patasus Odesláno Březen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2014 co říkáte na "kauzu" s grafikou Watchdogs ? Kdo neví oč se jedná nechť se podívá na tohle video , kolují o tom různé zvěsti proč grafika je o tolik horší To demo bylo naskriptovaný, už v tý době muselo být jasný. že taková hra nebude (něco jako demo gameplay GTAV a pak samotná grafika ve hře). Plus to možná běželo na nějaké ultra PC sestavě. Dále to může být PS3/XBOX360 gameplay (čemuž bych věřil spíše, i když nevím proč by jej ukazovali). Jinak co dodat, prostě nevěřit reklamním trikům... vždy (nečekaně) cílem bylo, je a bude nalákat co nejvíc lidí na svůj produkt...a pak je ještě - je to ubisoft...k tomu také není co dodávat. Na druhou stranu se mi ta grafika zase nezdá o tolik horší, grafika nebude vypadat jako technické demo, ale to neznamená, že hra sama o sobě nemusí vyniknout. Já sám od Watch Dogs nic neočekávám, nijak mě ta hra nenadchla, ale nebudu ji soudit podle ukázek. Až vyjdou recenze tak ano, klidně si pak počtu co a jak, snad bude i demo. Navíc je hra na více platformách a to je myslím to co ji škodí (pokud budeme věřit tomu, že má horší grafiku než většina lidí čekala). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Březen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2014 Hele, to stejný Far Cry 3 viz.: http://static9.cdn.ubi.com/en-US/images/FC3_accolades_630x354tcm1976301.jpg a stejně to vypadá hůř... http://awesomefriday.ca/wp-content/uploads/2013/02/1257995-far-cry-3-25.jpg Jakože, jak u Watch Dogs... není to o moc horší, ale jde to poznat no...nedá se to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Březen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2014 Far Cry 3 byla super pařba, snad nepodělali watch dogs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Březen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2014 To byla :) a pořád bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Březen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2014 V létě jsem si to zahrál znovu a bavilo mě to snad ještě víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Březen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2014 Doufejme že Ubisoft nezklame :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2014 co říkáte na "kauzu" s grafikou Watchdogs ? Kdo neví oč se jedná nechť se podívá na tohle video , kolují o tom různé zvěsti proč grafika je o tolik horší No ten rozdíl teda viděl je a to pekelně...hnus...pokud to takhle bude ve finále, tak děs běs. Kde je ten slibovaný next gen. Na ten si asi ještě počkáme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2014 panove, soudite podle nejakeho videa z youtube. Respektive watch dogs by mela byt nejlepsi hra zhlediska pribehu. Mela by prekonat nejlepsi hru,co kdy byla stvorena Deus Ex 2. Ja od zacatku mam zaplacenou ps4 verzi,kde mne vsichni tvrdili,ze bud english a hnusna,ale i tak jdu do ni.(ohlasena cz verze,coz jsem vedel, davno, s conquest spolupracuji) E3 video je vzdy huge hype a to druhe video je ps3 technicke demo. V pristim mesici uvidim novinarskou alpha verzi,tak uvidime. Jsem rad,ze u teto hry nestoji hra na grafice,ale na pribehu. Jinak kdo to nepochopil,konecne zde bude vyuzito moznost vyuzit svych psn friends na ruzne mize, jdou dal,nez rockstars zamyslel. Podle mne to bude po dlouhe dobe hra,co zmeni dost veci, ktere jsem znali a posune hranici dale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Březen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2014 to zni jak PR od ubisoftu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2014 Ja si myslim ze to je x360 / PS3 verze vypada to jak nejaky GTA IV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Březen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2014 Ja si taky myslím ze je to ps3 verze. A GTA V ma super grafiku na to jakej ma ps3 hardware. A tohle mi pride horší nez li gta. Az zachvili uvidíte infamous, tak to bude narez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Březen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2014 To ps3 verze nemůže být ani náhodou, ty stíny, všechno je ostré, textůry, dohled, počet lidí a provoz, to by ps3 shořela. Nevím co se vám furt nezdá, rozhodně to je lepší grafika, než GTA V a jiné hry na PS3. Jediné co vidím, je masová hysterie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2014 Že to ještě někoho udivuje. Přece vydání většiny her se řídí klasickou frustrační kompozicí Járy Cimrmana - moment očekávání se střídá s momentem zklamání. Holt v tomto případě ten moment zklamání přišel ještě před vydáním hry. A neřeším teď kvality samotné hry, ale ten hype, který vydání hry doprovází. A docela to rozčarování chápu, protože když budu babě celej večer tvrdit, že na ni čeká třicet centimetrů lásky a pak je z toho chabejch deset, tak logicky bude dost zklamaná a možná na tu lásku ani nedojde:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2014 To jako mozna ale vetsina dnesnich her vypada lip jak tohle ne- li kazda proto se mi to zda jak fake popr low end verze jako u X360 a PS3 popr na Wii u to ma byt taky ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2014 (upraveno) Tak samozřejmě, že u této hry bude důležítější hratelnost a příběh. Ale přeci jenom je rok 2014. A když už něco dělám a chci, aby to byla nej hra atd, tak to dělám pořádně. Budu doufat, že to není final verze pro PC na které budu hrát a ani pro PS4. A jen ať to nedopadne jako nový Thief, který byl taky vychvalovaný až nevím kam a ve finále jsem dlouho nejhrál větší...o příběhu a konci ani nemluvě... P.S. Třeba Far Cry 1, byla ve své době neskutečná pecka a nebylo to jen díky super příběhu a věcí okolo, ale i kvůli (a néli hlavně) přelomové grafice. Zkrátka, když chce být něco nej musí to tak i vypadat tečka. Edit: Tak ten "hnus" byl asi opravdu PS4 viz článek: http://www.eurogamer.cz/articles/2014-03-08-ubisoft-se-duuje-watch-dogs-se-graficky-vbec-nezhorili Každopádně na PC by to mělo vypadat líp, doufám :-) Upraveno Březen 10, 2014 uživatelem Susperian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Březen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2014 tak to tak vidim ze si ps4 koupim asi jen na ty exkluzivity a fifu a zbytek budu resit pichnutim PC do televize, trochu me to ale mrzi, ale treba vypusti nejake video primo z hrani na ps4, precejen vychazi to za 2 mesice, takze by hra mela byt temer hotova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2014 Driveclub se vratil zpet k rysovacimu prknu,takze nejakych poradnych aut se.jen tak nedockame...fakt super :-( http://www.eurogamer.cz/articles/2014-03-10-driveclub-se-vraci-ke-kreslici-tabuli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2014 To možná dřív vyjde GT7 :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2014 No videl bych to podobne a to je GT na tohle expert ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 Kdy myslíte že bude infamous na ps storu? Čtvrtek, nebo pátek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 na PS Storu? Ses rozhodl vyhodit za hru 1799Kč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 Mám tam 1500 ....řekněme že to byl dárek tak proč toho nevyužít spíš jsem se ptal kdy to tam bude asi spíš čtvrtek že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 o pulnoci to pry bude availble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 A půlnoci že středy na čtvrtek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 (upraveno) A půlnoci že středy na čtvrtek ? Ze čtvrtka na pátek - v pátek cca o 1:00 ráno by to mělo být ke stažení (pre-load také prý není) Upraveno Březen 18, 2014 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.