Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Vim ze to sem uplne nepatri ale kdo se budete chtit zbavit Killzone dejte vedet.Jinak s.tema hrama je to bída.Myslel jsem ze si vystacim s Bf4 a Fifou ,ale chybi mi neco pribehovyho.... Uz aby byl aspon Duben....

Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3hodiny jsou totalni kravina...kazda mise je vcelku dlouha...zabere ti to 9-10h na easy...ale podle meho nazoru by se hra mela soudit podle alespon normakni obtiznosti,protoze na easy to lze probehnout pekne rychel...ja TLOU(trofeje) probehl za necelych 6 hodin...i kdyz na veterana 11

Odkaz ke komentáři

Já mám na konzoli by Japan na ovladači by China.

Odesláno z mého C2105 pomocí Tapatalk

dualshock je primarne vyraben v cine od playstation 2. Ps 1 verze jsem mel made in japan s analogy a bez. vyjimka byl sixaxis vyrabeny v japonsku,ale kusove jich bylo malo

Odkaz ke komentáři

ja mam furt co hrat na pc a ps3:) ps4 jsem si koupil jen kvuli vyrobe v japonsku, jinak ji vyuziji az na zaklinace 3, konecne prvni dil u ktereho se budu moc valet v posteli:D

řekl bych že je jedno jestli je smontovaná v číně nebo v japonsku ,vnitřnosti jsou stejný a určitě převážně z číny :) na DS4 budeš mít určitě china a ne japan ;-)

Odkaz ke komentáři

Zaklínač 2 mě štve, že mám na něj slabé PC, měl jsem i Xbox verzi, ale ta mě nebavila, protože to furt načítalo každičký sebemenší úsek, takže trojku mám v očekávání, snad udělají titulky pro konzolovou verzi jako minule.

Jo,witcher je jedna z mála her na PS4,které bude v CZ tit

Odkaz ke komentáři

řekl bych že je jedno jestli je smontovaná v číně nebo v japonsku ,vnitřnosti jsou stejný a určitě převážně z číny :) na DS4 budeš mít určitě china a ne japan ;-)

ja ale netvrdil,ze mam ds4 japan, precti si prispevek potom, vsichni mame china. Akorat je smutne,ze made in japan bylo primarne urceno pro evropsky sektor: FR,GER,UK nebo nekdo mel jeste jinou zemi u ps4?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu