Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Jedna "výhoda" mála her je, že si tu danou hru pořádně užiješ a vytřískáš z ní maximum. Pokud máš her víc, třeba 10 jako já loni takhle koupil PS3, tak jsem nevěděl co dřív a tak jsem to trošku odbýval. Všechno má své pro a proti...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud by se někdo rozhodoval mezi PS4 a Xbox one a nevěděl kterou vzít, tak se podívejte na The Bing Bang Theory S07E19, Sheldon řešil celou epizodu stejný problém :)

Yep, ale stejně nic nevyřešil :D Jen to poukazuje na tu absurditu :D Já bych doporučil vypsat si papírek s plusy a mínusy, ale tak já bych stejně určitě bral PS4! :party:

Odkaz ke komentáři

V pondělí mi přijde infamous, těším se na to.

Nejlepší bude Uncharted :love:

Tak Infamous vlastním od včerejška a jsem velice spokojený (zatím)

Tady foto z mého hraní. Tady už bych si troufl použít slovo nextgen: http://imageshack.com/a/img854/9363/r6i6.jpg

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Hele ted rano takova dobra správa. Xone se prozatim prestal vyrábět,. prodejci neobednavaj nove kusi jelikož na skladech lezi pres 2mega xboxu a mcsoft chce at se to odproda. Dobry ne. A aby toho nebylo malo. V jednom americkém obchodě kterej je jeden z největších prisel zakaznik vratit xbox a ze ho chce vyměnit za ps4.

Upraveno uživatelem kendykejnova
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu