pejtrix Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 prave ze jen vzadu, takze ten teplej vzduch se bude muset hnat zkrz celej uzavrenej prostor dozadu, mezitim vse ohreje a za 2 roky tu je YLOD koukam ze ty jses asi dvorni inzenyr sony ze vis a jak to maj vsechno poreseny a uz tu vestis YLOD :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 To je otázka co bude v základu a co zase ne, Microsoft nikdy taky neuvedl co je jejich základní verze a co rozšířená. Tak že bych s tím kinectem byl hodně opatrný. Jinak tady je foto PS4 ze zadu a myslím si, že to stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Konec, nikdo z nás neví co je vevnitř a hodnotit efektivitu chlazení podle otvorů v šasi může jen naprostý amatér. Stejně jako tehdy u PS3 si všichni mysleli, že se nejlíp chladí v postavení na výšku - logickým odvozením, že kumulované teplo samo stoupá vzhůru jako komínem. Přitom se nejlíp chladila naležato, protože dvě heatpipes vedly horko do relativně těžkého (ačkoliv musím uznat nápaditého) větráku, který se v pozici ležmo mnohem jednodušeji otáčel, nekladl takový odpor a vzduch se hnal ven zadními otvory. Věřte mi mudrlanti, sony není úplně hloupá. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Je potvrzeno, že PS4 za 399USD bude mít v balení: - PS4 500GB konzoli - Dualshock 4 - HDMI kabel - Headset toť vše. Jinak PSEye kamere se bude prodávat separátně a stejně jako DS4 bude stát 59USD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 A to je 399 USD/EUR/LIBER nebo eur stojí třeba 350 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 To teda bude fungovat takhle??Pokud jsem to pochopil dobre.PS3 jsem nikdy nemel.PS4 budu mit zaplacenou tu sluzbu PS plus a z tama si (zaplatim)stahnu za par stovek hry z PS3 a normalne je budu hrat online zdarma??? Treba bych ze zacatku nechtel davat dost penez za nove tituly na PS4 tak si postahuju za par stovek hry z PS3 (gran turismo6,unchardet atd?) ??? Diky moc za vysvetleni :) Ahoj, No PS+ už nějakou dobu běží a jak je dobrým zvykem tak nám SONY každý měsíc přidává starší tituly které má v nabídce na PS store. V minulosti to byl třeba poslední díl Batman Arkham city, Mortal Kombat nebo Sleeps Dogs. Jejich seznam se stále rozšiřuje, ale ta jejich nabídka je časově omezená, a pokud začneš až s příchodem PS4 tak budeš mít v nabídce pouze nové tituly a ty starší už zdarma nebudou. Jinak SONY oznámilo, že má v plánu na PSN+ přidat i free hry pro PS4, myslím si, že se to v prezentaci dokonce i mihlo. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Ceny jsou v Eurech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Ahoj,No PS+ už nějakou dobu běží a jak je dobrým zvykem tak nám SONY každý měsíc přidává starší tituly které má v nabídce na PS store. V minulosti to byl třeba poslední díl Batman Arkham city, Mortal Kombat nebo Sleeps Dogs. Jejich seznam se stále rozšiřuje, ale ta jejich nabídka je časově omezená, a pokud začneš až s příchodem PS4 tak budeš mít v nabídce pouze nové tituly a ty starší už zdarma nebudou. Jinak SONY oznámilo, že má v plánu na PSN+ přidat i free hry pro PS4, myslím si, že se to v prezentaci dokonce i mihlo. díky A bude potřeba PS+ abych si zahrál multiplayer her,jako u Xbox live ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 A to je 399 USD/EUR/LIBER nebo eur stojí třeba 350 ? 399USD/EUR a 349GBP. Jako obvykle Evropani zaplatí víc... Jinak co se týče nutnosti mít PS+ k hraní online - nechápu co všichni tak řeší. Když jsem měl Xbox 360, tak jsem musel platit Live Gold, který ale narozdíl od PS+ nepřinášel naprosto nic navíc. S PS+ mám hry zdarma, slevy na hry, cloud místo na savy, automatické updaty, přístup k betám... Podle mě by měli mít PS+ všichni. Já mám pocit, že se to vyplatí, a to mám jen PS Vitu. Představte si, kolik věcí dostane ten, co má PS Vitu, PS3 i PS4.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Souhlas. PS+ mam zaplaceny i ja, byt hraju tak 3 hry rocne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 (upraveno) Pokud budu vycházet z podobného designu HTPC, tak by ty otvory měli svoje opodstatnění. Podle mě zde použijí chlazení pomocí wind tunnelu který zajistí dobrý přívod a odvod tepla, nic světoborného, ale fungujícího systému chlazení. Jinak PSN+ si taky platím skoro už 2 roky a jsem Vážně spokojen, jen by mě zajímalo to hraní PSN obsahu přes to cload hraní :) Upraveno Červen 11, 2013 uživatelem riddle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 A poslední dotaz - první verze PS 4 teda nebude mít problémy jako PS 3 FAT , nemusí se čekat na další verzi jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Pokud budu vycházet z podobného designu HTPC, tak by ty otvory měli svoje opodstatnění. Podle mě zde použijí chlazení pomocí wind tunnelu který zajistí dobrý přívod a odvod tepla, nic světoborného, ale fungujícího systému chlazení.Jinak PSN+ si taky platím skoro už 2 roky a jsem Vážně spokojen, jen by mě zajímalo to hraní PSN obsahu přes to cload hraní :) hele teď si jednu věc nepamatuju, kdyžtak mě oprav. když máš ps plus na rok a máš ty PSN hry zdarma, po dalším prodloužení PS plus ti pořád všechny zůstávají že? A poslední dotaz - první verze PS 4 teda nebude mít problémy jako PS 3 FAT , nemusí se čekat na další verzi jo ? to ti nikdo neřekne, musíš počkat až se začne prodávat, teprve pak se to ukáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 A poslední dotaz - první verze PS 4 teda nebude mít problémy jako PS 3 FAT , nemusí se čekat na další verzi jo ? Bude mít naprosto obrovské problémy.. YLOD každý druhý kus ... Né ted doopravdy, to ti zatím nikdo neřekne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 (upraveno) hele teď si jednu věc nepamatuju, kdyžtak mě oprav. když máš ps plus na rok a máš ty PSN hry zdarma, po dalším prodloužení PS plus ti pořád všechny zůstávají že?to ti nikdo neřekne, musíš počkat až se začne prodávat, teprve pak se to ukáže. Ano přesně tak... Bude mít naprosto obrovské problémy.. YLOD každý druhý kus ... Né ted doopravdy, to ti zatím nikdo neřekne :D Psalo se, že konzole PS4 bude mít zdroj 100W oproti PS3 který má 150W. Celý koncept je navržen tak aby CPU +GPU mělo co nejnižší spotřebu a to pak bude vydávat i míň tepla. Upraveno Červen 11, 2013 uživatelem riddle aktualizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 A ví se jestli zůstavají na PS4 trofeje z PS 3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 to opravdu nevím, ale podle mě to jde za PSN účtem tak proč by ne :) Nečetl jste někdo něco ohledně toho cload gamingu? Psalo se, že budou fungovat jen hry stažené z PSN, ale dost by mě zajímalo kolik takovej cload může vytěžovat linku na připojení k internetu. Případně zda se obsah natáhne na HDD a přes cload se to jen pustí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Mam plno kamosu a znamejch s ps3 a vitou a fak vsichni maj ps+.jen si nektery sectete kolik prochlastate a prohulite mesicne.a je to urcite vic za mesic ,nez co stoji ps+ na rok.:)) Odesláno z mého GT-N7000 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Chápu to dobře, když si budu chtít zahrat online 2 až 3 krát za měsíc musím si platit PSN+ měsíčně/týdně? Ale jinak můžu na PSstore a jen tak očumovat to co tam je zadarmo ne :) A k tomu vzhledu, nejdřív šok jakože nic moc, ale už to ze mě opadá :D není to špatné, zachraňuje to ten ovladač a celková cena tomu aspoň odpovídá. Až to každý uvidí na živo tak se mu to hned zalíbí...tak jako PS3 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcvbn Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Uvažuji o ps4 chci se zeptat ale na jednu otázku. Jak funguji online pass ? Když koupím bazarovou hru a už byl použitý online pass, tak nemůžu hrát hru vůbec nebo jenom multiplayer, prostě budu rád když mi k tom napíšte všechno co víte :-) díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Když koupíš bazarovku s použitým passem, tak opravdu nemůžeš hrát MP část hry. SP část hry pořád funguje. Neplatí to ale bez výjimky, u některých her přijdeš třeba o různé bonusy ve hře. Ty ale nebývají nijak zvlášť důležité. Tohle ale platí v nynější generaci konzolí, není zde jistota, že to bude stejně i u PS4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wencaCZE Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Já kupuju plusko začátkem roku to je vždy akce a stojí +- 900,-kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Nemůžeš se dostat je do multiplayeru, ale je to jen u některých her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 nebudes moct hrat MP, ale EA uz mit online passy nebude tak kdo vi jestli to neco nahradi nebo uz to bude bez passu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 (upraveno) Interface PS4.snad to sem ještě nikdo nedaledit.http://www.ustream.tv/ps4tady poběží celej večer/noc? :D nový věci o PS3/4/Vita Upraveno Červen 11, 2013 uživatelem GameEs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.