Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Tak PPL volalo, že kolem 11h u mě doma, tak mi držte palce. Zase je to jeden z těch maníků brigádníků, který ani neví, že se zásilka dá platit kartou a nemá ani drobné. Řekněte mi, jaké nýmandy zaměstnávají?

a uvedl jsi to pri objednavce, ppl a platit kartou?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

predpokladam,ze jsi byl puvodne xbox hrac, jinak tvuj dotaz tu byl nespocetnekrat zodpovednost. Ruzne ucty EU,JPN,USA atd. maji sve vlastni stores,kde jsou jine aplikace,dema a hry. Takze hry,co jsou urcene pro jine regiony,si muzes koupit a zahrat. JInak by jsi mel smulu

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si dnes na poště vyzvedl konečně PS4 a hned jak jsem dorarazil domu,tak jí běžel zapojit.

Bohužel mi,ale nejde obraz,odzkoušel jsem asi 4 HDMI kabely co tu mám,ale vůbec nic. Na konzoli svítí bílé světlo,ale obraz žádný. Nesetkal se s tím někdo? Mi z toho adi trefí.

Odkaz ke komentáři

ty nevis,ze kdyz si zmrazu doneses spotrebic,ze by jsi mel nechat chvili nezapnuty a pak ho zapojit. Venku je docela zima. Jinak pro pripojeni jsem potreboval mit od zacatku net a ps4 si z nejakeho duvodu proste preje byt na kanalu HDMI3, i kdyz jsem ji zapojil do stejneho jako ps3

Odkaz ke komentáři

Je jedno jaký HDMI port na TV ,použij kabel který byl v balení u konzole,někdo tady psal že zapojil na jiný a nefungoval mu obraz. Konzoly nemusíš mít hned při startu propojenou s internetem kabelem,řekne si o wi-fi sama.

Upraveno uživatelem Rekwon1
Odkaz ke komentáři

jj,to samozřejmě vím a taky jsem to nechal tak hodinku odstát. Zkoušel jsem všechny HDMI porty na tv a i příliš kabel a nic. Vyzkouším to ještě na jiné tv,jinak už nevím. Když svítí bílé,tak by to mělo normálně běžet?

Odesláno z mého LG G2

Tak jsem zkusil zapojit ten kabel od netu a ono se to rozběhlo. Zajímavé.

Upraveno uživatelem Turok
Odkaz ke komentáři

jj,to samozřejmě vím a taky jsem to nechal tak hodinku odstát. Zkoušel jsem všechny HDMI porty na tv a i příliš kabel a nic. Vyzkouším to ještě na jiné tv,jinak už nevím. Když svítí bílé,tak by to mělo normálně běžet?

Odesláno z mého LG G2

jj,když svítí bíle tak je to v pořádku .

Odkaz ke komentáři

Já myslel, že svítí modře :( Jinak, myslíte si, že budou i jiné barvy konzole a světla? Líbila by se mi bílá konzole a červené světýlko :)

Modře svítí při startu , v běhu bíle ,žluto oranžově při standby a červeně ti může svítit taky ,ale to bych ti nepřál :-) Jinak barevný varianty určitě budou dávám tomu tak rok až dva,ale tu barevnou signalizaci určitě měnit nebudou.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu