kadell Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 Prosim Vas, muzete vyzkouset jednu vec? Chci vedet, jestli mam reklamovat nebo jestli je to normalni. Zapnete hru a uspete konzoli primo ze hry. Kdyz konzole vypne, tak disk vyndejte pri vypnute konzoli, tim se konzole zapne, vyjede disk a kdyz tam date novej disk, tak ho konzole nenacte. Ono by se to asi nejdriv melo zapnout, hru vypnout a pak az vyndat disk, ale u PS3 jsem to takhle delal bezne a zadnej problem, predtim nez udelali uspavani ze hry to taky chodilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 Tak to je rovnou na vymenu konzole a nasledny upgrade na PSX tam to funguje perfektně (swap trick).:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 co to meles? na konzoli nehraju sam a sere me pokazdy kdyz hraje nekdo jinej restartovat konzoli, protoze to trva kurevsky dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 Huraaa konecne sony oznamilo navyseni cloudu z 1GB na 10GB...:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 3, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 Už to bylo tuším předevčírem oznámený, ale hlavně to bude až s aktualizací 3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 Pravda pravda... dostal jsem se na net az dnes takze to vetsina z Vas uz asi stejne vi. Kazdopadne i tak pro me moc vytana zmena... To giga bylo opravdu zalostne malo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 3, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 Jo jo sám sem to pocítil když mi to napsalo, že nejdou uložit savy 😀 tak ono je to jiný když např. fifa má 250mb a to je pak hned. Jinak ten update je vydanej teď právě jako beta, ale já sem bohužel vybrán nebyl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Září 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2015 pls nevite nekdo jak dostat prachy na indonesia psn,ceske karty nejdou teda aspon ta moje ne,mam visu a zadne prepaid card sem nenasel ,jen vyprodane nikde nic na skladu:)nevim jak tam tu pitomou menu idr dostat:)nasel sem jen na singapur a honkong ,japonsko,taiwan. dejte vedet pls dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Září 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2015 (upraveno) pls nevite nekdo jak dostat prachy na indonesia psn,ceske karty nejdou teda aspon ta moje ne,mam visu a zadne prepaid card sem nenasel ,jen vyprodane nikde nic na skladu:)nevim jak tam tu pitomou menu idr dostat:)nasel sem jen na singapur a honkong ,japonsko,taiwan. dejte vedet pls dik jde to,na tvuj problem sem odpovidal uz tady :) http://console-forum.net/tema/163665-kupovani-slotu-her/page97 Upraveno Září 7, 2015 uživatelem wopiczak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Ahoj, máte někdo už stáhnutou FIFU 16 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Jj ted to hraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 A jaký máš na to názor? Je to lepší než FIFA15? Mám v ní odehráno X hodin online, tak nevím jestli se vyplatí koupit nová verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Me se to zatim hodne libi,je pravda ze si zase zvykam na ovladani protoze jsem poslednich mesicu hral pes,ale tohle se jim moc povedlo...zmeny oproti 15tce tam jsou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Ahoj, máte někdo už stáhnutou FIFU 16 ? Jen pro info: i FIFA 16 má zde svůj topic :-) http://console-forum.net/tema/180155-fifa-16 Odesláno z Sony Xperia Z2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 OK, Sorry. Myslite, ze to stahnu zdalene pres tel, kdyz mam PS4 ve standbay ? Taky jsem mel stahnute PES a hned jsem to mazal. Neni to muj salek kavy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 (upraveno) Stačí se příhlásit přes web na PS Store a dáš download to PS4 a pokud je jak píšeš ve stand by, tak se Ti to tam automaticky začne stahovat. Ráno jsem tak učinil a šlo to v poho. Stejný postup můžeš zamozřejmě udělat i přes telefon. Upraveno Září 8, 2015 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 ahoj chci se zeptat ohledne remote play,vim ze se to uz tady nekde na foru resilo ale nemuzu to najit.chtel bych vedet jak je to sprihlasenim na ucet ktery je sec.nejde to prihlasit porad to asi hleda jen ten primar jde to neak nastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 musíš být přihlášený tím sekundárem i na Vitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 Technicky dotaz: Nevíte zda li konzole ps4 podporuje rozhraní xvYCC. ( Xbox 360 s tímto nastavením TV uměl pracovat a podporoval ho )Když mám ps4 zapnutou je nastaveni zašedlé a je tam možnost pouze nastaveni HDMI black na normální a nebo nízkou. Zajímalo by mne jaké nastaveni úrovně je lepši pro obraz u hdmi black a jake nastaveni používáte u konzole. Zda li RBG FULL a nebo Limited. Diky za odpověd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 RGB full bude vzdycky lepsi, a vzhledem k tomu ze v ps4 je amd, tak by to melo fungovat, s full miva problem akorat nvidia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 A když použiju full RBG pak má byt hdmi level na normal a nebo na nízký. Když ho dam na nízký tak je obraz barevném čistčí( ostřejší stíny ) ale zase je přepálená černá. Když to dám na normal tak obraz je jako by měl zapnutý víc jas. Nevím co je ideálnější. A nebo jakým způsobem vyrovnat černý odstín u hdmi nízký. Když nechci přepálit jas a kontrast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 a nejakej mod v telce kerej by udelal dobrou cernou v kombinaci s full range ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 ahoj jde platit na psn z penezenky a doplatit kartou? nebo si to vezme vsechno z karty i kdyz mam zustatek ve wallet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 vzdycky to vezme zbytek z wallet a doplati z karty. Furt ber v potaz,ze z karty ti to vzdy min. odecte 150 kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 (upraveno) a nejakej mod v telce kerej by udelal dobrou cernou v kombinaci s full range ? :) Jedině XVYCC. Ale ta ps4 asi zatím nepodporuje. Momentálně používam hdmi normal a full rpg. Plus dynamický kontrast na střední úrovni. Ten bych mohl snížit aby to nebylo tak tmavé... Když dám full HD a nízký tak mi příjde obraz až moc tmavý. Upraveno Září 12, 2015 uživatelem Fenix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.