spleskin Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 Jediný co mě štve jsou ty hry, doufám že se to rozjede. Infamous zas až taká pecka není :( a to sami thief :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 Nejlepší je si konzoli koupit tak po 2-3 letech a mít plno her, které budou i levnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 Spis zalezi kdo co hraje.Ja se nenudim Nba2k,Fifa 14,Tomb raider,Nfl 25,infamous a to je spustu her co jeste nemam spis je to o preferenci co kdo chce hrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 To je podle me vymluva uz ted je hafec skvelych her Infamous, killzone, contrast,resogun A z tech multi platformnich AC IV,BF4,Fifa 14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 Jasný, i když jsem Xbox man, proc čekat) kdo rád hraje, mel by si uzivat hned:) nemusíš mit naskladneno desítky her.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 Jedna "výhoda" mála her je, že si tu danou hru pořádně užiješ a vytřískáš z ní maximum. Pokud máš her víc, třeba 10 jako já loni takhle koupil PS3, tak jsem nevěděl co dřív a tak jsem to trošku odbýval. Všechno má své pro a proti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 V pondělí mi přijde infamous, těším se na to. Nejlepší bude Uncharted :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 MMA, driveclub, TES Online, nato se tesim já :P hlavně tu auta Gt 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 S GT7 si pár let počkáš, možná vyjde něco jako Prologue na ps2/ps3. Jestli si tvůrci pohrají s grafikou, tak to bude vypadat super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 Listopad na ps 4 .....ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 Ono už je GT7 potvrzený ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 Na jrc maj listopad tohoto roku :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 Na xzone měli taky GTA V na PC v dubnu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 :'( sakra :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 Pokud by se někdo rozhodoval mezi PS4 a Xbox one a nevěděl kterou vzít, tak se podívejte na The Bing Bang Theory S07E19, Sheldon řešil celou epizodu stejný problém :) Yep, ale stejně nic nevyřešil :D Jen to poukazuje na tu absurditu :D Já bych doporučil vypsat si papírek s plusy a mínusy, ale tak já bych stejně určitě bral PS4! :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 V pondělí mi přijde infamous, těším se na to. Nejlepší bude Uncharted :love: Tak Infamous vlastním od včerejška a jsem velice spokojený (zatím) Tady foto z mého hraní. Tady už bych si troufl použít slovo nextgen: http://imageshack.com/a/img854/9363/r6i6.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 Jj infamous je nexgen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 Tak jako není spatnej, akorát toje pak vše dokola, ty úkoly. Ale grafika je úžasná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 Grafika bude ještě lepší, první ps3 hry vypadaly pěkně ale ty poslední jako Uncharted3, Beyond Two Souls nebo GTA V vypadali fakt dobře, na to že je 8 let starý HW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukyno Odesláno Duben 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2014 Máte někdo tu kameru k tomu? Zatim asi nic moc využití, ale počítam, že asi bude fungovat jako kinect, nebo move? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2014 Mám kameru a zatím je opravdu využití minimální. Jen pro odhlášení konzole. Hry zatím nejsou, když nepočítám Playroom a nebo hra Just Dance pro slečny a metrosexuály... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukyno Odesláno Duben 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2014 tak jsemj koukal na playstation store a docela pěkný(velikonoční) akce na ps3 hry.... jsem zvědavej, jestl něco takovýho bude na ps4 už aspon na vánoce třeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Duben 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2014 (upraveno) Hele ted rano takova dobra správa. Xone se prozatim prestal vyrábět,. prodejci neobednavaj nove kusi jelikož na skladech lezi pres 2mega xboxu a mcsoft chce at se to odproda. Dobry ne. A aby toho nebylo malo. V jednom americkém obchodě kterej je jeden z největších prisel zakaznik vratit xbox a ze ho chce vyměnit za ps4. Upraveno Duben 29, 2014 uživatelem kendykejnova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Duben 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2014 Trochu toho pravopisu by neuškodilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Duben 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2014 Ano dekujem. Pán učitel. Píšu z mobilu. Ja zapomněl ze je to forum českého jazyků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.