patasus Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 (upraveno) pokud jste zvykli z PS3 na to, ze vsechno chodi tak radim PS4 (samotnej hw u me v pohode, ale na co mit stroj, kterej ma problemy - pocatecni, ja vim - kdyz je tu predchozi generace, ktera ma mnohem vic perku) fakt neporizovat a pockat, byl na to podobny hype jako na gtaV (z kteryho jsem byl taky zklamanej, protoze zase zneuzili screenshoty z nejaky sestavy a ne PS3/XBOX360), Sony a herni firmy se mi pomalu zdaji podobne nasi republice a vlade Upraveno Leden 8, 2014 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 PS4 super...nenechte se odradit nesmyslama co tady "někteří" píšou...já osobně mám BF4 a FIFA14 a jsem max. spokojený...u obou hraju hlavně mulťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 Přesně tak vlastním FIFA 14 a asasiana Black jak na ps3 tak na ps4 a kdo nevidí rozdíl u fify i v hratelnosti tak nevím no. Odesláno z mého C2105 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 taky mám PS4 bez problému ;) Ten Dualshock, holt se uvidí, buď to sleze nebo ne, stejně si budu kupovat druhý ovladač, snad tam dají časem lepší aku, možná změní hmotu na ty páčky (moje jsou pořád OK, ale nejsem závislák co hraje denně). Především čekám na bílou variantu, tak snad dlouho čekat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidl Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 (upraveno) Zkuste NBA 2K14 je to docela zábavný jen nesmíte mít odpor k basketu:) Upraveno Leden 8, 2014 uživatelem davidl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 Mě dnes JRC odpovědělo z půlky. Ptal jsem se, jak je to s dostupností bundle verze v lednu a případně, jak se dá objednávka zrušit a akorát odepsali, že stačí napsat a je to zrušeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 Během dnešního dne bychom měli dostat informaci o tom jak se bude tato komplikace řešit a hned poté Všechny naše zákazníky, kteří si zmiňovanou edici objednali, budeme informovat na email Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 tak uz vsechny anglicke obchody maji zmeneno datum na 31.1.2014, takze si nekteri lidi pockaji jeste par dnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 taky nechapu co tu nekteri pisou ps4 je bozi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 taky nechapu co tu nekteri pisou ps4 je bozi :-)Pro mě je to normální kvalitní kus hardwearu, nic víc nic míň. Teprve budoucnost a další postupné updatey ukáže co ta mašinka dokáže. Nejdřív tak 2 roky, kdy se můžeme bavit jestli je to propadák:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 Taky souhlasim,ps4 je solidni,ale smutne je,ze treba v bf4 pri nejakem vetsim efektu,vybuchu klesaji framy snad az na 25 snimku.Je to nova masinka a uz ted nestiha dnesni kvalitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 To je spis problem vyvojaru ,ze hru neumi optimalizovat. Jedna se o multiplatformu,takze jsou obvykle vyvojari lini Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 ja ted prodal ps3 ze 15 bude uz doma ps4 a ted ta nejistota, mam nervi nemam co dělat. na pc me hrat nebaví :-( Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 Tak to je pech:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 to bych byl taky horkej.... to uz mam dva zajemce na PS3 a porad si ji nechavam doma na par her. treba BUZZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 na PS3 je pořád co hrát, ale už mě fakt štve ten kravál té fatky, jen škoda, e za FATku už nedostanu skoro žádné prachy, nakonec bych si i tu superslimku koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 Jedna rada: Pokud chcete PS4 ihned, nekoukejte jen na herni obchody. ;) Kdyz jsem se v listopadu rozhodl, ze si PS4 predobjedam, vsechny velke herni obchody (Xzone, JRC,Gameleader) mely termin dodani az 15. ledna. Tak jsem zasel do Datartu, predobjednal jsem si ji a den po launchi byla pripravena k vyzvednuti. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 to ani ne koukám. :-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 Jedna rada: Pokud chcete PS4 ihned, nekoukejte jen na herni obchody. ;) Kdyz jsem se v listopadu rozhodl, ze si PS4 predobjedam, vsechny velke herni obchody (Xzone, JRC,Gameleader) mely termin dodani az 15. ledna. Tak jsem zasel do Datartu, predobjednal jsem si ji a den po launchi byla pripravena k vyzvednuti. :) Já jsem si den před launchem zavolal do okay, jestli mi jednu neodloží a vyšlo to :D Říkali mi, že pro Prostějov měli 3 kusy a hned ráno tam čekalo plno lídí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qudrist Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 Ja som prisiel pred vianocami do electro worldu len tak nahodne sa opytal ci nemaju PS4, pracovnik siel kuknut do skladu ze nasiel posledny kus, tak som kupil. S konzolou som spokojny tiez sa mi raz stalo ze zamrzla... okrem toho nemam co zkritizovat....jedine asi to ze PS+ a PS store nie je dostupne na slovensku, ale aj to sa da docasne riesit s US uctom. Tak uz len cakam kedy bude update pre slovensky region :) a bude 100% spokojnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honopo Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 Já potřeboval PS4 do Vánoc jako dárek. Nikde nebyl tak jsem v poslední naději zkusil Sony. Pracovník oznámil, že ji určitě nemají. Po pár minutách a pár korunkách do kapsy pracovníka se náhle jedna na prodejně objevila a všichni byli spokojení :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qudrist Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 No vidis :), peniaze hybu svetom :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 ja mel v praci taky pred vánocemi last x360 a chodili se na nej ptát lidi. ja rikal ne nemam, jelikos to byl samej arogantní chuj. az prisel na Štědrý den pan od pohledu prijemnej tak jsem mu jej prodal. tolik díků sem dlohou nezažil. takže ne vse je jenom o penězích :-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2014 Tak kdyby se někdo chtěl zbavit své ps3ky, tak mi napište PM. Sháním ale druhou ps3 konzoli do druhého bytu, takže za to nehodlám dát nějakou závratnou částku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2014 je nějaké info z té konference ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.