Tiger Odesláno Leden 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 Ahoj,potrebuju radu. Vzdy,kdyz dohraju zapas ve Fife,tak me vyhodi error a hodi se do menu:( ale furt,nezahraju si:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2014 Ahoj dnes v noci byla konference Sony kde měli něco oznamovat k té virtuální realitě k ps4... Stream jsem zaspal,ale nevíte,bylo tam něco co by stálo za řeč?Teda pokud někdo koukal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2014 az dneska v 18.00 ma kazuo konferenci. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2014 tak jsem zvedav co se tam vyklube.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2014 ja radši nic velkého nečekám, radsi budu překvapen jak sklaman. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2014 ja se toho taky trochu bojim, spis me zajima prvnu update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 hm tak si jeste ps3 tak rok necham,kdyz playstation now nebude v tomto roce v evrope dostupny,skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 Teď jsem koukal na JRC, kde mám PS4 objednáno a změnily dobu dodání z 15.1 na 15.3? Nevíte něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 sledoval jste nekdo tu konferenci ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 Teď jsem koukal na JRC, kde mám PS4 objednáno a změnily dobu dodání z 15.1 na 15.3? Nevíte něco? Řekl bych ze to souvisí s oznámením ze prodaly 4,2 mil konzoly a i na silnějších trzích není dostupná tudíž napřed upřednostni silnější trhy.Další obchody budou následovat podle mě. Odesláno z mého C2105 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 to si delaj prdel čekat do března. kurv. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 a tak to zmenili jenom u bundlu z kamerou. klasika a z killzone bundle jsou furt na 15.01.2014:-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 Ještě, že už mám doma PS4.D o března bych čekat nechtěl :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 a vcera sem psal na jrc mail a odepsali ze datum 15.1 plati, ze ten den bude ps4 skladem. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 Jsem taky rád, že mám konzoli doma, ale momentálně na tom hraju AC4 a až to dohraju, tak budu marně čekat na Deep Down betu, někdy možná za měsíc a začne to vážně až v březnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 Já mám taky ten největší bundle a taky jsem čuměl že tam změnily z ledna na březen a doufám že bude opravdu dostupný toho ledna jinak mě naserou. A psal jsem jím email a zatím jsem nedostal odpověď tak jsem zvědavy co odepíšou protože jsem docela nesvůj snad to dobře dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 Moc se na ty PS4 netěšte a buďte rádi, že je nemáte, exkluzivky jsou zatím průměr a software občas vypovídá službu :D btw. už se mi přestala olupovat guma na levý páčce, teď je z ní guma hladká xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 Měli tam dát klobouky co má X360, krásně se drží a nic se neloupe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 Moc se na ty PS4 netěšte a buďte rádi, že je nemáte, exkluzivky jsou zatím průměr a software občas vypovídá službu :D btw. už se mi přestala olupovat guma na levý páčce, teď je z ní guma hladká xDjá teda za mě musím říct, že se mi konzole sekla jen jednou a po restartu vše OK. A s DS4 taky žádnej problém, A to hraju každej den cca 2-3 hodky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 Každý hraje jinak - někdo do toho mlátí jak cvok a někdo víc s citem;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 njn cinske konzole:) Ja na sve nahraji nic a ps4 zatim v poradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paranps2 Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 Taky musim zaklepat že zatím nic a to ho poradne testuju každej den minimalně 8h :D akorat ta vydrž ovladače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 taky jsem nemel zadne zasek, ale ten hribek je taky trochu nacatej, pze FIFA tomu dava zabrat..... Ta vydrz by mohla byt lepsi, ale mam kabel, tak ze pohoda :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 (upraveno) na ebay se dají koupit náhradní za pár kaček, jinak by nebylo marné zkusit, jestli by na to šla nasadit páčka z X360, velikostí jsou dost podobné nebo je tu ještě jedna možnost, ale vypadá to dost humusácky: http://www.amazon.com/Grip-iT-Analog-Stick-Covers-PlayStation-4/dp/B003NSLGW2 popř. se dají sehnat i jiné hmatníky přímo opět na ebay Upraveno Leden 8, 2014 uživatelem spoock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 ja si myslim, ze za chvilku toho bude plne Aukro, ale ten prevlek by nebyl vubec spatne ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.