kendykejnova Odesláno Leden 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2014 nemate nekdo podobnej problem? disk je v mechanice ale psko ho nevidí, pak ho vysunete zasuneze a nic pomuze až vypnout a zapnout ps4.a druhej ze menu funguje jak ma ale kdyz spustíte jakou koli hru tak jde jenom zvuk bez obrazu. ale kdy zmacknu ps tlačítko tak skoci spatky do menu a tam zase vse ok. zas musim restart ps4:-( Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Leden 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2014 http://www.electroworld.cz/product/herni-konzole-hry-hracky/herni-konzole/PS4500GBKZONE/sony-ps4-500gb-killzone-shadow-fall-herni-konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2014 nemate nekdo podobnej problem? disk je v mechanice ale psko ho nevidí, pak ho vysunete zasuneze a nic pomuze až vypnout a zapnout ps4.a druhej ze menu funguje jak ma ale kdyz spustíte jakou koli hru tak jde jenom zvuk bez obrazu. ale kdy zmacknu ps tlačítko tak skoci spatky do menu a tam zase vse ok. zas musim restart ps4:-( Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Tak tohle jsem ještě neslyšel, já bych to hodil na reklamačku, nebo počkal na novej update dashboardu. Nebo zkus přeinstalovat stávající dash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Leden 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2014 Dneska se mi to taky stalo jen ten druhý problém. Normálně jsem pustil Killzone a zvuk šel v pohodě ale obraz ne jen černá obrazovka. Musel jsem vypnout a zapnout PS4 a pak to jelo bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Leden 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2014 tak to ja mel opacny problem s AC 4 digi verzi, obraz sel ale ne zvuk ale stacilo jen vypnout hru a zase zapnout a slo to vpoho zatim se mi to stalo 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2014 tak koukám nejsem v tom sam:-( Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Leden 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2014 to se mi jeste nestalo a neco podobnyho ctu prvne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aca1 Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 taky se mi to stalo jednou, obraz šel a zvuk ne u Battlefield4. Pomohl restart PS4. :- ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 Me se to ještě nestalo. Jinak ted hrají převážně pres vitu a to je pánové velká paráda, Angry birds prakticky jen na vite, jinak contrast a resogun také.... Zkoušen killzone a FIFA, ta je super v tom ze jeden hraje na TV a druhy na vite, také dobre :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenebrae Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 S tim vypadkem zvuku se mi to taky párkrát stalo ale pomohlo mi vzdycky dat znovu na TV ovladaci input Hdmi, tedy znovu prepnout na HDMI do ktereho vede PS4, restart Playstationu neni treba podle mne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 Taky se mi to stalo s tim zvukem kdyz jsem to zapl ze stand by modu .. stalo se mi i ze jsem zapl hru a sel zvuk a ne obraz.. vzdy kdyz to probudim z toho stand by.. PO restartu PS4 zase vse funguje jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 Přepnutí Input občas řeším u multimediálního centra. Nevím proč, ale asi stejná věc jako u konzolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 Přesně tak, přepnutí třeba na výstup TV a zpátky to vyřeší - občas mi takhle u PS4 nešel obraz a zvuk (ale je to jen fakt občas). Nemyslím si, že jde ale o nějakou závadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 tak ale v pořádku to taky nebude. u ps3 se mi to nikdy nestalo :-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 To mě taky ne, ale stávalo se mi to u jednoho PC, možná to bude tím záhadným HDMI výstupem u PS4. A nebo jen značkou TV/monitoru. Btw. stává se vám u TV nebo monitorů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 mam Tv. a hdmi mam asi za 700 kc pozlacenej. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 doporučuji vyměnit kabeláž, resp. zkusit ten přibalený u konzoli , to že máš za 700 pozlacenej nemá žádnou výpovědní hodnotu. Třeba to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 (upraveno) Hmm, já mám HDMI kabel za 50kč a funguje celkem dobře :D a rozdíl v nich není (btw. zkoušel jsem na PS4 od kámoše pozlacenej a jelo to úplně stejně). Ten problém s tím, že nejde zvuk či obraz se mi za ten měsíc objevil každý jen jednou. Upraveno Leden 27, 2014 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 ja vim ale ja je mam uz nekolik let a v ty dobe stali hdmi tolik a vic:-) a věř nebo ne jdyz jsem jednou skousel na ps3 levnej hdmi tak sem mnel horsi kvalitu barev jak u toho dražšího. a ten co je u ps4 zrovna extra kvalitní neni:-) ale skusim ho az se to znovu stane. ale stejne si myslím ze je to na strane ps4.to ze ne načítá disk je chyba ps4.no uvidíme :-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 pokud se někomu nechce kupovat od překupníku předražené, tak dnes jsem objednal zde http://www.duoelektro.cz/481-ps4/3125-konzole-sony-playstation-4-500gb-/ 11000 s dopravou zdarma, telefonicky mi potvrdil že je skladem a asi za 2 hodky mi volal že dnes předávají PPL a zítra bude u mě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 Já mám HDMI za $1 a pak mám nějakej philips, pozlacenej a je to taky uplně stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 mám tam original co byl k PSku :) spíše to bude nějaký SW vada kerou doufam vyresi update .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 ja vim ale ja je mam uz nekolik let a v ty dobe stali hdmi tolik a vic:-) a věř nebo ne jdyz jsem jednou skousel na ps3 levnej hdmi tak sem mnel horsi kvalitu barev jak u toho dražšího. a ten co je u ps4 zrovna extra kvalitní neni:-) ale skusim ho az se to znovu stane. ale stejne si myslím ze je to na strane ps4.to ze ne načítá disk je chyba ps4.no uvidíme :-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk To co tvrdíš je blbost. Přenos přes HDMI je plně digitální, takže při nějakém rušení způsobeným třeba horším odstíněním nebo špatným kontaktem by si maximálně viděl nějaké artefakty v obrazu (například celý obraz v jedné barvě) ale nejspíš bys neviděl nic. Spíš si měl v PS3 přeplou jednu položku "RGB Full Range" která při použití v módu limited způsobuje přenos obrazu s menším spektrem barev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=sony-se-vyjadrila-k-problemum-s-materialem-u-analogovych-pacek-dualshocku-4-178268 Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 hm tak na to sem zvedavej jak to budou uznavat :)ale zase maj dobrej pristup k tomu ale to ze plni jejich normy tak tomu moc neverim prece kdyby to tak bylo tak to nebudou menit ,dualshock 3 sem mel 2 roky a nikdy zadny problem a to se mnohokrat proletel :)tenhle 2 mesice a uz mam male naznaky loupani:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.