Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

^ to bude fajn no, ale diky zkusenosti z minuleho roku se mi tam vubec nechce kvuli umisteni her mezi areal hracek a dalsich kravin...primo doprostred, takze to dopadlo tak, ze kolem konzoli se promenadovaly maminy s kocarkama, duchodci a dalsi lidi, kteri vubec nevedeli...mno ale pokud si nekdo chce jit vystat frontu na par kolecek DriveClub nebo Fify, tak bych asi navstevu zvazil :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

^ to bude fajn no, ale diky zkusenosti z minuleho roku se mi tam vubec nechce kvuli umisteni her mezi areal hracek a dalsich kravin...primo doprostred, takze to dopadlo tak, ze kolem konzoli se promenadovaly maminy s kocarkama, duchodci a dalsi lidi, kteri vubec nevedeli...mno ale pokud si nekdo chce jit vystat frontu na par kolecek DriveClub nebo Fify, tak bych asi navstevu zvazil :D

Hmm to nic moc teda..mě spíš láká ošahání nového dualshocku4, podle medií i různých vývojářů je to nejlepší joypad kterej kdy měli v ruce!

Odkaz ke komentáři

zaruka dodani je pouze u electroworld,jrc na 100% pak at computers Jeste bude mit alza,ale ta to bude mit z druhe ruky,takze si da 10% navic.

http://www.electroworld.cz/product/herni-konzole-hry-hracky/herni-konzole/PS4CONSOLE/sony-playstation-4-500gb-herni-konzole

pracuju tam a budu delat reklamu,protoze jsem nejlepsi:)

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

Pro Blackout

Přečti si to ještě jednou:

Prý se podobá tomu z Xbox 360,že je takový těžší a mnohem pohodlnější.

"že je takový těžší a mnohem pohodlnější"

Pochopils?

Odkaz ke komentáři

Né , tak já to tak nemyslel,ani to není moje zkušenost,jak bude nějaká ta výstava PS 4 v ČR tak tam si to pojedu vyzkoušet,ale že obecně recenzenti říkaj,že oproti DS 3 je těžší,něco jako od Xbox 360 , že je pohodlnější na držení,analogové páčky maj něco proti skluzu a potu + jsou menší , takže výhoda při FPS hrách (teda u mně ano,mám radši když jsou níž,než když jsou nahoře jak u DS3 a krom toho,mám u DS 3 z toho jak jsou vysoko rýhy :D).

Odkaz ke komentáři

Tak copak se asi dnes na tiskové konferenci Sony na Gamescom dnes dovíme.

Jsem zvědav na datum vydání PS4 u nás. (očekávám v listopadu).

Doufám, že bude dostupný bundle s Fifa14 za fajn cenovku.

Očekávám představení zase nějakých nových her ( rád bych Uncharted 4 a Fallout 4).

Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu