Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Teď jsem koukal na JRC, kde mám PS4 objednáno a změnily dobu dodání z 15.1 na 15.3? Nevíte něco?

Řekl bych ze to souvisí s oznámením ze prodaly 4,2 mil konzoly a i na silnějších trzích není dostupná tudíž napřed upřednostni silnější trhy.Další obchody budou následovat podle mě.

Odesláno z mého C2105 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám taky ten největší bundle a taky jsem čuměl že tam změnily z ledna na březen a doufám že bude opravdu dostupný toho ledna jinak mě naserou. A psal jsem jím email a zatím jsem nedostal odpověď tak jsem zvědavy co odepíšou protože jsem docela nesvůj snad to dobře dopadne.

Odkaz ke komentáři

Moc se na ty PS4 netěšte a buďte rádi, že je nemáte, exkluzivky jsou zatím průměr a software občas vypovídá službu :D btw. už se mi přestala olupovat guma na levý páčce, teď je z ní guma hladká xD
já teda za mě musím říct, že se mi konzole sekla jen jednou a po restartu vše OK. A s DS4 taky žádnej problém, A to hraju každej den cca 2-3 hodky.
Odkaz ke komentáři

na ebay se dají koupit náhradní za pár kaček, jinak by nebylo marné zkusit, jestli by na to šla nasadit páčka z X360, velikostí jsou dost podobné

nebo je tu ještě jedna možnost, ale vypadá to dost humusácky:

http://www.amazon.com/Grip-iT-Analog-Stick-Covers-PlayStation-4/dp/B003NSLGW2

popř. se dají sehnat i jiné hmatníky přímo opět na ebay

Upraveno uživatelem spoock
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu