Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Lidi,není to problém gamepadu,ale lidí s názvem HOVADA.Mám PS4 od 14.12. nahráno mám opravdu dost a gamepad je v naprostém pořádku.Je pravda,analog mám okousaný,ale od králíka :D,ne pomocí hraní.Ano,pokud někdo hejbe kloboučkama pomocí nehtů,tak se ani nedivím.Co je pravda,je podle mě až 3x menší výdrž baterie oproti PS3 gamepadu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli bude nekdo tvrdit, ze se nektere verze ds4 neloupou (hlavne leva packa) tak mu muzu poslat fotku svyho ds4, u ktereho se mi odloupala zatim ta hruba guma na leve pacce, takze samotnj gumovej potah tam stale je, ale je hladsi. Fakt nesnasim lidi co si delaji srandu z ostatnich, kdyz nemaji pravdu - nektere ds4jsou proste hur vyrobeny nez jine ds4....a vubec to neni o delce nehtu, kdyz packu ovladam plochou palce...

Odkaz ke komentáři

tak zase je loupani a loupani, me se jen pomalu oloupala jen ta drsna vrstva, skoro neni poznat, ze se neco slouplo - takze urcite ne nejake ty obrazky, uz kterych ta guma uz vubec neni pritomna, od 16.12. jsem s ps4 kazdy den, obcas i 48 hodin v kuse, ale ten extrem s potrhanou gumou u me nenastane snad nikdy...spis bych rekl, ze na to ma vliv pot...

Odkaz ke komentáři

tak zase je loupani a loupani, me se jen pomalu oloupala jen ta drsna vrstva, skoro neni poznat, ze se neco slouplo - takze urcite ne nejake ty obrazky, uz kterych ta guma uz vubec neni pritomna, od 16.12. jsem s ps4 kazdy den, obcas i 48 hodin v kuse, ale ten extrem s potrhanou gumou u me nenastane snad nikdy...spis bych rekl, ze na to ma vliv pot...

Vsak tedy jak rikam,zalezi na cloveku jak si veci vazi.Je clovek co hraje tyden a packy ma na odpis a clovek,co hraje xxx hodin a ok.

Odkaz ke komentáři

Dávám sem fotky pro všechny lidi co nevědí, jak je to s těmi "záhadnými" páčkami na DS4. Zhruba na Vánoce jsem sem dával fotku a psal, že se mi loupe ten povrch na levé páčce. Proto sem přidávám fota z dneška 20.1. - posudťe sami, ke všemu se chovám normálně, nehtama nehraju, možná se mi jen potí ruce. Takže se to nemusí projevit u každého ovladače.

post-4131-14687171397361_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu