kendykejnova Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 a jaky mas sluchátka?? Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 taky mi prijde ze ten zvuk z DS4 je dobrej a pouzivam obyc co byly u mobilu sony xperia U samozrejme ze domaci kino je jiny kafe ale kdyz je nouze a clovek nechce rusit je to dobry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 Mám tyhle http://www.alza.cz/koss-porta-pro-ktc-dozivotni-d327717.htm a zvuk je uplně ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 aha.takze kdyz budu chtit sluchátka i s mikrofonem?? bude to taky funfovat?? Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 nedá se koupit nějaký mic, do kterého se dají zapojit sluchátka takže se s toho stane headset? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 valis1: To by me taky zajimalo, ten headset, co byl u PS mi vubec nedrzi v uchu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 ja jestli to pude co myslím ze jo, tak budu používat moje beats audio maj v sobe mikrofot a jsou na jeden jack. na youtube skousel jiný od beats a bezproblemu.tak doufam ze to bude v pohodě. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 nedá se koupit nějaký mic, do kterého se dají zapojit sluchátka takže se s toho stane headset? Mam nějaký ke staršímu tel bud Nokia nebo sonyericson. Určite se dělá i solo Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 Mužeš použít jakýkoliv headset co ma vstup i výstup na jednom 3,5 jacku. Pro všechno audio i hlasovou komunikaci najednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 kup si rozdvojku, kde máš zvláš´t jack na sluchátka a zvlášť na mikrák, pak tam připojíš mikrák třeba co je na headsetu PS4 a do druhé zdířky dáš ty sluchadla svoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jordanky Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 Zdravím, mám dotaz. Myslíte, že když bych vzal nerozbalený killzone, kterej nechci hrát a dostal jsem ho ke konzoli do JRC, tak že by mi třeba s doplatkem dejme tomu 500,- dali ovladač DS4? Nevíte někdo? Vím, že když je hra rozbalená, tak by za ní nabídli třeba 600, ale když je nerozbalená, mohli by třeba nabídnout víc, a já bych tam rovnou z toho s tím doplatkem koupil DS4. Co si o tom prosím myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 to ten killzone prodej tady za vic jak 600 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jordanky Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 to ten killzone prodej tady za vic jak 600 :D Když mně šlo právě o to usnadnění no. Že bych nemusel řešit poštu nebo tak. Prostě bych jim to tam dal výměnou za DS4 s doplatkem. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 tak na protiucet ti za nej daj 875 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jordanky Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 tak na protiucet ti za nej daj 875 Takžě bych doplácel asi 800 za novej ovladač? Stejně bych ten Killzone nikdy nehrál, takže mi to vyhovuje. Děkuju za info :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 jo jo tak nejak PS: prispevek nad tebou se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jordanky Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 Aha, to jsem nevěděl, omlouvám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 kdyz ho prodas za 1000,tak doplatis jeste min,nez nejaky protiucet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porty Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 kdyz připojím k ds4 jakákoliv sluchátka pudem mi donej zvuk ze hry ze vsim všudy??? Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Ano, uslyšíš v nich ty samé zvuky, jako by jsi slyšel v televizi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 Originál Pulse headset normálně jede-funguje i chat,pouze nejde 7,1 .Do doby než vydají update ho mám píchnutý do DS a hraje naprosto famozně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 Prosim, jak v Resogun zachranim ty lidi, ktery nevypadnou z tech "boxu", abych je mohl sebrat. Diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 ty boxy otviras vzdy,kdy zabijes monstra,co blikaji zelene. Musis si vychytat,jak se objevuji,je to vzdy stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 Obcas k tomu ale potrebujes mit multiplier na urcitym cisle (koukni se na FAQ ke hre a pod., mozna je to i v tom digi manualu), jinak ti ty lidi automaticky hned umrou, pak jsou tam myslim i lidi co musis vzit v urcitym poradi, jinak chcipnou taky, zatim jsem je nezkousel dat vsechny, protoze hraju predevsim coop a tam mas multiplier vzdy nizsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hauzimir Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 No , tak na hernim-svete prave zmenili dostupnost az na 29.ledna .. no to se poseru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 To je normální,v herním světě dají vše nejlevněji,nejlepší dostupnost a na poslední chvíli to změní , stejně jako GTA 5 ... první 1100kč , pak 2 týdny před 1250kč a den před odesláním najednou 1400 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.