Eadger Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 Ahoj koupil jsem si na vanoce novy xbox 360 s kinectem - bylo mi receno ze zatim nejde flashnou nema nekdo informace kdy to pujde? dekuju:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 25, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 Podívej se na štítek na datum výroby, pokud tam bude něco kolem 07/2012 a novější, bude potřeba k provedení flashe vyměnit PCB v DVD mechanice. Tyto PCB se dostanou do prodeje brzy a bude pro ně určen zcela nový CFW LTU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 Ahoj koupil jsem si na vanoce novy xbox 360 s kinectem - bylo mi receno ze zatim nejde flashnou nema nekdo informace kdy to pujde? dekuju:? Další možnost je RGH, to ti půjde i na zcela nové konzoli.Většina lidí ti tady až na jedince toto doporučí jako dlouhodobě lepší možnost (pokud nehraješ na xbox live, ale i toto je s RGH řešitelné dokoupením dual nand řešení) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendis Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 pokud nehraješ na xbox live, ale i toto je s RGH řešitelné dokoupením dual nand řešení Jen raději doplním a upřesním, že to momentálně neplatí pro revize Corona 4GB verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Eadger
Ahoj koupil jsem si na vanoce novy xbox 360 s kinectem - bylo mi receno ze zatim nejde flashnou nema nekdo informace kdy to pujde? dekuju:?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.