Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Prosim Vas, muzete vyzkouset jednu vec? Chci vedet, jestli mam reklamovat nebo jestli je to normalni. Zapnete hru a uspete konzoli primo ze hry. Kdyz konzole vypne, tak disk vyndejte pri vypnute konzoli, tim se konzole zapne, vyjede disk a kdyz tam date novej disk, tak ho konzole nenacte. Ono by se to asi nejdriv melo zapnout, hru vypnout a pak az vyndat disk, ale u PS3 jsem to takhle delal bezne a zadnej problem, predtim nez udelali uspavani ze hry to taky chodilo.

Odesláno (upraveno)
pls nevite nekdo jak dostat prachy na indonesia psn,ceske karty nejdou teda aspon ta moje ne,mam visu a zadne prepaid card sem nenasel ,jen vyprodane nikde nic na skladu:)nevim jak tam tu pitomou menu idr dostat:)nasel sem jen na singapur a honkong ,japonsko,taiwan. dejte vedet pls dik

jde to,na tvuj problem sem odpovidal uz tady :) http://console-forum.net/tema/163665-kupovani-slotu-her/page97

Upraveno uživatelem wopiczak
Odesláno

Technicky dotaz: Nevíte zda li konzole ps4 podporuje rozhraní xvYCC. ( Xbox 360 s tímto nastavením TV uměl pracovat a podporoval ho )Když mám ps4 zapnutou je nastaveni zašedlé a je tam možnost pouze nastaveni HDMI black na normální a nebo nízkou. Zajímalo by mne jaké nastaveni úrovně je lepši pro obraz u hdmi black a jake nastaveni používáte u konzole. Zda li RBG FULL a nebo Limited. Diky za odpověd :)

Odesláno

A když použiju full RBG pak má byt hdmi level na normal a nebo na nízký. Když ho dam na nízký tak je obraz barevném čistčí( ostřejší stíny ) ale zase je přepálená černá. Když to dám na normal tak obraz je jako by měl zapnutý víc jas. Nevím co je ideálnější. A nebo jakým způsobem vyrovnat černý odstín u hdmi nízký. Když nechci přepálit jas a kontrast

Odesláno (upraveno)
a nejakej mod v telce kerej by udelal dobrou cernou v kombinaci s full range ? :)

Jedině XVYCC. Ale ta ps4 asi zatím nepodporuje. Momentálně používam hdmi normal a full rpg. Plus dynamický kontrast na střední úrovni. Ten bych mohl snížit aby to nebylo tak tmavé... Když dám full HD a nízký tak mi příjde obraz až moc tmavý.

Upraveno uživatelem Fenix

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu