nepster Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 Založil jsem topic s informacemi odhledně kupování slotů na PS4 pro upřesnění: http://console-forum.net/tema/163665...11#post1373611 Piště tam prosím, co mi tam chybí. Nemůžu přeci znát všechno)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 já rozbalím až pod stromečkem ale slyšel jsem že singl za 3h dohraný :/ 3 hodiny ? Moc teda nevěř čemu slyšíš. I na normální obtížnost ti to dá dost zabrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 já rozbalím až pod stromečkem ale slyšel jsem že singl za 3h dohraný :/ Nn, pro normálního člověka to bude tak 10 hodin, co jsem četl já :D speed run bude možná 3, kdo ví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 Vim ze to sem uplne nepatri ale kdo se budete chtit zbavit Killzone dejte vedet.Jinak s.tema hrama je to bída.Myslel jsem ze si vystacim s Bf4 a Fifou ,ale chybi mi neco pribehovyho.... Uz aby byl aspon Duben.... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 3hodiny jsou totalni kravina...kazda mise je vcelku dlouha...zabere ti to 9-10h na easy...ale podle meho nazoru by se hra mela soudit podle alespon normakni obtiznosti,protoze na easy to lze probehnout pekne rychel...ja TLOU(trofeje) probehl za necelych 6 hodin...i kdyz na veterana 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 V lednu vyjde Lara, ale to jsem už hrál na PC. Aspoň bude infamous a drive club. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 Drive club bude az Brezen Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 Myslím, že by se dalo vydržet 20 hodin s Assassin´s Creed 4, ne? Já nejvíc vyhlížím Metal Gear Solid V GZ, ale to moc dlouhé nebude, takže snad ještě to Infamous3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 Tak s ac4 vydrzis mnohem vic,pokud budes delat side questy a pokud i trofeje,tak jeste vic:) nejvic si uzijes v MP hrach,no:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 A kdy má být Witcher 3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 Myslím že na podzim 2014. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 A co třeba The Order 1886? :) A nebo Watch_Dogs :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 Drive club bude az BrezenOdesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk DC by mel byt uz v unoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 Drive club? No nevim ale na EG psali brezen....drive bych to uvital Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 Škoda no,vše dobré až tak v půlce 2014 ... mohli zezačátku aspoň ten Gaikai rozfofrovat,rád bych došel několik her z PS3 co sem ještě nehrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 ja mam furt co hrat na pc a ps3:) ps4 jsem si koupil jen kvuli vyrobe v japonsku, jinak ji vyuziji az na zaklinace 3, konecne prvni dil u ktereho se budu moc valet v posteli:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 Já mám na konzoli by Japan na ovladači by China. Odesláno z mého C2105 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 Zaklínač 2 mě štve, že mám na něj slabé PC, měl jsem i Xbox verzi, ale ta mě nebavila, protože to furt načítalo každičký sebemenší úsek, takže trojku mám v očekávání, snad udělají titulky pro konzolovou verzi jako minule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 Já mám na konzoli by Japan na ovladači by China.Odesláno z mého C2105 pomocí Tapatalk dualshock je primarne vyraben v cine od playstation 2. Ps 1 verze jsem mel made in japan s analogy a bez. vyjimka byl sixaxis vyrabeny v japonsku,ale kusove jich bylo malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 ja mam furt co hrat na pc a ps3:) ps4 jsem si koupil jen kvuli vyrobe v japonsku, jinak ji vyuziji az na zaklinace 3, konecne prvni dil u ktereho se budu moc valet v posteli:D řekl bych že je jedno jestli je smontovaná v číně nebo v japonsku ,vnitřnosti jsou stejný a určitě převážně z číny :) na DS4 budeš mít určitě china a ne japan ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 Docela mě zarazilo ,že když má PS4 USB 3.0 že nejsou standartně ty vstupy konektoru modré ale černé jako 2.0 ,asi nechtěly aby to ta modrá nějak narušovala vzhledově :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 Zaklínač 2 mě štve, že mám na něj slabé PC, měl jsem i Xbox verzi, ale ta mě nebavila, protože to furt načítalo každičký sebemenší úsek, takže trojku mám v očekávání, snad udělají titulky pro konzolovou verzi jako minule. Jo,witcher je jedna z mála her na PS4,které bude v CZ tit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 řekl bych že je jedno jestli je smontovaná v číně nebo v japonsku ,vnitřnosti jsou stejný a určitě převážně z číny :) na DS4 budeš mít určitě china a ne japan ;-) ja ale netvrdil,ze mam ds4 japan, precti si prispevek potom, vsichni mame china. Akorat je smutne,ze made in japan bylo primarne urceno pro evropsky sektor: FR,GER,UK nebo nekdo mel jeste jinou zemi u ps4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 Drive club? No nevim ale na EG psali brezen....drive bych to uvitalOdesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk nemyslim ze sony vyda v breznu jak DC tak infamous :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 Doufam ze drive club bude driv a jakoze uz mel byt a posunuli ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.