Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Zdravíčko mám takový dotaz...ten nabíjecí kábel k Dualshocku je prý docela krátky, tak mě zajímá jestli ho můžu prodloužit klasickým prodlužovacím kabelem na USB, nebo jestli existuje něco na prodloužení. Jde mi o možnost nabíjet a zároveň hrát. A druhý dotaz, jaká je minimální vzdálenost pro správnou funkčnost PS4 Kamery a tím myslím i třeba hraní taneční hry Just Dance (není to pro mě) :-) díky za info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nediv se takova sracka :lol: - myslim si ze PS4 bude klesat pomalu protoze treba na amazonu po tom co ho naskladni je vyprodany to jsem cetl na redditu pred par dny. Vzdy to tam oslavuji ze ho naskladnily :lol:

no offense tho ja ho mam taky tu x bednu 720 :D

Odkaz ke komentáři

Pristi utery by mi meli prijit 2 ovladace a forza - bez ovladace to nejde spustit. Samozrejme PS4 ma lepsi grafiku (je to nejvykonejsi konzole na svete) tu rychlost jeste odzkousim :) - protoze PS4 se nekdy laguje kdyz treba stahujes hry z PSN ale to bude jen optimalizaci -

btw ted v nejblizsi dobe bude novy patch pro PS4 viz zde http://blog.eu.playstation.com/2014/03/19/new-ps4-update-add-share-enhancements-hdcp/

Odkaz ke komentáři

Spleskin : No ja teda nevim,ale cca pred rokem Sony prohlasovala ze cena virtualni reality bude neco kolem 25tis (EG),dnes ma konkurenci v podobe oculus rift kterej by mel stat kolem 10 tis... Takze pujde asi s cenou dolu...Asi bych vyzkousel a koupil...

Jinak na aukru koupis leda tak dobry kopie :-) je tim uplne zamoreny....

Upraveno uživatelem onefootman
Odkaz ke komentáři

Zdravíčko pánové měl bych dotaz. Měl jsem možnost dobré koupě, tak jsem si pořídil PS4. Spustil jsem Killzone Shados Fall a čekal jsem jestli bude konzole hlučná, nebo tichá. Všichni píšou, že se jen roztočí mechanika což spůsobí hluk a pak je tichá, ale já jsem hrál asi 15 minut a mechanika pořád hučí. Je to tím, že to pořád instaluje na disk? A nebo to prostě jede jen z disku a vůbec se to nenainstalovalo? Já právě nevím jestli to musím nainstalovat sám, protože v možnostech to nikde nebylo, vše si to dělá samo. Díky za info

Odkaz ke komentáři

Divný, já to mam taky tichý, že ani nevim jestli je konzole zapnutá.....jinak po vložení disku se mi to taky nainstalovalo samo a hotovo, jedině třeba mrkni jesi se ti nestahujou nový aktualizace....

Díval jsem se a ne. Takže jsem bohužel majitelem onoho hučícího kousku. Co se dá dělat. Pokud by se to zhoršovalo zkusím reklamaci.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu