Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Nevíte někdo na jakých Direktec běží hry na PS4, někde jsem četl o DX11.1 ale nevím jestli je to pravda.

Co vím,tak je to na vývojářích,ale zdá se mi , že PS4 má DX 11 a Xbox-one nějaký ten DX 11.1 prostě Xbone má o něco novější , ale tohle není 100% pravda , jediné co sem nedávno četl,že na next-gen konzolích (nebo jen na PS4 ted nwm) pojede PhysX http://www.ign.com/articles/2013/03/07/nvidia-announces-physx-support-for-playstation-4 (doplňeno,tak PS4)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevíte někdo na jakých Direktec běží hry na PS4, někde jsem četl o DX11.1 ale nevím jestli je to pravda.

Sony is building its CPU on what it's calling an extended DirectX 11.1+ feature set, including extra debugging support that is not available on PC platforms. This system will also give developers more direct access to the shader pipeline than they had on the PS3 or through DirectX itself. "This is access you're not used to getting on the PC, and as a result you can do a lot more cool things and have a lot more access to the power of the system," Norden said. A low-level API will also let coders talk directly with the hardware in a way that's "much lower-level than DirectX and OpenGL," but still not quite at the driver level.

Xbox One uses DirectX 11.2

Odkaz ke komentáři

Stručná otázka, necháváte ve standby nebo vypínáte? Já nechávám ve standby. Vypnutí/zapnutí mi přijde méně šetrné k PS4, co myslíte?
Podle mě je to zcela jedno, já dávám do standby když stahuju nebo dobyjím. Jinak mi to přijde zcela zbytečnej žrout energie. Co se týče šetrnosti tak bych to neřešil, původní konzoli jsem za 8let hraní vypnul a zapnul nesčetněkrát a za tu dobu nebyl sebemenší problém!
Odkaz ke komentáři

Kdyz stahuju ten Killzone multak jak bude ta akce, musim stahovat vsech 40GB?

Odeslano ze Sony Xperia Mini Pro

Ne stahnes pouze multak....Tahal jsem to predevcirem,myslim ze.to bylo cca 15 gb nebo tak nejak...

Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Mám psko v uzavřené tv skřínce, kterou při provozu nechám otevřenou, tak standby využívám, když si například musím odskočit na hoďku a vím, že potom budu hrát. Jinak přes noc vypínám a zavírám. Až budu stahovat ty áčkový hry z ps+ tak ho nechám přes noc ve stand by.

Odpověď vypínám

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu