Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

JInak ps4 chci vlastni mezi prvnimi,protoze ps3 jsem slibil zene a neco v herne potrebuji:)

rofl ja jsem trojky uz prodal, nechal sem mladou naposled zahrat Journey a slo to z domu...TLOU si snad sosnu z cloudu a ostatni hry uvidim podle prvnich recenzi...Destiny, The Division...mozna risknu fifu, jinak teda budu drzet palce v pulnocni prodej a taky si postojim frontu na svou krabici, cena kolem 12k je luxusni, kolik vubec stala ps3 na launchi? 16?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rofl ja jsem trojky uz prodal, nechal sem mladou naposled zahrat Journey a slo to z domu...TLOU si snad sosnu z cloudu a ostatni hry uvidim podle prvnich recenzi...Destiny, The Division...mozna risknu fifu, jinak teda budu drzet palce v pulnocni prodej a taky si postojim frontu na svou krabici, cena kolem 12k je luxusni, kolik vubec stala ps3 na launchi? 16?

Jojo před 7lety (možná už 8let) při luanchi stála 16tis.

Jinak 12tis by stát snad neměla. 400eur by mělo být na koruny za cca. 10200,-

Myslim,že za takové ceny se to někde určitě na netu objeví, ale při půlnočním prodeji v Sony to bude asi dražší a těm 12tis. by se to klidně mohlo přiblížit.

Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk.

Odkaz ke komentáři

panove musim vas opravit na launch stala ps3 16 990 :D

Na heurece se dá už najít za 10.199,-

Dostupná od 30.11.2013.

www.originalky.cz/Nove-zbozi/Playstation-4/Konzole/Playstation-4-500GB.html

Upraveno uživatelem mikas_cze
Odkaz ke komentáři

A to ti to za tu cenu už musejí pak prodat nebo s cenou ještě mohou hýbat.

Raději bych PS4 v sadě s Fifa 14. Za nějakou fajn cenu.

Z originálek jsem měl předobjednanou Ellie edici LoU a dva týdny před vydáním mě volali s tím, že jsou nuceni navýšit cenu o 50kč, jestli s tím souhlasím. Takže jestli s cenou zahýbají, určitě ti dají vědět.

Odkaz ke komentáři

Nevím, na kolik se tomu dá věřit, ale já bych skoro řekl, že minimálně jedna z konzolí by mohla vyjít ve světě dokonce i dřív než 13. listopadu a to konkrétně už 5. listopadu. Amazon dle informací, které proběhly na netu, informoval své zákazníky, kteří mají předobjednané COD: Ghosts, že právě 5. listopadu by tato gamesa v Next-Gen podobě měla dorazit na trh a přijde mi zvláštní, aby to bylo sice v prodeji, ale nebylo na čem hrát, ale kdo ví :D

Odkaz ke komentáři

Co se týče Microsoftu, na jednu stranu se to dalo očekávat, na druhou je vidět, že něco vymyslí a nestojí si za tím.... Jinak ohledně her, vyšší cenu 1799 Kč u PS4 a XBOX ONE mělo nasadit EA v ČR, ale dle posledních zpráv, má být cena stejná jako u PS3 a XBOX 360: http://www.eurogamer.cz/articles/2013-06-18-ceny-her-na-xbox-one-a-ps4-maji-byt-stejne-jako-doposud

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu