Losky Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 (upraveno) Tak objednáno v JRC, píšou, že by měly být skladem 15.1.2014, tak pohoda:) Upraveno Prosinec 20, 2013 uživatelem Losky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 2 FUGU: Assassin 4 je best, ale nebál bych se ani Killzone SF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafol Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Mam dotaz kdyz mam zalozeny ucet na ceskem storu,jak zalozim dalsi ucet na US storu a kde se u tech ctu pak urcuje ktery je primarni a ktery se♥♥♥♥♥rni,nekde jsem cetl ze nekteri maji oba ucty jako primarni,jde to???kde se to nastavuje dekuju za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 no prostě si založíš nový účet s jiným emailem a zvolíš us region. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Nepster,to je konec toto :-D tak mezi 2-4 budu konecne parit <3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Tak PPL volalo, že kolem 11h u mě doma, tak mi držte palce. Zase je to jeden z těch maníků brigádníků, který ani neví, že se zásilka dá platit kartou a nemá ani drobné. Řekněte mi, jaké nýmandy zaměstnávají? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Držím palce! Jinak ohledně těch účtů, mám teď EU a US na PS3 a když chci mít ty samé na PS4, dám stejné jméno, heslo a nick a je to? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 přesně...max. 4h...DS3 byl mnohem větší držák tak to je dobra bida, ds3 me vydrzi tak tyden pri +/- 3 hodinovym hranim denne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Tak PPL volalo, že kolem 11h u mě doma, tak mi držte palce. Zase je to jeden z těch maníků brigádníků, který ani neví, že se zásilka dá platit kartou a nemá ani drobné. Řekněte mi, jaké nýmandy zaměstnávají? a uvedl jsi to pri objednavce, ppl a platit kartou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 tak to je dobra bida, ds3 me vydrzi tak tyden pri +/- 3 hodinovym hranim denne Mě DS4 vydrží cca 7 hodin a ještě se zapojeným headsetem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 ja si vypnul ten mikrofon v nastaveni,aby to na mne nemluvilo a vydrz tech 7-8 hodin. Je na nem mnoho nesmyslu,co mu berou vydrz. Mozna se tu zacinaji projevovat jpn a cinske verze:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 A na co je dobré mít 1 účet EU a 1 US ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 predpokladam,ze jsi byl puvodne xbox hrac, jinak tvuj dotaz tu byl nespocetnekrat zodpovednost. Ruzne ucty EU,JPN,USA atd. maji sve vlastni stores,kde jsou jine aplikace,dema a hry. Takze hry,co jsou urcene pro jine regiony,si muzes koupit a zahrat. JInak by jsi mel smulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Konzoli sem ještě neměl , ale teda poslední dotaz, pokud koupím z US storu (kde jsou levnější hry) hru , jde to nějak převést na můj EU acc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Převést hry z účtu na účet nejde. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk PRO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Tak jsem si dnes na poště vyzvedl konečně PS4 a hned jak jsem dorarazil domu,tak jí běžel zapojit. Bohužel mi,ale nejde obraz,odzkoušel jsem asi 4 HDMI kabely co tu mám,ale vůbec nic. Na konzoli svítí bílé světlo,ale obraz žádný. Nesetkal se s tím někdo? Mi z toho adi trefí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Vyzkoušej to na jiné televizi. Může se stát, že je to teď nastavené na rozlišení, ktré tvoje televize nepodporuje a tudíž to nezobrazí. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk PRO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 ty nevis,ze kdyz si zmrazu doneses spotrebic,ze by jsi mel nechat chvili nezapnuty a pak ho zapojit. Venku je docela zima. Jinak pro pripojeni jsem potreboval mit od zacatku net a ps4 si z nejakeho duvodu proste preje byt na kanalu HDMI3, i kdyz jsem ji zapojil do stejneho jako ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 (upraveno) Je jedno jaký HDMI port na TV ,použij kabel který byl v balení u konzole,někdo tady psal že zapojil na jiný a nefungoval mu obraz. Konzoly nemusíš mít hned při startu propojenou s internetem kabelem,řekne si o wi-fi sama. Upraveno Prosinec 20, 2013 uživatelem Rekwon1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 (upraveno) jj,to samozřejmě vím a taky jsem to nechal tak hodinku odstát. Zkoušel jsem všechny HDMI porty na tv a i příliš kabel a nic. Vyzkouším to ještě na jiné tv,jinak už nevím. Když svítí bílé,tak by to mělo normálně běžet? Odesláno z mého LG G2 Tak jsem zkusil zapojit ten kabel od netu a ono se to rozběhlo. Zajímavé. Upraveno Prosinec 20, 2013 uživatelem Turok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l0th4r Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Nevim hak je to u ps4,ale u 3 si drzel tlacitko pri spusteni asi 5 sec a hpdilo Te to do zakladniho menu a tv se pripojila Odesláno z mého R800i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 jj,to samozřejmě vím a taky jsem to nechal tak hodinku odstát. Zkoušel jsem všechny HDMI porty na tv a i příliš kabel a nic. Vyzkouším to ještě na jiné tv,jinak už nevím. Když svítí bílé,tak by to mělo normálně běžet?Odesláno z mého LG G2 jj,když svítí bíle tak je to v pořádku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Já myslel, že svítí modře :( Jinak, myslíte si, že budou i jiné barvy konzole a světla? Líbila by se mi bílá konzole a červené světýlko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Tak už to zase nejde,tomu nerozumím. Spustilo se to,zeptalo se to Jestli chci stáhnout update,když jsem to potvrdil,tak se restartovala a opět svítí bíle,ale obraz není. Odesláno z mého LG G2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Já myslel, že svítí modře :( Jinak, myslíte si, že budou i jiné barvy konzole a světla? Líbila by se mi bílá konzole a červené světýlko :) Modře svítí při startu , v běhu bíle ,žluto oranžově při standby a červeně ti může svítit taky ,ale to bych ti nepřál :-) Jinak barevný varianty určitě budou dávám tomu tak rok až dva,ale tu barevnou signalizaci určitě měnit nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.