onefootman Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 Tak si to pořádně užij :) jinak gratulace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aprila_cz Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 já jsem z toho vodvařenej ještě teď :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 Jak to, že někde to mají a někde ne? Ráno asi objedu obchody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 Nevíte, kde se dá sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 Teď to sem někdo psal, proč nečteš! 17.1.2014 budem mi skladem v EW dostatek ps4, na nekterych prazskych prodejnach asi v prodeji v nedeli, jinak 20.1. by melo byt skladem na vsech prodejnach ja v electroworldu :-) takze vlastně u me v praci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 Čteme, ale proč až 17.1 když už je mají? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 (upraveno) Mě ale zajímá ESHOP, kamennou prodejnu mám z ruky. Na oficiálních stránkách mají dostupnost v eshopu 31.1. Prosím aby odpovídali jenom ti, kteří mají nějáké informace, ne jenom copy -> paste odborníci. Upraveno Leden 14, 2014 uživatelem Assassin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 Já mám od JRC a ty mají posílat 17.1 což je pátek takže to bude těžký víkend ještě bez ps4 ale od příštího týdne to začne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 Já se na něj taky strašně těšil,teď jsem ho už asi dva týdny nezap :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 tak on je to logické, až na tom bude hrát pořádně co, tak to bude jiná, já na nic netlačím, bylo dobré si koupit toho Assassina, dosti trvanlivá hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 dneska jsem v praci v bance cetl ze 13 prosince padl rekord ve vyberech z bankokatu jak v poctu tak v objemu tak i platbama pres terminaly kartou vsichni tady urcite vime co za to muze :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aprila_cz Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 (upraveno) zajímavý :) Upraveno Leden 15, 2014 uživatelem Aprila_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 ja zase cetl,ze kdyz pojis ♥♥♥♥♥,tak z tebe opet vyleze ♥♥♥♥♥. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 :-D hele kdy muzem cekat ze se ten Outlast objevi na plusku? Je nejakej datum kdy se pravidelne meni hry na plusku nebo je to pokazde jindy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 co bude za hry na plusku je na kristalovou kouli. Outlast jsem hral na pc a je to epic se sluchatkama 7.1 akorat je to kratke. Na jeden dlouhy vecer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 Jo to ja vim,ja se ptal na to kdy se meni hry na plusku...jestli je to zpravidla na zacatku mesice nebo v pulce atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 takže outlast bude 5.2.2013 link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 koukam se,ze je to i oficialni release date hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 tak EW ma od 17.skaldem základní verzi za 10999.takze kdo chce mizes si ject na kram zaplatit a v uteri to má :-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 uz jsem to psal vcera, mozne si to zaplatit a objednat bude mozne az odpoledne az to propadne do systemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 ja mam v mailu ze uz muzu ted:-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qudrist Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 viete mi niekto poradit ako je to s hrou ktoru mam kupenu original DVD ? Ked mam hru na dvd tak ju mozem aj bezplatne stiahnut z obchodu v digitalnej podobe ? Alebo je to tak ze bud si kupim digitalnu podobu alebo dvd ?? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 koukam, ze je tady zas dalsi horecka :wohow: nedostupnosti:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 Já jsem taky volal do JRC a dost mě ....... Prostě bordel jako sviň. Objednával jsem 20.12 z eshopu s tím, zda by nešlo si ho vyzvednout na jedné prodejně (v té době to nenabízeli kvůli Vánocům, až pak po novém roce). Borec odepsal, že je to s prodejnou dohodlé, že přiobjednali jeden bundle a 15. ledna bude na prodejně. Pak samozřejmě nastalo to, že bude až koncem března. To se JRC samo ozvalo, zda to chci stornovat či koupit jinou verzi. Tak já že chci základovku. Žádná odpověď. Včera koukám na eshop a pořád mám objednávku na bundle za 14t. Píšu mail a žádná komunikace... Volám do prodejny, jestli něco o tom náhodou neví a prý, že číslo eshopové objednávky je pro ně tabu a že jestli chci, že mi tam rezervují jeden základ PS4. Tak mi řekněte co to je k...a za obchod??? Člověk ani ve finále vůbec neví na čem je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 Já jsem taky volal do JRC a dost mě ....... Prostě bordel jako sviň. Objednával jsem 20.12 z eshopu s tím, zda by nešlo si ho vyzvednout na jedné prodejně (v té době to nenabízeli kvůli Vánocům, až pak po novém roce). Borec odepsal, že je to s prodejnou dohodlé, že přiobjednali jeden bundle a 15. ledna bude na prodejně. Pak samozřejmě nastalo to, že bude až koncem března. To se JRC samo ozvalo, zda to chci stornovat či koupit jinou verzi. Tak já že chci základovku. Žádná odpověď.Včera koukám na eshop a pořád mám objednávku na bundle za 14t. Píšu mail a žádná komunikace... Volám do prodejny, jestli něco o tom náhodou neví a prý, že číslo eshopové objednávky je pro ně tabu a že jestli chci, že mi tam rezervují jeden základ PS4. Tak mi řekněte co to je k...a za obchod??? Člověk ani ve finále vůbec neví na čem je... to bych byl taky dost ***** to neni kvalitni jednani takovehle velke spolecnisti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.