kejsi Odesláno Srpen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2013 ^ to bude fajn no, ale diky zkusenosti z minuleho roku se mi tam vubec nechce kvuli umisteni her mezi areal hracek a dalsich kravin...primo doprostred, takze to dopadlo tak, ze kolem konzoli se promenadovaly maminy s kocarkama, duchodci a dalsi lidi, kteri vubec nevedeli...mno ale pokud si nekdo chce jit vystat frontu na par kolecek DriveClub nebo Fify, tak bych asi navstevu zvazil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Srpen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2013 http://www.eurogamer.cz/articles/2013-08-15-playstation-4-si-ei-vyzkoui-v-rijnu-slibila-nam-sony Kde to bude se neví ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Srpen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2013 ^ to bude fajn no, ale diky zkusenosti z minuleho roku se mi tam vubec nechce kvuli umisteni her mezi areal hracek a dalsich kravin...primo doprostred, takze to dopadlo tak, ze kolem konzoli se promenadovaly maminy s kocarkama, duchodci a dalsi lidi, kteri vubec nevedeli...mno ale pokud si nekdo chce jit vystat frontu na par kolecek DriveClub nebo Fify, tak bych asi navstevu zvazil :D Hmm to nic moc teda..mě spíš láká ošahání nového dualshocku4, podle medií i různých vývojářů je to nejlepší joypad kterej kdy měli v ruce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Srpen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2013 Prý se podobá tomu z Xbox 360,že je takový těžší a mnohem pohodlnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackout Odesláno Srpen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2013 Podobá xbox ovladači?Kde jsi na to přišel?Vypadá úplně jinak, nemá debi*ní tužkové baterky,analogy vypatlaně jeden nahoře a jeden dole...kde je ta podoba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2013 v ergonomii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Srpen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2013 A kdo tu mluvil o baterkách a analogu ?? " je takový těžší a mnohem pohodlnější" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2013 No nevím jestli težší znamená pohodlnější... Skus držet v jedné ruce cihlu a ve druhé štapmrli a uvidíš, co je pohodlnější ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2013 mandaz ona váha ovladače je celkem jedno, nebo snad hraješ s napřáhnutýma rukama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Srpen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2013 Důležitá je vyváženost herniho ovladače a musí mít i přijatelnou váhu, což se jim tentokrát povedlo. Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2013 to pise zase nekdo kdo nikdy nedrzel xbox 360 gamepad v ruce, ja s nim mam jen dobre skusenosti a muzu ho srovnat i s gamepadem na ps3 ktery momentalne vlastnim a je daleko lepsi..... a zase posranej offtopic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Srpen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2013 máte někdo info o tom kdy budou dodávat PS4 z originalky.cz? Mám tam předobjednávku a jen nechci aby to tu dopadlo jak s Xone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2013 (upraveno) zaruka dodani je pouze u electroworld,jrc na 100% pak at computers Jeste bude mit alza,ale ta to bude mit z druhe ruky,takze si da 10% navic. http://www.electroworld.cz/product/herni-konzole-hry-hracky/herni-konzole/PS4CONSOLE/sony-playstation-4-500gb-herni-konzole pracuju tam a budu delat reklamu,protoze jsem nejlepsi:) Upraveno Srpen 17, 2013 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorcaCZ Odesláno Srpen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2013 Pro Blackout Přečti si to ještě jednou: Prý se podobá tomu z Xbox 360,že je takový těžší a mnohem pohodlnější. "že je takový těžší a mnohem pohodlnější" "že je takový těžší a mnohem pohodlnější" "že je takový těžší a mnohem pohodlnější" Pochopils? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Srpen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2013 já jo, je takový těžší a mnohem pohodlnější :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Srpen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2013 Já s x360 ovladačem hraju už hodně let a taky jsem s nim spokojenej, a že je levej analog nahoře je podle mě výhoda..alespoň u fps her. S dualshokem 3 se mi ale taky hraje výborně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Srpen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2013 Né , tak já to tak nemyslel,ani to není moje zkušenost,jak bude nějaká ta výstava PS 4 v ČR tak tam si to pojedu vyzkoušet,ale že obecně recenzenti říkaj,že oproti DS 3 je těžší,něco jako od Xbox 360 , že je pohodlnější na držení,analogové páčky maj něco proti skluzu a potu + jsou menší , takže výhoda při FPS hrách (teda u mně ano,mám radši když jsou níž,než když jsou nahoře jak u DS3 a krom toho,mám u DS 3 z toho jak jsou vysoko rýhy :D). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 Tak copak se asi dnes na tiskové konferenci Sony na Gamescom dnes dovíme. Jsem zvědav na datum vydání PS4 u nás. (očekávám v listopadu). Doufám, že bude dostupný bundle s Fifa14 za fajn cenovku. Očekávám představení zase nějakých nových her ( rád bych Uncharted 4 a Fallout 4). Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 podle poslednich uniku a spekulaci by ps4 mohla vyjit uz v rijnu :) ale taky jsem tipoval ten listopad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 Tiskovka Sony by měla být od sedmi večer a sledování by mělo jít taky přes PS Home http://blog.eu.playstation.com/2013/08/14/gamescom-2013-is-coming/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 Hele to sem nepochopil. To jako zajdeš na nějaké místo v PS Home a tam se to bude promítat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 Ano, jako vždy... Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 A kde to bude, já to tam ještě moc neovládám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 nebo http://www.youtube.com/watch?v=xv7FsF1uqdo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 A nebo :D :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.