nepster Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 Tak mi řekněte co to je k...a za obchod??? Člověk ani ve finále vůbec neví na čem je... JRC no... :D Kasaco, posledni prispevek se necituje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 Mám podobnou zkušenosti a tak raději rovnou na ně kašlu :) po zkušenostech ohledně před objednávky PS4 z června minulého roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 asi nejlépe je se vyhnout herním obchodům a nakoupit to v elektru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 Já mám objednané v jrc a žádný problém. Napsali email jestli chci změnit objednavku tak jsem napsal že ano. Samozřejmě neodepsali tak jsem tam radší zavolal domluvil jsem se a už to mám vše změněné během 10 minut prostě bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luba1468624240 Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 Já mám objednávku na gameexpres. Dneska zase změnili datum doručení a ještě, že toto datum platí pouze pro ty, kteří mají platbu předem. Fakt super obchod :roll: Myslím, že si radši zkusím sehnat PS 4 v nějakém elektru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 jrc ma super ceny ps4 zaklad za 11499kc.ew ji ma za 10999. to samé killzone bundle. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 jrc ma super ceny ps4 zaklad za 11499kc.ew ji ma za 10999. to samé killzone bundle. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Pokud tam pracuješ, tak můžeš nějaké kusy pro někoho odsud zamluvit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 koukám jako puk, že v mnoha obchodech chcou za základní model 11,5k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 ahoj. muzu ti zarezervovat ps4 kdyz chces:-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 Ty parchanti v JRC to zdražili. Měl jsem dát 10790 a koukám 11500. Kašlu na ně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 ahoj. muzu ti zarezervovat ps4 kdyz chces:-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Já už ji mám od 13.12., ale díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 Koukám že zdražily a ještě posunuly datum na 22.1 co to zase má být tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aprila_cz Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 to je dobrá obchodní strategie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 ahoj. muzu ti zarezervovat ps4 kdyz chces:-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk spíš nějaká ta sleva by se hodila :P :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 Beru mělo to vyjít 15.1 posunulo se to o dva dny takže na 17.1 a ještě tam volám jo v pátek to bude poslané a najednou až 22.1. To se bude tam posunovat to datum až to vyjde někdy březnu. A ještě to zdraží další korunu ode mě neuvidí už tak platím dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 Já na to kašlu. Na PS3 mám co hrát. V březnu vytáhnu ven mašinu a hrací období začne až na podzim a to už bude ps4 všude a hry taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 Já samozřejmě počkám a uvidím jak se to bude vyvíjet dál. Ale jak tak vidím tak každý má toho 22.1 takže uvidíme. A pokud se ještě posune datum tak už opravdu neřeším a zruším to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 Ja bejt vama tak tem obchodum co vam to porad prodluzujou jeste podekuju:)protoze byste byly akorat zklamany, takhle se nato porad pekne tesite a mate pred sebou tu vidinu PS4! pritom ten kdo to doma ma,tak uz davno zjistil ze to zas tak horke neni:)aspon zatim teda.Takze zadny natlak na shopy hezky vklidu si pockejte na brezen nejlepe jeste dyl.Pak si kupte ps 4,protoze to uz budete mit scim pochlubyt a rict ze mate doma PS4!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 ja ji mam a tesim jse furt stejne:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 mít tu konzoli doma není nic špatného :), počkal bych spíše pokud se někdo honí za cenou konzole, rozhodně si klidně může počkat, já nemusím stresovat s tím, zda se na mě dostane, abych si mohl zahrát březnové hry já si užívám teď her dosyta, spíše hraju pozvolna, hrát každý den, to by se mi omrzelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuldik Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 (upraveno) Jak už tu někdo psal - stavte se do elektroshopů určo tam něco bude kor EW jak tu dotyčný píše kor když tam dělá. Já před vánoci nikde nepředobjednával, jen jsem 13..12 se stavil u nás do EW poptal se, měli objednaný 2ks a 17 ji měl. zítra tam jdu pro DS4 tak se schválně zeptám kolik budou mít kusů. Upraveno Leden 15, 2014 uživatelem Kuldik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 Taky jsem rad, ze ji mam doma od 13.12. par her na to je. Hlavne jsem si rikal ze si na to nekoupim fifu14. ale po stazeni dema, byla jasna volba rychle pro ni mazat do kramu..... Vrele doporucuji. Jen si rikam, ze jsou to pekny ******* ty kramy co to zdrazuji JRC .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 ♥♥♥♥♥ na ně, Xzony a JRC různý gamehousy a další braky, tady ty rádoby "pro hráče" serou na nás jak na placatý kámen. Alespoň tak se mi to zdá. Rozumím, že někdo bude mít jiný názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 s jrc jsem spokojeny 20% sleva, u xzone mam kredit za 8 tis, ktery jsem zatim nevyuzil,gamehouse ma obcas pekny slevy. No nejsou to shopy pro random hrace no. Bohuzel na dostupnost konzoli nemaji moc velky vliv, v tomto pripade musis nadavat sony,ktera nezvladla poptavku,ktera byla vetsi nez nabidka no. A pak trpi shopy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 Jj, sony toho taky moc nema. vim jak to bylo stou prvni varkou. kdyz mi to manzelka objednala nekdy v zacatkem zari.Pak kdyz tyden pred 13.12 se stavila v sony.Oni ji rekli ze je 21prvni a dorazilo jen 19ks..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.