pejtrix Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 vtipny jak tu kazdej rozhoduje o penezich ktery mu nerikaj pane :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 presne nereste cizi penize a radsi mi poradte tady http://console-forum.net/tema/166384-repro-s-optikou-k-ps4?p=1387338&viewfull=1#post1387338 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 Btw tiger ja to tam taky utratil za pre order - mel jsem tam urcitou castku podobne jako spleskin a tohle je definitivne hra minimalne 1/4 roku 2014 né-li roku to se ale jeste uvidi :) Btw mel by nekdo pak zajem o slot? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Březen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2014 Zaznamenal nekdo nejaky zmeny v update? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2014 Zmeny v updatu jsou jen ohledne stability nekterych vybranych funkci...nic zasadniho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2014 Zdravíčko mám takový dotaz...ten nabíjecí kábel k Dualshocku je prý docela krátky, tak mě zajímá jestli ho můžu prodloužit klasickým prodlužovacím kabelem na USB, nebo jestli existuje něco na prodloužení. Jde mi o možnost nabíjet a zároveň hrát. A druhý dotaz, jaká je minimální vzdálenost pro správnou funkčnost PS4 Kamery a tím myslím i třeba hraní taneční hry Just Dance (není to pro mě) :-) díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2014 jasne ze jde prodlouzit usb kabelem je to normalni micro usb kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Březen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2014 sony k ps4 oznamila virtualni realitu ... kupuju v den vydani o tomhle jsem vzdycky snil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2014 Spíš bude zajímavější cena, pokud to bude do 10000 kupuji, jestli dražší, tak si počkám až bude na aukru :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2014 bude to odhadem max 5000 vic si myslim ze by lidi odradilo navic je k tomu potreba ps camera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2014 5000 uuu to pochybuju ale kdo ví co bude v roce 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2014 No myslim ze za tu dobu bude PS4 bude okolo 8-9 tisic v obchodech tzn pokud by to bylo jako konzole tak to by si to koupily jen "zbohatlici" nebo PS fans Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2014 Na eurogameru psali že Xbone zlevnil už o čtvrtinu zlevnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2014 No nediv se takova sracka :lol: - myslim si ze PS4 bude klesat pomalu protoze treba na amazonu po tom co ho naskladni je vyprodany to jsem cetl na redditu pred par dny. Vzdy to tam oslavuji ze ho naskladnily :lol: no offense tho ja ho mam taky tu x bednu 720 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2014 A ve srovnání? Co má lepší grafiku? A rychlost konzole ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2014 Pristi utery by mi meli prijit 2 ovladace a forza - bez ovladace to nejde spustit. Samozrejme PS4 ma lepsi grafiku (je to nejvykonejsi konzole na svete) tu rychlost jeste odzkousim :) - protoze PS4 se nekdy laguje kdyz treba stahujes hry z PSN ale to bude jen optimalizaci - btw ted v nejblizsi dobe bude novy patch pro PS4 viz zde http://blog.eu.playstation.com/2014/03/19/new-ps4-update-add-share-enhancements-hdcp/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2014 Nejvicc mě chybí hry na splitscreen :P crash team :P by mohli udělat na ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2014 Ja hraju s brachou: Fifa,NBA,CoD,Knack,Injustice a Marvel Lego Super Heroes.Tiny Brains,Awesomenauts. Dead nation me bohuzel nebavi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2014 Doufám že ufc půjde taky pro dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2014 (upraveno) Spleskin : No ja teda nevim,ale cca pred rokem Sony prohlasovala ze cena virtualni reality bude neco kolem 25tis (EG),dnes ma konkurenci v podobe oculus rift kterej by mel stat kolem 10 tis... Takze pujde asi s cenou dolu...Asi bych vyzkousel a koupil... Jinak na aukru koupis leda tak dobry kopie :-) je tim uplne zamoreny.... Upraveno Březen 20, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2014 Zdravíčko pánové měl bych dotaz. Měl jsem možnost dobré koupě, tak jsem si pořídil PS4. Spustil jsem Killzone Shados Fall a čekal jsem jestli bude konzole hlučná, nebo tichá. Všichni píšou, že se jen roztočí mechanika což spůsobí hluk a pak je tichá, ale já jsem hrál asi 15 minut a mechanika pořád hučí. Je to tím, že to pořád instaluje na disk? A nebo to prostě jede jen z disku a vůbec se to nenainstalovalo? Já právě nevím jestli to musím nainstalovat sám, protože v možnostech to nikde nebylo, vše si to dělá samo. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Březen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2014 Vse jse dela samo.hned jak hru vlozis do ps4.a instaluje se to chvíli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2014 Tak potom bude nekde chyba, protože ja hraju a disk se porád toci. Zkusil jsem ho vytahnout behem hrani a hra se hned zastavila. Myslel jsem, že se roztočí jen na zacátku a pak je ticho. Asi bude nekde chybicka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aprila_cz Odesláno Březen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2014 Divný, já to mam taky tichý, že ani nevim jestli je konzole zapnutá.....jinak po vložení disku se mi to taky nainstalovalo samo a hotovo, jedině třeba mrkni jesi se ti nestahujou nový aktualizace.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2014 Divný, já to mam taky tichý, že ani nevim jestli je konzole zapnutá.....jinak po vložení disku se mi to taky nainstalovalo samo a hotovo, jedině třeba mrkni jesi se ti nestahujou nový aktualizace.... Díval jsem se a ne. Takže jsem bohužel majitelem onoho hučícího kousku. Co se dá dělat. Pokud by se to zhoršovalo zkusím reklamaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.