Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Mě ale zajímá ESHOP, kamennou prodejnu mám z ruky. Na oficiálních stránkách mají dostupnost v eshopu 31.1. Prosím aby odpovídali jenom ti, kteří mají nějáké informace, ne jenom copy -> paste odborníci.

Upraveno uživatelem Assassin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem taky volal do JRC a dost mě ....... Prostě bordel jako sviň. Objednával jsem 20.12 z eshopu s tím, zda by nešlo si ho vyzvednout na jedné prodejně (v té době to nenabízeli kvůli Vánocům, až pak po novém roce). Borec odepsal, že je to s prodejnou dohodlé, že přiobjednali jeden bundle a 15. ledna bude na prodejně. Pak samozřejmě nastalo to, že bude až koncem března. To se JRC samo ozvalo, zda to chci stornovat či koupit jinou verzi. Tak já že chci základovku. Žádná odpověď.

Včera koukám na eshop a pořád mám objednávku na bundle za 14t. Píšu mail a žádná komunikace... Volám do prodejny, jestli něco o tom náhodou neví a prý, že číslo eshopové objednávky je pro ně tabu a že jestli chci, že mi tam rezervují jeden základ PS4.

Tak mi řekněte co to je k...a za obchod??? Člověk ani ve finále vůbec neví na čem je...

Odkaz ke komentáři

Já jsem taky volal do JRC a dost mě ....... Prostě bordel jako sviň. Objednával jsem 20.12 z eshopu s tím, zda by nešlo si ho vyzvednout na jedné prodejně (v té době to nenabízeli kvůli Vánocům, až pak po novém roce). Borec odepsal, že je to s prodejnou dohodlé, že přiobjednali jeden bundle a 15. ledna bude na prodejně. Pak samozřejmě nastalo to, že bude až koncem března. To se JRC samo ozvalo, zda to chci stornovat či koupit jinou verzi. Tak já že chci základovku. Žádná odpověď.

Včera koukám na eshop a pořád mám objednávku na bundle za 14t. Píšu mail a žádná komunikace... Volám do prodejny, jestli něco o tom náhodou neví a prý, že číslo eshopové objednávky je pro ně tabu a že jestli chci, že mi tam rezervují jeden základ PS4.

Tak mi řekněte co to je k...a za obchod??? Člověk ani ve finále vůbec neví na čem je...

to bych byl taky dost ***** to neni kvalitni jednani takovehle velke spolecnisti....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu