reawow1468627327 Odesláno Květen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2014 Díky za info s tou dohodou to jsem opravdu nevěděl. Ale poku hru budu chtít tak tam budu muset zajít ještě ten den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Květen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2014 (upraveno) Já si nemůžu pomoct, ale vidím od prvního dne ohlášení této akce scénu jak 27.5 stojí fronta lidí před JRC a prvních dvacet žmoulá v ruce ojeté MW3 na Xbox 360 a pak po dvou hodinách čekání a negativním stanovisku "tohle už máme mockrát/nekompletní/poškrábané" odjíždí bleskem do další prodejny, kde "to snad projde". Tam potká stejných 10 lidí z fronty jak jedou vzteklí domů. Bez nové hry zato s hrama které hrát nebudou a se ztraceným dnem. Následně tady na fóru propukne inzerce Xbox 360 a PS3 her. Fakt Vám přeju aby to vyšlo, ale na pohádky nevěřím. Upraveno Květen 7, 2014 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2014 Dobrá vědma :D. Doufam jenom v to že se mýlíš a že to tak nebude. Já si myslím že proto to chteji vědet předem přece by si nerezervovali spoustu her a pak všem říkali že už je nechtějí. Ano kdyby to bylo přijďte toho a toho v tolik a v tolik tak ano. Ale oni to maji na zarezervovaní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2014 Já si nemůžu pomoct, ale vidím od prvního dne ohlášení této akce scénu jak 27.5 stojí fronta lidí před JRC a prvních dvacet žmoulá v ruce ojeté MW3 na Xbox 360 a pak po dvou hodinách čekání a negativním stanovisku "tohle už máme mockrát" odjíždí bleskem do další prodejny, kde "to snad projde". Tam potká stejných 10 lidí z fronty jak jedou vzteklí domů - bez nové hry zato s hrama které hrát nebudou a se ztraceným dnem. Následně tady na fóru propukne inzerce Xbox 360 a PS3 her.Fakt Vám to přeju aby to vyšlo, ale na pohádky nevěřím. jak jsem psal v prispevku vyse, 3 dny je lhuta.Takze to kazdy stihne. Jinak kdo si objednal Dedsec edici (ps4),tak ji opravu nechce rozdelavat a je rad za levnou alternativu na ps3 jako ja. A nastesti i sam prodavac nabizel tu special edition,takze i vsechna dlc coz je fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Květen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2014 To headhot: docela zajimavá informace. Já tam byl v pondělí a na vše se jak blbec dopodrobna ptal. Bylo mi řečeno, že když ty hry uvedu při té předobjednávce, tak nebude žádný problém. Tak jsem mu nahlásil 2x CoD MW3, řekl, že je to OK, že mám čekat na SMS a pak si pro hru přijet. A příjdeš s informace že budou odmítat hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2014 prave proto jsem si overoval rovnou ve Spalicku,kde vetsina prodejcu pracuje dlouhodobe a znaji tyto akce. Co si budem rikat, 90% lidi tam dala sleeping dogs nebo COD MW3 na xbox. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Květen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2014 Přesně včera jsem si udělal v JRC předobjednávku s tím, že tam dám 2x CoD MW3 na Xbox 360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Květen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2014 Radši si počkám a koupím bazarovku než takhle blbnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Květen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2014 Neda se nejak nastavit, aby se aktualizace tahaly automaticky pri zapnutem/uspanem playstationu a ne az kdyz chci zacit hrat? To me dokaze nasrat kdyz se domluvime na online a buch, 2 GB aktualizace, tak to hned zase vypinam. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2014 Jo vygoogli si to jde to stahnou se a ty je jen nainstalujes myslim ze aby se i instalovali musis to nastavit zvlast / musis mit plusko / nejde to. (u ty instalace si nejsem jist) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Květen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2014 vsechno mam zaskrtnuty, ale problem bude asi jinde. ono se to totiz nestacilo stahnout. kdyz dam test netu, tak mi to hodi, ze mam download 10Mbit, ale aktualizace Call of Duty mi pise do stazeni 27 hodin a velikost je 2,3 GB. trva to uz od vcera, pritom svagr mel aktualizaci stazenou za 2 hodiny. kde je zakopanej pes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuldik Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 Jedeš přez kábl nebo wifi?? Pokud přez wifi tak zkus napojit kabel a stahovat. Já mám router cca metr od pska ale přez kábl to jede o 100% lépe lepe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 Jam mam optiku 100/100 a od 10 hodin dop.stahuju MLB 2014 - 40 gb a mam tepve 20%... Taky to jede strasne pomalu,i kdyz mam rychlé připojení...čim to je,to fakt nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 Neni chyba u vas ale u sony a nic s tim neudelate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 Vytizenosti psn serveru,cim asi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 Tak to lituju lidi co maj pomale pripojení...to tahaj hru tejden ne? ... Serveru,spíš servříků :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 To ne ale v noci to jede super min lidi.Nechavam tahat v noci a jdu spat rano je hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 Příště to radsi dam stahnout taky pres noc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 Nechat psko ve stand by modu a no problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 Presne a u toho dobiju i oba ovladace :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Květen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2014 Ono se rekne, nechat ps ve stand by modu. To jsem samozrejme udelal, ale rano prijdu k ps a on vypnutej, tak ho zapnu a klasicka hlaska o chybe a jestli chci chybu odeslat. Ze by PSN server byl pretizenej tak, ze to taha 1 MB za minutu? To se mi nechce verit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Květen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2014 Mě se často stává, že zapnu TV, receiver a pak PS4 a receiver signalizuje vstup signálu od PS4 a obrazovka černá a ani se neozve znělka PS4. X krát vypnu zapnu vše a pak normálně jede. Udělá to cca každé třetí zapnutí :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2014 Mě poslední dobou nejde u ps4 zvuk. Musím to vypnou a zapnout aby šel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Květen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2014 Připadá mi, že se slavnou PS4 jsou samé problémy. Každou chvíli se objevuje hláška o Safe módu atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2014 Ono je lepší koupit konzoli až tak po roce. Je více her, starší jsou levnější ... Já jsem si ps3 koupil až po 5 letech a to byla tuna her za pár kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.