kendykejnova Odesláno Březen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2014 Tak to,muzes hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Březen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2014 Pokud by někdo chtěl japonskou konzoli, tak v Trutnově u nás jsem našel dvě...kdyžtak PM, seženu jí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2014 Tak to,muzes hned. Bohužel ne, Sony se vyjádřilo, že je to "normální" a pokud se nezačne často objevovat červený pruh přehřívání, tak to neuznají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Březen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2014 Jak ji,mas dlouho.jse domluv s prodejc3m na výměně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Březen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2014 Zdravím, chci se zeptat. Mám doma strašně prašno a vždy po hodině-dvou po tom, co Playko otřu, už je zase zaprášené. Mám doma takové "kapesníčky" v něčem navlhčené proti prachu, PRONTO, myslíte, že to mohu použít na povrch konzole? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2014 Můžeš, ale asi jen jednou :cheesygrin: Jako Pronta bych se fakt nebál, normálně tím utírám kde co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Březen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2014 Nejdřív napíšeš, že asi jen jednou a pak, že by ses toho nebál, taky dobrý. Nějaká jiná rada?Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2014 (upraveno) taky pouzivam vlkhe kapesnicky na konzoli, respektive pritelkyne, a vse je ok, delalm jsem to tahle i u ps3 nekolik let Upraveno Březen 27, 2014 uživatelem headhot pravopis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2014 To byl jako fór, normálně tě to tím votři a neřeš to. Já hadrem s trochou Pronta utírám úplně všechnu elektroniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2014 taky pouzivam vlkhe kapesnicky na konzoli, respektive pritelkyni a vse je ok, delalm jsem to tahle i u ps3 nekolik let I na přítelkyni, jo? Nebyl by na to lepší nějakej lubrikant? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2014 Tak já třeba ted utiral ženě čerstvý rukáv ( Tattoo) a taky dobrý takže klidně i na ps3-ps4 TV prostě vše Jinak třeba na interiér v autě to je top vynález :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2014 Last of us v lete na ps4 : http://www.eurogamer.cz/articles/2014-03-27-the-last-of-us-vyjde-v-let-na-playstation-4-rika-ef-turecke-sony Snad to vyjde,ja bych koupil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Březen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2014 (upraveno) ja to utírám klasickou leštěnkou na TV :wohow: The Last bude super, ale skoda ze ne druhej dil.... To bude lepsi Uncharted :bash: Upraveno Březen 28, 2014 uživatelem kasaco10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukyno Odesláno Březen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2014 čaute... co nějaký GTA? nikde ani slechu, ani vidu... někdo nějaký info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Březen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2014 A ještě dlouho nebude na ps4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Březen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2014 A ještě dlouho nebude na ps4 :) podle čeho usuzuješ a co je podle tebe dlouho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2014 Rikali ze na ps4 by to predelali kdyz by lidi meli zajem tak doufejme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Březen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2014 GTA VI tak někdy 2018. Pětka si myslím nebude ps4/X1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Březen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2014 Já myslel gta v. Podle mně ho časem udělaj na ps4. Určitě by se jim to vyplatilo. I tlou nejspíš nakonec bude :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukyno Odesláno Duben 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 By bylo škoda, kdyby nebylo, ne? 2018 je ku*va dlouho :-D... přemejšlim o pořízení Watch dogs, ale otázka jest, zda to nebude zklamání... gameplaye vypadaj hodně dobře... ale přece jenom je člověk už namlsanej obříma lokalitama s až někdy neskutečným množstvím možností.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 Gta na ps4 bych taky bral...Watch Dogs podle me ale bude fail...zatim tomu moc neverim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Duben 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 Nechtějí vydat demo, raději si počkejte před koupí na první recenze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukyno Odesláno Duben 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 To každopádně, možnost stejně budu mít až nějakou dobu po vydání hry, takže budu mít trochu nějakej přehled. Včera mě napadlo... hry který jsou multiplatformový - BF, COD, hokeje, fotbaly.... oniline se mísí krz platformy? Nebo vždycky hraju jenom proti hráčum, co mají stejný zařízení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 Jen proti ps4,jediny co je cross platform tak war thunder ale az od pulky dubna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 Pokud by se někdo rozhodoval mezi PS4 a Xbox one a nevěděl kterou vzít, tak se podívejte na The Bing Bang Theory S07E19, Sheldon řešil celou epizodu stejný problém :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.