seth123 Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 ja jsem tam nic nenašel aspoň kdyby šel tým :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 no jo, potřebujou feedback tk jim to tam napíšem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 njn ale forum access denied :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 15, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 to je podle mě jediná možnost jim to napsat, ale pokud je to uzavřená beta tak podle mě tuhle možnost neumožní :( i když třeba to zkusit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 Já myslim že by mohli :D tak by to teoreticky mělo hrát i víc lidí když budou hrát s někým koho znají.... Spíš mě štve to forum, nevim jak se tam dostat..že by to bylo blokované rpo čr? No snad to časem půjde.. ;) Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 co vam brani psat na forum na jejich ofic strankach jako vsichni ostatni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Prosinec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 Ač velký fanoušek GoW,toto je pro mě zklamání.. špatná hra to asi není,ale tyhle rubačky v arenách,to není nic pro mě.. GoW 4 šup šup,rychle sem:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Prosinec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 Taky jsem dostal kód do bety. Celkem sranda, hlavně v aréně pro 4 hráče. Ale nečekám, že multiplayer bude mít nějak velkou trvanlivost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Prosinec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 NobodyAnswers: Přesně jak říkáš. Já odjakživa beru GOW sérii jako čistě singleplayerovou akci a u tohoto dílu to nebude jinak. Ten multiplayer bude až na druhém místě. Ale věřím, že několik hodin u něj prosedím:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 NobodyAnswers: Přesně jak říkáš. Já odjakživa beru GOW sérii jako čistě singleplayerovou akci a u tohoto dílu to nebude jinak. Ten multiplayer bude až na druhém místě. Ale věřím, že několik hodin u něj prosedím:bash: ono bude taky zajimave delat tymy s kamosi,tak to bude zase o necem jinem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 Já nevím. Já jsem zatím i nadšen. Líbí se mé to. Jen je strašná škoda že neuvazujou dat multak i háková co-op story mode....třeba jeden z nej multaku je bezpochyby na borderlands 2. Škoda že to nedají u více her takto.... Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 Ahoj, něja se v tom motám. Přišel mi mail na GOW A Beta, tak se se zaregistoval (včera) na PSN Beta ale nějak nevím jak se ted dostanu do té hry, odkud ji stahovat? Najdu ji na PS Store? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 A jo, jsem pitomec, už sem to našel pod Vouchers. Sorry za zbytečný dotaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 Ahoj, něja se v tom motám. Přišel mi mail na GOW A Beta, tak se se zaregistoval (včera) na PSN Beta ale nějak nevím jak se ted dostanu do té hry, odkud ji stahovat? Najdu ji na PS Store? Po zadání kódu do bety GoWA na PSN v sekci Redeem Codes by se ti měla objevit možnost ke stažení v sekci View Download, kde máš tvoje stažené dema a koupené hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 v total recall je singleplayer demo z E3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Pokud ma nekdo jeste zajem o GoW Beta, at mne da vedet, mam vytvoreny dummy account a potvrzeny, ze jde stahovat na vice konzolich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 (upraveno) Dnes to budu stahovat, tak jsem zvědavý. Baví vás to? Upraveno Prosinec 20, 2012 uživatelem Rocky75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 Mohli dat jako demo radši sp a ne mp Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 Mohli dat jako demo radši sp a ne mpOdesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 mas ho na BD Total Recall v tescu ho maji v akci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 mas ho na BD Total Recall v tescu ho maji v akci ? Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 http://blog.us.playstation.com/2012/10/09/pick-up-total-recall-on-blu-ray-get-the-god-of-war-ascension-single-player-demo/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2013 Taky mi dneska přišel email, že God of War: Ascension mp je už ke stažení pro všechny předplatitele PS+ ;) Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2013 ta beta je ke stazeni uz od 9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Leden 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2013 Už když uvolnily GoW betu mp tak mohli taky sp ať si každý vybere co má rád:confused: Odesláno z mého ST25i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 nevím jestli to ještě hrajete ale já bych zahrál id v podpisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.