Tulen.mirek Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 Jede ti touchpad v browseru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 v browseru ne, ale hlavně, že to jede ve hrách, nikde v nastavení jsem nenašel aktivaci touchpadu trochu mě štve, že se mi v browseru neukládají login a hesla, furt se musím přihlašovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 Cau,muzu se zeptat, proc to stahuje na psn tak neskutecne pomalu? Normalne stahuju 2,6mb/s a na psn asi.150kb/s. Uz me to sere,hru,co ma 33GB v zivote nemuzu stahnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 Že by to bylo přetížené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 To mela bejt ironicka otazka s tim,ze chci poukazat na to,ze s tim sony nic nedela...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 ono neni moc co s tím dělat :D to je stejné jako v obchodech, před Vánocema je všude plno a jde to pomalu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 Cau,muzu se zeptat, proc to stahuje na psn tak neskutecne pomalu? Normalne stahuju 2,6mb/s a na psn asi.150kb/s. Uz me to sere,hru,co ma 33GB v zivote nemuzu stahnout... Jo a ještě si něco nastuduj o MB/s mb/s bo píšeš blbosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 Jo a ještě si něco nastuduj o MB/s mb/s bo píšeš blbosti. Ale kazdej napul inteligentni pochopi jak to myslel.A prejde to bez hloupeho komentare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuldik Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 Já jsem prvně sosal z psn přes wifi /mám 50mbit lajnu/.. nakonec jsem to dal přes kábl a rychlost šla hodně nahoru, nfs rivals má cca 17gb za cca hodku jsem to měl stáhlé, tak samo i ac4.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 taky můžu potvrdit větší rychlost pře kabel na wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 No oni to maj udělaný salamounsky něco se stáhne kvůli spuštění a pak se data dotahujou.Stahoval sem NBA 2k14 46 giga stáhlo to nějakých 6 a šlo hrát ale na pozadí to dotahovalo zbytek Odesláno z mého C2105 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 Kdyz stahuju ten Killzone multak jak bude ta akce, musim stahovat vsech 40GB? Odeslano ze Sony Xperia Mini Pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 Nevíte někdo na jakých Direktec běží hry na PS4, někde jsem četl o DX11.1 ale nevím jestli je to pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenebrae Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 Stručná otázka, necháváte ve standby nebo vypínáte? Já nechávám ve standby. Vypnutí/zapnutí mi přijde méně šetrné k PS4, co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 Nevíte někdo na jakých Direktec běží hry na PS4, někde jsem četl o DX11.1 ale nevím jestli je to pravda. Co vím,tak je to na vývojářích,ale zdá se mi , že PS4 má DX 11 a Xbox-one nějaký ten DX 11.1 prostě Xbone má o něco novější , ale tohle není 100% pravda , jediné co sem nedávno četl,že na next-gen konzolích (nebo jen na PS4 ted nwm) pojede PhysX http://www.ign.com/articles/2013/03/07/nvidia-announces-physx-support-for-playstation-4 (doplňeno,tak PS4) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pity271468627782 Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 Nevíte někdo na jakých Direktec běží hry na PS4, někde jsem četl o DX11.1 ale nevím jestli je to pravda. Tak podle mě na žádných, direct x je technologie mrkvosoftu......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 Nevíte někdo na jakých Direktec běží hry na PS4, někde jsem četl o DX11.1 ale nevím jestli je to pravda. Sony is building its CPU on what it's calling an extended DirectX 11.1+ feature set, including extra debugging support that is not available on PC platforms. This system will also give developers more direct access to the shader pipeline than they had on the PS3 or through DirectX itself. "This is access you're not used to getting on the PC, and as a result you can do a lot more cool things and have a lot more access to the power of the system," Norden said. A low-level API will also let coders talk directly with the hardware in a way that's "much lower-level than DirectX and OpenGL," but still not quite at the driver level. Xbox One uses DirectX 11.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 Stručná otázka, necháváte ve standby nebo vypínáte? Já nechávám ve standby. Vypnutí/zapnutí mi přijde méně šetrné k PS4, co myslíte?Podle mě je to zcela jedno, já dávám do standby když stahuju nebo dobyjím. Jinak mi to přijde zcela zbytečnej žrout energie. Co se týče šetrnosti tak bych to neřešil, původní konzoli jsem za 8let hraní vypnul a zapnul nesčetněkrát a za tu dobu nebyl sebemenší problém! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 Kdyz stahuju ten Killzone multak jak bude ta akce, musim stahovat vsech 40GB?Odeslano ze Sony Xperia Mini Pro Ne stahnes pouze multak....Tahal jsem to predevcirem,myslim ze.to bylo cca 15 gb nebo tak nejak... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 Mám psko v uzavřené tv skřínce, kterou při provozu nechám otevřenou, tak standby využívám, když si například musím odskočit na hoďku a vím, že potom budu hrát. Jinak přes noc vypínám a zavírám. Až budu stahovat ty áčkový hry z ps+ tak ho nechám přes noc ve stand by. Odpověď vypínám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 Ja ten multak daval pri stahovani a pak jsem koukal na storage, tak tam mam 40 GB Standby mode neni setrny, kdyz ti hrejou soucastky, navic to neni setrne ke spotrebe. Pokud neco stahujes a nehrajes, tak super, ale jinak vypinat je lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 ps4 nema zadny directx ma opengl a nebo vlastni API kteri si udelaj vyvojari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pity271468627782 Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 ps4 nema zadny directx ma opengl a nebo vlastni API kteri si udelaj vyvojari Přesně tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 ps4 nema zadny directx ma opengl a nebo vlastni API kteri si udelaj vyvojari Jo ? No tak asi jo , ale aspoň má ten PhysX :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 Hele a jaky je vlastne rozdil mezi DirectX a opengl ? Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.