Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

pokud jste zvykli z PS3 na to, ze vsechno chodi tak radim PS4 (samotnej hw u me v pohode, ale na co mit stroj, kterej ma problemy - pocatecni, ja vim - kdyz je tu predchozi generace, ktera ma mnohem vic perku) fakt neporizovat a pockat, byl na to podobny hype jako na gtaV (z kteryho jsem byl taky zklamanej, protoze zase zneuzili screenshoty z nejaky sestavy a ne PS3/XBOX360), Sony a herni firmy se mi pomalu zdaji podobne nasi republice a vlade

Upraveno uživatelem patasus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky mám PS4 bez problému ;)

Ten Dualshock, holt se uvidí, buď to sleze nebo ne, stejně si budu kupovat druhý ovladač, snad tam dají časem lepší aku, možná změní hmotu na ty páčky (moje jsou pořád OK, ale nejsem závislák co hraje denně). Především čekám na bílou variantu, tak snad dlouho čekat nebudu.

Odkaz ke komentáři

taky nechapu co tu nekteri pisou ps4 je bozi :-)
Pro mě je to normální kvalitní kus hardwearu, nic víc nic míň. Teprve budoucnost a další postupné updatey ukáže co ta mašinka dokáže. Nejdřív tak 2 roky, kdy se můžeme bavit jestli je to propadák:-)
Odkaz ke komentáři

Jedna rada: Pokud chcete PS4 ihned, nekoukejte jen na herni obchody. ;) Kdyz jsem se v listopadu rozhodl, ze si PS4 predobjedam, vsechny velke herni obchody (Xzone, JRC,Gameleader) mely termin dodani az 15. ledna. Tak jsem zasel do Datartu, predobjednal jsem si ji a den po launchi byla pripravena k vyzvednuti. :)

Odkaz ke komentáři

Jedna rada: Pokud chcete PS4 ihned, nekoukejte jen na herni obchody. ;) Kdyz jsem se v listopadu rozhodl, ze si PS4 predobjedam, vsechny velke herni obchody (Xzone, JRC,Gameleader) mely termin dodani az 15. ledna. Tak jsem zasel do Datartu, predobjednal jsem si ji a den po launchi byla pripravena k vyzvednuti. :)

Já jsem si den před launchem zavolal do okay, jestli mi jednu neodloží a vyšlo to :D

Říkali mi, že pro Prostějov měli 3 kusy a hned ráno tam čekalo plno lídí.

Odkaz ke komentáři

Ja som prisiel pred vianocami do electro worldu len tak nahodne sa opytal ci nemaju PS4, pracovnik siel kuknut do skladu ze nasiel posledny kus, tak som kupil. S konzolou som spokojny tiez sa mi raz stalo ze zamrzla... okrem toho nemam co zkritizovat....jedine asi to ze PS+ a PS store nie je dostupne na slovensku, ale aj to sa da docasne riesit s US uctom. Tak uz len cakam kedy bude update pre slovensky region :) a bude 100% spokojnost...

Odkaz ke komentáři

ja mel v praci taky pred vánocemi last x360 a chodili se na nej ptát lidi. ja rikal ne nemam, jelikos to byl samej arogantní chuj. az prisel na Štědrý den pan od pohledu prijemnej tak jsem mu jej prodal. tolik díků sem dlohou nezažil. takže ne vse je jenom o penězích :-)

Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu