Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Já si nemůžu pomoct, ale vidím od prvního dne ohlášení této akce scénu jak 27.5 stojí fronta lidí před JRC a prvních dvacet žmoulá v ruce ojeté MW3 na Xbox 360 a pak po dvou hodinách čekání a negativním stanovisku "tohle už máme mockrát/nekompletní/poškrábané" odjíždí bleskem do další prodejny, kde "to snad projde". Tam potká stejných 10 lidí z fronty jak jedou vzteklí domů. Bez nové hry zato s hrama které hrát nebudou a se ztraceným dnem. Následně tady na fóru propukne inzerce Xbox 360 a PS3 her.

Fakt Vám přeju aby to vyšlo, ale na pohádky nevěřím.

Upraveno uživatelem xmod
Odesláno
  xmod napsal:
Já si nemůžu pomoct, ale vidím od prvního dne ohlášení této akce scénu jak 27.5 stojí fronta lidí před JRC a prvních dvacet žmoulá v ruce ojeté MW3 na Xbox 360 a pak po dvou hodinách čekání a negativním stanovisku "tohle už máme mockrát" odjíždí bleskem do další prodejny, kde "to snad projde". Tam potká stejných 10 lidí z fronty jak jedou vzteklí domů - bez nové hry zato s hrama které hrát nebudou a se ztraceným dnem. Následně tady na fóru propukne inzerce Xbox 360 a PS3 her.

Fakt Vám to přeju aby to vyšlo, ale na pohádky nevěřím.

jak jsem psal v prispevku vyse, 3 dny je lhuta.Takze to kazdy stihne. Jinak kdo si objednal Dedsec edici (ps4),tak ji opravu nechce rozdelavat a je rad za levnou alternativu na ps3 jako ja. A nastesti i sam prodavac nabizel tu special edition,takze i vsechna dlc coz je fajn.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu