kejsi Odesláno Srpen 16, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2013 ^ to bude fajn no, ale diky zkusenosti z minuleho roku se mi tam vubec nechce kvuli umisteni her mezi areal hracek a dalsich kravin...primo doprostred, takze to dopadlo tak, ze kolem konzoli se promenadovaly maminy s kocarkama, duchodci a dalsi lidi, kteri vubec nevedeli...mno ale pokud si nekdo chce jit vystat frontu na par kolecek DriveClub nebo Fify, tak bych asi navstevu zvazil :D Citovat
wariorpolni Odesláno Srpen 17, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2013 http://www.eurogamer.cz/articles/2013-08-15-playstation-4-si-ei-vyzkoui-v-rijnu-slibila-nam-sony Kde to bude se neví ? Citovat
Mígl Odesláno Srpen 17, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2013 ^ to bude fajn no, ale diky zkusenosti z minuleho roku se mi tam vubec nechce kvuli umisteni her mezi areal hracek a dalsich kravin...primo doprostred, takze to dopadlo tak, ze kolem konzoli se promenadovaly maminy s kocarkama, duchodci a dalsi lidi, kteri vubec nevedeli...mno ale pokud si nekdo chce jit vystat frontu na par kolecek DriveClub nebo Fify, tak bych asi navstevu zvazil :D Hmm to nic moc teda..mě spíš láká ošahání nového dualshocku4, podle medií i různých vývojářů je to nejlepší joypad kterej kdy měli v ruce! Citovat
wariorpolni Odesláno Srpen 17, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2013 Prý se podobá tomu z Xbox 360,že je takový těžší a mnohem pohodlnější Citovat
Blackout Odesláno Srpen 17, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2013 Podobá xbox ovladači?Kde jsi na to přišel?Vypadá úplně jinak, nemá debi*ní tužkové baterky,analogy vypatlaně jeden nahoře a jeden dole...kde je ta podoba? Citovat
wariorpolni Odesláno Srpen 17, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2013 A kdo tu mluvil o baterkách a analogu ?? " je takový těžší a mnohem pohodlnější" Citovat
Mandaz Odesláno Srpen 17, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2013 No nevím jestli težší znamená pohodlnější... Skus držet v jedné ruce cihlu a ve druhé štapmrli a uvidíš, co je pohodlnější ;) Citovat
seth123 Odesláno Srpen 17, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2013 mandaz ona váha ovladače je celkem jedno, nebo snad hraješ s napřáhnutýma rukama? Citovat
mikas_cze Odesláno Srpen 17, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2013 Důležitá je vyváženost herniho ovladače a musí mít i přijatelnou váhu, což se jim tentokrát povedlo. Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat
pitris97 Odesláno Srpen 17, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2013 to pise zase nekdo kdo nikdy nedrzel xbox 360 gamepad v ruce, ja s nim mam jen dobre skusenosti a muzu ho srovnat i s gamepadem na ps3 ktery momentalne vlastnim a je daleko lepsi..... a zase posranej offtopic Citovat
CiD Odesláno Srpen 17, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2013 máte někdo info o tom kdy budou dodávat PS4 z originalky.cz? Mám tam předobjednávku a jen nechci aby to tu dopadlo jak s Xone Citovat
headhot Odesláno Srpen 17, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2013 (upraveno) zaruka dodani je pouze u electroworld,jrc na 100% pak at computers Jeste bude mit alza,ale ta to bude mit z druhe ruky,takze si da 10% navic. http://www.electroworld.cz/product/herni-konzole-hry-hracky/herni-konzole/PS4CONSOLE/sony-playstation-4-500gb-herni-konzole pracuju tam a budu delat reklamu,protoze jsem nejlepsi:) Upraveno Srpen 17, 2013 uživatelem headhot Citovat
HorcaCZ Odesláno Srpen 18, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2013 Pro Blackout Přečti si to ještě jednou: Prý se podobá tomu z Xbox 360,že je takový těžší a mnohem pohodlnější. "že je takový těžší a mnohem pohodlnější" "že je takový těžší a mnohem pohodlnější" "že je takový těžší a mnohem pohodlnější" Pochopils? Citovat
CiD Odesláno Srpen 18, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2013 já jo, je takový těžší a mnohem pohodlnější :D Citovat
Mígl Odesláno Srpen 18, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2013 Já s x360 ovladačem hraju už hodně let a taky jsem s nim spokojenej, a že je levej analog nahoře je podle mě výhoda..alespoň u fps her. S dualshokem 3 se mi ale taky hraje výborně :) Citovat
wariorpolni Odesláno Srpen 18, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2013 Né , tak já to tak nemyslel,ani to není moje zkušenost,jak bude nějaká ta výstava PS 4 v ČR tak tam si to pojedu vyzkoušet,ale že obecně recenzenti říkaj,že oproti DS 3 je těžší,něco jako od Xbox 360 , že je pohodlnější na držení,analogové páčky maj něco proti skluzu a potu + jsou menší , takže výhoda při FPS hrách (teda u mně ano,mám radši když jsou níž,než když jsou nahoře jak u DS3 a krom toho,mám u DS 3 z toho jak jsou vysoko rýhy :D). Citovat
mikas_cze Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2013 Tak copak se asi dnes na tiskové konferenci Sony na Gamescom dnes dovíme. Jsem zvědav na datum vydání PS4 u nás. (očekávám v listopadu). Doufám, že bude dostupný bundle s Fifa14 za fajn cenovku. Očekávám představení zase nějakých nových her ( rád bych Uncharted 4 a Fallout 4). Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat
pejtrix Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2013 podle poslednich uniku a spekulaci by ps4 mohla vyjit uz v rijnu :) ale taky jsem tipoval ten listopad Citovat
Readdy_B Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2013 Tiskovka Sony by měla být od sedmi večer a sledování by mělo jít taky přes PS Home http://blog.eu.playstation.com/2013/08/14/gamescom-2013-is-coming/ Citovat
pitris97 Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2013 Hele to sem nepochopil. To jako zajdeš na nějaké místo v PS Home a tam se to bude promítat ? Citovat
Rowan Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2013 Ano, jako vždy... Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat
pitris97 Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2013 A kde to bude, já to tam ještě moc neovládám. Citovat
CiD Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2013 nebo http://www.youtube.com/watch?v=xv7FsF1uqdo ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.