Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
pokud jde jen o konverzi ISO -> GOD, tak ja pouzivam "ExISO 2.7.0" imho je nejjednodussi, staci ISO pretahnout na EXE soubor a automaticky ho rozbali. Tot vse.

bohužel na toto jsem se vůbec nepsal to umím vyextrahovat to není problém, pouze se ptám, který program je na extrakci nejlepší z těch, který sem napsal. do GOD formátu to dávám pomocí ISO2GOD jak již jsem psal, zajímá mně jestli je lepší než XIB nebo naopak a v čem.

Odesláno

GOD

Výhody - rychlejší převod,ve výsledku méně souborů takže se rychleji kopíruje na konzoli.

Nevýhody - nelze hru upravovat ve smyslu přidání češtiny atd, závislost hry na konkrétním dashboardu

XBox image browser

Výhody - kompletní extrakce souborů, lze měnit soubory, přidávat třeba češtiny atd.Pokud se po převodu smaže složka $systemupdate tak si neřekne rozbalená hra o update dashboardu (narozdíl od GODu)

Nevýhody - souborů je víc,převod je pomalejší

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Odesláno

Predem se omlouvam, ze nezakladam nove tema a pripadne za to, ze se ptam na hloupost, ktera je nekomu naprosto jasna. Pokud lze vubec takovou analogii pouzít, tak bych uvazoval, ze extrakce hry z DVD primo v FSD je ekvivalent kompletni extrakce adresarove struktury pres XIB, kdezto extrakce v NXE vytvari GOD strukturu. Vysvetli mi tedy nekdo, proc hry extrahovane v NXE nejsou nasledne v FSD rozpoznany? Jde mi o to, ze extrakce v NXE je samozrejme mnohem rychlejsi. Doufal jsem, ze to pro me bude nejjednodussi zpusob jak dostat sve a pujcene originalky na konzoli s cerstvym RGH (diky xmodovi), ale asi ne...

Odesláno

V originálním NXE dashi se neprovádí ani extrakce alá XIB ani převod do GOD, tam se tvoří MS specifický formát.stejně jako na originální konzoli, uvědom si, že si v originál dashi.Tyto hry se dají ale převést do GODu přes program Nxe2GOD.Funguje to docela dobře, najde ti to nainstalované hry a převede tak, že pak budou vidět ve FSD.

Odesláno (upraveno)
Mně God převádí cca 45min a XIB do 10min..jinak by mě zajímalo jestli mám systemupdate mazat automaticky nebo jestli jde hra pres to aktualizovat?predpokladam, ze by se to stahovalo z oficialniho MS webu, takze je to k nicemu a musi se aktualizovat rucne pres knihovnu, je to tak?

Jestli ti ISO2GOD převádí hru běžně 45 minut máš něco hodně špatně.Na mém dost zastaralém PC je doba převodu okolo 8 minut.Odškrtni si volbu "Always save rebuild iso" to by ti to mělo zrychlit.Při převodu XIB můžeš $systemupdate mazat automaticky, je to na RGH k ničemu

Upraveno uživatelem xmod
Odesláno (upraveno)

Taky mi to prislo divny, kdyz jsem cetl, ze to trva par minut a ja mel v prumeru asi 38min. Mam zaskrtnuto pouze auto-rename-multidisc-games a nastaveno Full(ISO rebuilt). Pripisoval jsem to vykonu netbooku, ikdyz si nemyslim, ze je na tom az tak zle(dvoujadro 4gb ram), ale s XIBem problem nemam, takze nevim.

Ted jsem prevadel s timhle nastavenim dve hry Blur 38min, Command Carrier 8min ..?? nechapu

Upraveno uživatelem tomkor
  • Moderators
Odesláno

Pokud se převod děje v rámci jednoho HDD znamená to, že probíhá současně čtení a zápis a to je pak na výsledku hodně moc znát (odpovídá to těm vaším časům). Zkuste použít dvě na sobě nezávislá úložiště, jedno ze kterého se bude číst a druhé, na které se bude zapisovat. Pak jsou ty časy skutečně méně než 10 minut jak psal xmod.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Odesláno
Pokud se převod děje v rámci jednoho HDD znamená to, že probíhá současně čtení a zápis a to je pak na výsledku hodně moc znát (odpovídá to těm vaším časům). Zkuste použít dvě na sobě nezávislá úložiště, jedno ze kterého se bude číst a druhé, na které se bude zapisovat. Pak jsou ty časy skutečně méně než 10 minut jak psal xmod.

Presne tak, taky mi to prevadelo kolem 30min mozna i vic nez jsem zmenil uloziste zapisu! Ale zajimave je, ze naopak! Proste kdyz mam v notebooku interni hdd kde ulozim hru v iso a nasledne ho prevadim pres iso2god do stejneho uloziste na hdd notase tak to trva cca 10min. A kdyz mam iso zase v notebooku v hdd a naopak ho prevadim hned do externiho hdd tak to trva snad 30min... Rychlejsi to mam, kdyz proste jak iso tak i prevod do god delam v pameti notase ikdyz pripoctu na vic ten cas, ze musim provadet kopirivani hotoveho god na exterak, tak i tak to je rychlejsi nez ho tam prevadet hned

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu