nepster Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 pěkný no :D myslím, že tam jsou od uvedení ps4ky... ještě že ds4 nejsou taky nedostatkové zboží jak samotná konzole... :D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luba1468624240 Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 Já PS 4 zkoušel minulý týden v Euronicsu v Olomouci. Jeden měl taky tu páčku zničenou, ale druhý OK. Myslím, že to není až takový problém opravit. Nebo stačí objednat z ebay gripy a zničit by se to nemělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 No nicméně je to smutný a já osobně nejdu do PS4 dřív, než udělaj revizi ovladače (světýlko, baterka, guma na páčkách). Snad to stihnou do vydání Uncharted 4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 No já doufám že už ta druha várka bude v cajku a nebude se to už tak ničit ty pačky. Ale stejně to dělá jen některým není to tak u všech ale i tak to zamrzí. uvidíme jaké budu mít já štěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aprila_cz Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 Zatim mi taky drží, ale mam na každym ovladači tak cca 10 hodin. Uvidíme co budoucnost přinese..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 Asi je fakt lepší počkat. Vše se dnes vychytává díky zákazníkům... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 Lidi,není to problém gamepadu,ale lidí s názvem HOVADA.Mám PS4 od 14.12. nahráno mám opravdu dost a gamepad je v naprostém pořádku.Je pravda,analog mám okousaný,ale od králíka :D,ne pomocí hraní.Ano,pokud někdo hejbe kloboučkama pomocí nehtů,tak se ani nedivím.Co je pravda,je podle mě až 3x menší výdrž baterie oproti PS3 gamepadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 Jestli bude nekdo tvrdit, ze se nektere verze ds4 neloupou (hlavne leva packa) tak mu muzu poslat fotku svyho ds4, u ktereho se mi odloupala zatim ta hruba guma na leve pacce, takze samotnj gumovej potah tam stale je, ale je hladsi. Fakt nesnasim lidi co si delaji srandu z ostatnich, kdyz nemaji pravdu - nektere ds4jsou proste hur vyrobeny nez jine ds4....a vubec to neni o delce nehtu, kdyz packu ovladam plochou palce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paranps2 Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 To ukaže čas ale je divny že se někomu loupe po 10h a někomu po 200 h vypadá jak novej čim to bude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 tak zase je loupani a loupani, me se jen pomalu oloupala jen ta drsna vrstva, skoro neni poznat, ze se neco slouplo - takze urcite ne nejake ty obrazky, uz kterych ta guma uz vubec neni pritomna, od 16.12. jsem s ps4 kazdy den, obcas i 48 hodin v kuse, ale ten extrem s potrhanou gumou u me nenastane snad nikdy...spis bych rekl, ze na to ma vliv pot... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 tak zase je loupani a loupani, me se jen pomalu oloupala jen ta drsna vrstva, skoro neni poznat, ze se neco slouplo - takze urcite ne nejake ty obrazky, uz kterych ta guma uz vubec neni pritomna, od 16.12. jsem s ps4 kazdy den, obcas i 48 hodin v kuse, ale ten extrem s potrhanou gumou u me nenastane snad nikdy...spis bych rekl, ze na to ma vliv pot... Vsak tedy jak rikam,zalezi na cloveku jak si veci vazi.Je clovek co hraje tyden a packy ma na odpis a clovek,co hraje xxx hodin a ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 Presne je to tam uvedeni na trh 13.12 ... stav se na Chodove v JRC. Tam je maj dobre dobite oba:cry: lidi si toho nevazej, kdyz to neni jejich..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 Pravda, haranti tam zajdou v tlupě a je to hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 Ne jenom haranti, hlavne BURANI kterym to je jedno.....:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 22.1.2014 nam prijde na sklad 120 ks ps4 bundle killzone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Vostárek Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 Kde přesně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 Electroworldu :-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 120 kusu pro celou republiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 snad si nemyslis ze jeden kram:-) a este jsou tam zakladne verze navic. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 jo, to je fakt, jsem si neuvedomil. No jako jeden z nejvetsich prodejcu, kdyby mel jen 120ks, tak by mi to prislo divny ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 no je to pro vsechny krámy v ČR tech 120ks.plus ktomu este obyčejná verze bez her. ew neni herní speciálka jak jrc chapes. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 120 kusu pro celou republiku? ano pro CR a Slovensko 250 ks normal bylo minuly tyden a 120 ks s killzone tento tyden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 Headhote jak to je? Kdyz jsem v eshopu EW v patek objednal knozoli bez her tak kdy to budou odesilat?zitra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luba1468624240 Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 Dneska jsem se ptal a říkali, že odesílají dneska. Takže zítra dojde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 Dávám sem fotky pro všechny lidi co nevědí, jak je to s těmi "záhadnými" páčkami na DS4. Zhruba na Vánoce jsem sem dával fotku a psal, že se mi loupe ten povrch na levé páčce. Proto sem přidávám fota z dneška 20.1. - posudťe sami, ke všemu se chovám normálně, nehtama nehraju, možná se mi jen potí ruce. Takže se to nemusí projevit u každého ovladače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.