franzkafka Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2014 Synci naprosto zbytečné reakce. Pokuď si někdo otevře knihkupectví kde bude nabízet knihy v originále tak toho logicky prostě v ČR moc neprodá. Jinak pro Vaši informaci v porovnání s ostatními postkomunistickými státy má ČR vůbec nejnižší míru pirátství (35 %). Zároveň patří mezi dvacítku zemí s nejnižší mírou pirátství na světě. Česko se umístilo na třinácté příčce. Vedeme si dokonce lépe než mnoho západoevropských států, například Francie (37 %), Itálie (47 %) nebo Španělsko (44 %) takže asi tak. A k tomu mýtu našich distributorů, že "otitulkování" hry výrazně zdraží danou hru se musí snad každý normálně uvažující člověk pouze zasmát. O paradoxu "české třžní ceny" kdy do češtiny nelokalizovaná hra stojí v ČR po přepočtu víc peněz než v sousedních zemích snad nemá cenu ani diskutovat. Citovat
Romix Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2014 Synci naprosto zbytečné reakce. Pokuď si někdo otevře knihkupectví kde bude nabízet knihy v originále tak toho logicky prostě v ČR moc neprodá. Jinak pro Vaši informaci v porovnání s ostatními postkomunistickými státy má ČR vůbec nejnižší míru pirátství (35 %). Zároveň patří mezi dvacítku zemí s nejnižší mírou pirátství na světě. Česko se umístilo na třinácté příčce. Vedeme si dokonce lépe než mnoho západoevropských států, například Francie (37 %), Itálie (47 %) nebo Španělsko (44 %) takže asi tak. A k tomu mýtu našich distributorů, že "otitulkování" hry výrazně zdraží danou hru se musí snad každý normálně uvažující člověk pouze zasmát. O paradoxu "české třžní ceny" kdy do češtiny nelokalizovaná hra stojí v ČR po přepočtu víc peněz než v sousedních zemích snad nemá cenu ani diskutovat. Videl jsi vubec nekdy jakym zpusobem BSA tuhle statistiku dela? :D :D Jde videt, ze o tom vis uplnej pendrek Franto... A navic, kdyz vidim, ze si asi predstavujes, ze lokalizacni tymy to budou delat zadarmo (aby nahodou nemuseli zdrazit hru), tak uz je vazne zbytecny ti neco vysvetlovat. Tebe tipuju na teoretickeho analytika, kterej doma ma vsechno pekne vypaleny. A tak aby sam sebe "ocistil", tak rika, ze za to nemuze on, ale vsichni kolem nej... Citovat
hynky Odesláno Září 27, 2014 Nahlásit Odesláno Září 27, 2014 No myslím ze byste se měli podívat na tento vidcast a zjistí kolik ten překlad opravdu stojí http://www.hrej.cz/tv/vidcast-51-jak-se-preklada-hra--11871/ Citovat
okajos Odesláno Září 27, 2014 Nahlásit Odesláno Září 27, 2014 zajímavé názory... ale aby u nás prodávali konzole,kde základní menu je ve všech možných a nemožných jazycích jen ne v češtině je směšné...ani to základní pro nás neudělají,prostě nás mají u prd.le,jsme pro ně méněcení! Citovat
xDante1986 Odesláno Září 27, 2014 Nahlásit Odesláno Září 27, 2014 (upraveno) ono je to easy.. asi to tu bylo už xkrát psáno, ale srovnávat to, že ČR má 35% znamená, že je tu teoreticky 6,5 milionů potencionálních zákazníků, co se týče např FRANCIE 37%... počet obyvtel cca 66 milonů = počet potencionálních zákazníků = 41,5 milionů, do toho vzít v potaz třeba i švýcarsko ...další zákazníci... takže pokud neumíte matiku je to problém... kdyby byla míra pirátství 0% a měl bys dvoumilionový stát, prostě se jim to neoplatí... buďte rádi za to jak to je a situace se bude i nadále zlepšovat... před 10 lety toho nebylo tolik co teď.... co se týče češtiny v konzoli...ted už tady není ani ofiko cz MS zastoupení franzkafka jde vidět, že o tom moc nevíš, pokud kouknu na ceny xone, ps4 her u nás vs zahraničí...je cena lepší nebo stejná... pokud se bavíš o tom, že po půl roce v uk nebo jinde hra často slevní to je dáno tím, že mají mnohem větší trh a odbyt.. Upraveno Září 27, 2014 uživatelem xDante1986 Citovat
Mára Pospisil Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2015 Ahoj lidi zadam o radu sem začátečník na xku a chci se zeptat mám neflešlý xko a hraju origo hry ale bouhžel je nemám v CZ dá se nejak tam ta čeština dodat prosim o navod radu děkuji mnohokrát. Citovat
liborpoulik Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2015 Češtinu do originálky nijak nedostaneš, to je zcela logické. Citovat
Moderators romeno Odesláno Březen 1, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 1, 2015 Ahoj , neda . Pokud neni hra v cestina jiz vylisovana tak to tam neni jak dat . Jedine formou ofiko patche , ale nepamatuji si ze by to nekdy nejake studio udelalo . Citovat
Romix Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2015 (upraveno) Ahoj lidi zadam o radu sem začátečník na xku a chci se zeptat mám neflešlý xko a hraju origo hry ale bouhžel je nemám v CZ dá se nejak tam ta čeština dodat prosim o navod radu děkuji mnohokrát. Ne, v tvym pripade ne... Musel bys mit xko upraveny...Bud flash mechaniky a nebo nejlepe RGH. Tam se pak da sehnat mraky her v cestine. Ale kasli na to. Hranim her v ENG se zas naucis pekne anglicky a do zivota ti to da novou zkusenost :) Upraveno Březen 2, 2015 uživatelem Romix Citovat
biggerg Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2015 cavte hosi,bude aj na GTA V pro xbox360 cz titulky? Citovat
Erik Neo Pavlicek Odesláno Listopad 26, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2015 chcel by som vediet kto nasiel hru Ratatouille - komplet cz , lebo mne to google nechce ukazat že nieco take je v ceskom jazyku, tak neviem neviem iba v anglictine som to videl Citovat
martas2203 Odesláno Červen 2, 2016 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2016 Zdravím.... mám hru fifa 2013 česká verze a jsem již zaregistrovaný u xbox live a hru mám pořád v angličtině... jak to mám nastavit do češtiny.. děkuji Citovat
Moderators drak3go Odesláno Červen 3, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Červen 3, 2016 Pokud máš v konzoli nastaven region "Czech Republic" a při spuštění Fify zvolíš českou vlaječku, měl bys ji mít v češtině. Citovat
martas2203 Odesláno Červen 3, 2016 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2016 Když zakoupím hru na xbox 360 fifa 15 - s českým dabingem.... musím já něco někde na konzoli nastavovat ... locale mám CZE.... rozjede se mi ta hra v češtině??? Citovat
scarto Odesláno Prosinec 16, 2016 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2016 Watchdogs s cz titulkami sa da zohnat? Citovat
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 16, 2016 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2016 WatchDogs ma české titulky, staci pohledat na internetu, tudiz se da normalne sehnat. Tady na foru je zakaz sirit linky na warez! strejda999 reagoval na 1 Citovat
scarto Odesláno Prosinec 17, 2016 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2016 Nasiel som ale len komplet hru aj s cz lokalizaciou.ale mne treba len cestinu.nechcem znova tahat celu hru... Citovat
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 17, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2016 Je to otrava co, mít ty hry zadarmo a ještě je muset stahovat melicar, gho5t, Nitram1980CZ a 1 other reagoval na 4 Citovat
scarto Odesláno Prosinec 17, 2016 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2016 Nejde ani tak o to stahovanie.ale kolko je roboty okolo toho.a specialne pre watchdogs. Citovat
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 17, 2016 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2016 Pochybuju ze se najde nekdo co bude vytahovat cestinu extra special pro tebe, doporucuji znova cele stahnout. Nevim co by melo byt za hodne prace, stahnout, rozbalit, nakopirovat a jeste zadara Citovat
scarto Odesláno Prosinec 17, 2016 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2016 Jj akurat ze vsetky linky co som nasiel su uz davno death Citovat
otojanicek Odesláno Leden 12, 2017 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2017 Ahoj, jak s CZ do GTA 5 na XBOX360-RGH .... X360CZ už skončilo ( server je dole) , takže tímto to embargo už přestalo platit..... nebo ne ? Citovat
DogVader Odesláno Květen 17, 2018 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2018 Ahoj, nekoho moc prosim, poslete mi odkaz na stazeni tech her co maji neofiko CZ. Nikde to nemuzu najit a nektere hry co vlastnim bych si rad zahral v CZ. Dekuji. Citovat
liborpoulik Odesláno Květen 17, 2018 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2018 Nic takového není, forum kde se daly stahovat hry v češtině na xbox bylo zavřeno už dávno.Stejně se tam platilo V.I.P. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.