel že XIB je lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 pokud jde jen o konverzi ISO -> GOD, tak ja pouzivam "ExISO 2.7.0" imho je nejjednodussi, staci ISO pretahnout na EXE soubor a automaticky ho rozbali. Tot vse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 pokud jde jen o konverzi ISO -> GOD, tak ja pouzivam "ExISO 2.7.0" imho je nejjednodussi, staci ISO pretahnout na EXE soubor a automaticky ho rozbali. Tot vse. bohužel na toto jsem se vůbec nepsal to umím vyextrahovat to není problém, pouze se ptám, který program je na extrakci nejlepší z těch, který sem napsal. do GOD formátu to dávám pomocí ISO2GOD jak již jsem psal, zajímá mně jestli je lepší než XIB nebo naopak a v čem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 GOD Výhody - rychlejší převod,ve výsledku méně souborů takže se rychleji kopíruje na konzoli. Nevýhody - nelze hru upravovat ve smyslu přidání češtiny atd, závislost hry na konkrétním dashboardu XBox image browser Výhody - kompletní extrakce souborů, lze měnit soubory, přidávat třeba češtiny atd.Pokud se po převodu smaže složka $systemupdate tak si neřekne rozbalená hra o update dashboardu (narozdíl od GODu) Nevýhody - souborů je víc,převod je pomalejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Xmode mockrát děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 a můžu se ještě zeptat Xmode, co sám používáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 a můžu se ještě zeptat Xmode, co sám používáš? Já ISO2GOD pro všechny jednodiskové hry.Pro vícediskové kombinaci GODu a XIB (DLC disk extrahovaný Xbox Image Browserem). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamhanz Odesláno Prosinec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2012 ZA DVA ROKY jsem nepouzil nic jineho nez image browser a spokojenost- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleepless_cz Odesláno Leden 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2013 Predem se omlouvam, ze nezakladam nove tema a pripadne za to, ze se ptam na hloupost, ktera je nekomu naprosto jasna. Pokud lze vubec takovou analogii pouzít, tak bych uvazoval, ze extrakce hry z DVD primo v FSD je ekvivalent kompletni extrakce adresarove struktury pres XIB, kdezto extrakce v NXE vytvari GOD strukturu. Vysvetli mi tedy nekdo, proc hry extrahovane v NXE nejsou nasledne v FSD rozpoznany? Jde mi o to, ze extrakce v NXE je samozrejme mnohem rychlejsi. Doufal jsem, ze to pro me bude nejjednodussi zpusob jak dostat sve a pujcene originalky na konzoli s cerstvym RGH (diky xmodovi), ale asi ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 V originálním NXE dashi se neprovádí ani extrakce alá XIB ani převod do GOD, tam se tvoří MS specifický formát.stejně jako na originální konzoli, uvědom si, že si v originál dashi.Tyto hry se dají ale převést do GODu přes program Nxe2GOD.Funguje to docela dobře, najde ti to nainstalované hry a převede tak, že pak budou vidět ve FSD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleepless_cz Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 Moc dekuji za vysvetleni. Dalsi struktura mne nenapadla :-) Nxe2GOD hned stahnu, kazdopadne jsem takto zkousel pouze jednu hru, takze zbytek rovnou udelam v FSD, to bude nejjednodussi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 nevím jak vy, sice používám ISO2GOD ale i imae browser se mi zdá o hodně rychlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomkor Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 Mně God převádí cca 45min a XIB do 10min..jinak by mě zajímalo jestli mám systemupdate mazat automaticky nebo jestli jde hra pres to aktualizovat?predpokladam, ze by se to stahovalo z oficialniho MS webu, takze je to k nicemu a musi se aktualizovat rucne pres knihovnu, je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 (upraveno) Mně God převádí cca 45min a XIB do 10min..jinak by mě zajímalo jestli mám systemupdate mazat automaticky nebo jestli jde hra pres to aktualizovat?predpokladam, ze by se to stahovalo z oficialniho MS webu, takze je to k nicemu a musi se aktualizovat rucne pres knihovnu, je to tak? Jestli ti ISO2GOD převádí hru běžně 45 minut máš něco hodně špatně.Na mém dost zastaralém PC je doba převodu okolo 8 minut.Odškrtni si volbu "Always save rebuild iso" to by ti to mělo zrychlit.Při převodu XIB můžeš $systemupdate mazat automaticky, je to na RGH k ničemu Upraveno Leden 26, 2013 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomkor Odesláno Leden 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2013 (upraveno) Taky mi to prislo divny, kdyz jsem cetl, ze to trva par minut a ja mel v prumeru asi 38min. Mam zaskrtnuto pouze auto-rename-multidisc-games a nastaveno Full(ISO rebuilt). Pripisoval jsem to vykonu netbooku, ikdyz si nemyslim, ze je na tom az tak zle(dvoujadro 4gb ram), ale s XIBem problem nemam, takze nevim. Ted jsem prevadel s timhle nastavenim dve hry Blur 38min, Command Carrier 8min ..?? nechapu Upraveno Leden 27, 2013 uživatelem tomkor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 27, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2013 Pokud se převod děje v rámci jednoho HDD znamená to, že probíhá současně čtení a zápis a to je pak na výsledku hodně moc znát (odpovídá to těm vaším časům). Zkuste použít dvě na sobě nezávislá úložiště, jedno ze kterého se bude číst a druhé, na které se bude zapisovat. Pak jsou ty časy skutečně méně než 10 minut jak psal xmod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 U mě je také převod XIB (do 5 minut) rychlejší než ISO2GOD (10-15 min.). Ale většinou používám ISO2GOD, protože nevytváří tolik souborů jako XIB (někdy i stovky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navratil Odesláno Březen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2013 dobrý den máte někdo zkušenosti s extraktováním přes program x360CZ Tools ? je dobrý nebo radši zůstat u xbox image browser děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHazy Odesláno Duben 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 Pokud se převod děje v rámci jednoho HDD znamená to, že probíhá současně čtení a zápis a to je pak na výsledku hodně moc znát (odpovídá to těm vaším časům). Zkuste použít dvě na sobě nezávislá úložiště, jedno ze kterého se bude číst a druhé, na které se bude zapisovat. Pak jsou ty časy skutečně méně než 10 minut jak psal xmod. Presne tak, taky mi to prevadelo kolem 30min mozna i vic nez jsem zmenil uloziste zapisu! Ale zajimave je, ze naopak! Proste kdyz mam v notebooku interni hdd kde ulozim hru v iso a nasledne ho prevadim pres iso2god do stejneho uloziste na hdd notase tak to trva cca 10min. A kdyz mam iso zase v notebooku v hdd a naopak ho prevadim hned do externiho hdd tak to trva snad 30min... Rychlejsi to mam, kdyz proste jak iso tak i prevod do god delam v pameti notase ikdyz pripoctu na vic ten cas, ze musim provadet kopirivani hotoveho god na exterak, tak i tak to je rychlejsi nez ho tam prevadet hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.