Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

co říkáte na "kauzu" s grafikou Watchdogs ? Kdo neví oč se jedná nechť se podívá na tohle video
, kolují o tom různé zvěsti proč grafika je o tolik horší

To demo bylo naskriptovaný, už v tý době muselo být jasný. že taková hra nebude (něco jako demo gameplay GTAV a pak samotná grafika ve hře). Plus to možná běželo na nějaké ultra PC sestavě. Dále to může být PS3/XBOX360 gameplay (čemuž bych věřil spíše, i když nevím proč by jej ukazovali). Jinak co dodat, prostě nevěřit reklamním trikům... vždy (nečekaně) cílem bylo, je a bude nalákat co nejvíc lidí na svůj produkt...a pak je ještě - je to ubisoft...k tomu také není co dodávat.

Na druhou stranu se mi ta grafika zase nezdá o tolik horší, grafika nebude vypadat jako technické demo, ale to neznamená, že hra sama o sobě nemusí vyniknout. Já sám od Watch Dogs nic neočekávám, nijak mě ta hra nenadchla, ale nebudu ji soudit podle ukázek. Až vyjdou recenze tak ano, klidně si pak počtu co a jak, snad bude i demo. Navíc je hra na více platformách a to je myslím to co ji škodí (pokud budeme věřit tomu, že má horší grafiku než většina lidí čekala).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, to stejný Far Cry 3

viz.:

http://static9.cdn.ubi.com/en-US/images/FC3_accolades_630x354tcm1976301.jpg

a stejně to vypadá hůř...

http://awesomefriday.ca/wp-content/uploads/2013/02/1257995-far-cry-3-25.jpg

Jakože, jak u Watch Dogs... není to o moc horší, ale jde to poznat no...nedá se to...

Odkaz ke komentáři

co říkáte na "kauzu" s grafikou Watchdogs ? Kdo neví oč se jedná nechť se podívá na tohle video
, kolují o tom různé zvěsti proč grafika je o tolik horší

No ten rozdíl teda viděl je a to pekelně...hnus...pokud to takhle bude ve finále, tak děs běs. Kde je ten slibovaný next gen. Na ten si asi ještě počkáme...

Odkaz ke komentáři

panove, soudite podle nejakeho videa z youtube. Respektive watch dogs by mela byt nejlepsi hra zhlediska pribehu. Mela by prekonat nejlepsi hru,co kdy byla stvorena Deus Ex 2. Ja od zacatku mam zaplacenou ps4 verzi,kde mne vsichni tvrdili,ze bud english a hnusna,ale i tak jdu do ni.(ohlasena cz verze,coz jsem vedel, davno, s conquest spolupracuji) E3 video je vzdy huge hype a to druhe video je ps3 technicke demo. V pristim mesici uvidim novinarskou alpha verzi,tak uvidime. Jsem rad,ze u teto hry nestoji hra na grafice,ale na pribehu. Jinak kdo to nepochopil,konecne zde bude vyuzito moznost vyuzit svych psn friends na ruzne mize, jdou dal,nez rockstars zamyslel. Podle mne to bude po dlouhe dobe hra,co zmeni dost veci, ktere jsem znali a posune hranici dale.

Odkaz ke komentáři

Že to ještě někoho udivuje. Přece vydání většiny her se řídí klasickou frustrační kompozicí Járy Cimrmana - moment očekávání se střídá s momentem zklamání. Holt v tomto případě ten moment zklamání přišel ještě před vydáním hry. A neřeším teď kvality samotné hry, ale ten hype, který vydání hry doprovází. A docela to rozčarování chápu, protože když budu babě celej večer tvrdit, že na ni čeká třicet centimetrů lásky a pak je z toho chabejch deset, tak logicky bude dost zklamaná a možná na tu lásku ani nedojde:)

Odkaz ke komentáři

Tak samozřejmě, že u této hry bude důležítější hratelnost a příběh. Ale přeci jenom je rok 2014. A když už něco dělám a chci, aby to byla nej hra atd, tak to dělám pořádně. Budu doufat, že to není final verze pro PC na které budu hrát a ani pro PS4. A jen ať to nedopadne jako nový Thief, který byl taky vychvalovaný až nevím kam a ve finále jsem dlouho nejhrál větší...o příběhu a konci ani nemluvě...

P.S. Třeba Far Cry 1, byla ve své době neskutečná pecka a nebylo to jen díky super příběhu a věcí okolo, ale i kvůli (a néli hlavně) přelomové grafice. Zkrátka, když chce být něco nej musí to tak i vypadat tečka.

Edit: Tak ten "hnus" byl asi opravdu PS4 viz článek: http://www.eurogamer.cz/articles/2014-03-08-ubisoft-se-duuje-watch-dogs-se-graficky-vbec-nezhorili

Každopádně na PC by to mělo vypadat líp, doufám :-)

Upraveno uživatelem Susperian
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu