Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

nemate nekdo podobnej problem? disk je v mechanice ale psko ho nevidí, pak ho vysunete zasuneze a nic pomuze až vypnout a zapnout ps4.a druhej ze menu funguje jak ma ale kdyz spustíte jakou koli hru tak jde jenom zvuk bez obrazu. ale kdy zmacknu ps tlačítko tak skoci spatky do menu a tam zase vse ok. zas musim restart ps4:-(

Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nemate nekdo podobnej problem? disk je v mechanice ale psko ho nevidí, pak ho vysunete zasuneze a nic pomuze až vypnout a zapnout ps4.a druhej ze menu funguje jak ma ale kdyz spustíte jakou koli hru tak jde jenom zvuk bez obrazu. ale kdy zmacknu ps tlačítko tak skoci spatky do menu a tam zase vse ok. zas musim restart ps4:-(

Tak tohle jsem ještě neslyšel, já bych to hodil na reklamačku, nebo počkal na novej update dashboardu. Nebo zkus přeinstalovat stávající dash.
Odkaz ke komentáři

Me se to ještě nestalo.

Jinak ted hrají převážně pres vitu a to je pánové velká paráda, Angry birds prakticky jen na vite, jinak contrast a resogun také.... Zkoušen killzone a FIFA, ta je super v tom ze jeden hraje na TV a druhy na vite, také dobre :)

Odkaz ke komentáři

Hmm, já mám HDMI kabel za 50kč a funguje celkem dobře :D a rozdíl v nich není (btw. zkoušel jsem na PS4 od kámoše pozlacenej a jelo to úplně stejně). Ten problém s tím, že nejde zvuk či obraz se mi za ten měsíc objevil každý jen jednou.

Upraveno uživatelem patasus
Odkaz ke komentáři

ja vim ale ja je mam uz nekolik let a v ty dobe stali hdmi tolik a vic:-) a věř nebo ne jdyz jsem jednou skousel na ps3 levnej hdmi tak sem mnel horsi kvalitu barev jak u toho dražšího. a ten co je u ps4 zrovna extra kvalitní neni:-) ale skusim ho az se to znovu stane. ale stejne si myslím ze je to na strane ps4.to ze ne načítá disk je chyba ps4.no uvidíme :-)

Odkaz ke komentáři

pokud se někomu nechce kupovat od překupníku předražené, tak dnes jsem objednal zde http://www.duoelektro.cz/481-ps4/3125-konzole-sony-playstation-4-500gb-/ 11000 s dopravou zdarma, telefonicky mi potvrdil že je skladem a asi za 2 hodky mi volal že dnes předávají PPL a zítra bude u mě ;)

Odkaz ke komentáři

ja vim ale ja je mam uz nekolik let a v ty dobe stali hdmi tolik a vic:-) a věř nebo ne jdyz jsem jednou skousel na ps3 levnej hdmi tak sem mnel horsi kvalitu barev jak u toho dražšího. a ten co je u ps4 zrovna extra kvalitní neni:-) ale skusim ho az se to znovu stane. ale stejne si myslím ze je to na strane ps4.to ze ne načítá disk je chyba ps4.no uvidíme :-)

To co tvrdíš je blbost. Přenos přes HDMI je plně digitální, takže při nějakém rušení způsobeným třeba horším odstíněním nebo špatným kontaktem by si maximálně viděl nějaké artefakty v obrazu (například celý obraz v jedné barvě) ale nejspíš bys neviděl nic. Spíš si měl v PS3 přeplou jednu položku "RGB Full Range" která při použití v módu limited způsobuje přenos obrazu s menším spektrem barev.

Odkaz ke komentáři

hm tak na to sem zvedavej jak to budou uznavat :)ale zase maj dobrej pristup k tomu ale to ze plni jejich normy tak tomu moc neverim prece kdyby to tak bylo tak to nebudou menit ,dualshock 3 sem mel 2 roky a nikdy zadny problem a to se mnohokrat proletel :)tenhle 2 mesice a uz mam male naznaky loupani:(

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu