Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Beru mělo to vyjít 15.1 posunulo se to o dva dny takže na 17.1 a ještě tam volám jo v pátek to bude poslané a najednou až 22.1. To se bude tam posunovat to datum až to vyjde někdy březnu. A ještě to zdraží další korunu ode mě neuvidí už tak platím dost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja bejt vama tak tem obchodum co vam to porad prodluzujou jeste podekuju:)protoze byste byly akorat zklamany, takhle se nato porad pekne tesite a mate pred sebou tu vidinu PS4! pritom ten kdo to doma ma,tak uz davno zjistil ze to zas tak horke neni:)aspon zatim teda.Takze zadny natlak na shopy hezky vklidu si pockejte na brezen nejlepe jeste dyl.Pak si kupte ps 4,protoze to uz budete mit scim pochlubyt a rict ze mate doma PS4!:)

Odkaz ke komentáři

mít tu konzoli doma není nic špatného :), počkal bych spíše pokud se někdo honí za cenou konzole, rozhodně si klidně může počkat, já nemusím stresovat s tím, zda se na mě dostane, abych si mohl zahrát březnové hry

já si užívám teď her dosyta, spíše hraju pozvolna, hrát každý den, to by se mi omrzelo

Odkaz ke komentáři

Jak už tu někdo psal - stavte se do elektroshopů určo tam něco bude kor EW jak tu dotyčný píše kor když tam dělá. Já před vánoci nikde nepředobjednával, jen jsem 13..12 se stavil u nás do EW poptal se, měli objednaný 2ks a 17 ji měl. zítra tam jdu pro DS4 tak se schválně zeptám kolik budou mít kusů.

Upraveno uživatelem Kuldik
Odkaz ke komentáři

Taky jsem rad, ze ji mam doma od 13.12. par her na to je. Hlavne jsem si rikal ze si na to nekoupim fifu14. ale po stazeni dema, byla jasna volba rychle pro ni mazat do kramu.....

Vrele doporucuji.

Jen si rikam, ze jsou to pekny ******* ty kramy co to zdrazuji JRC ....

Odkaz ke komentáři

s jrc jsem spokojeny 20% sleva, u xzone mam kredit za 8 tis, ktery jsem zatim nevyuzil,gamehouse ma obcas pekny slevy. No nejsou to shopy pro random hrace no. Bohuzel na dostupnost konzoli nemaji moc velky vliv, v tomto pripade musis nadavat sony,ktera nezvladla poptavku,ktera byla vetsi nez nabidka no. A pak trpi shopy.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu