BlackFrogg Odesláno Květen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2014 Mam ji od prosince a zadny problemy nemam cca 5-6 hod provozu dene nekdy i pres noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Květen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2014 taky ji mam z prvni varky komplet bundl co byl na trhu a jsem naprosto spokojen ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Květen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2014 Neřeknu, kdybych měl starou tv a receiver, ale vše max 2 roky staré a zlobí na tom jen ta konzole a bohužel né vždy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 Možná to sem moc nepatří, ale chci vám něco sdělit :P Hrozně mě štve že se už nedělají hry na split screen jako u ps1 :P hrát online fajn....ale prostě když vedle tebe sedí nějakej kámoš je to větší pr...jo někdo řekne že nějaký hry jsou ale zatím maaaalo doufám že do budoucna budou další odreagovacky a hry typu crash bash :P a další klasiky. Pouštět si ps1 na nový tv....není moc dobrý :P A co vy ? Nezahraly byste nějaký old school ve full hd remaku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 Ano, zahrali. Proto mame doma i WiiU. PS4 na "graficky orgie" pro teenagery (cod, ac a spol). A WiiU, kdyz se chci opravdu povait s prateli / rodinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 jj, Crashe bych si rad zahral :cheesygrin: byl nejlepsi nebo nejake zajimave extremni sporty(snowboard, skateboard, bike ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukyno Odesláno Červen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2014 Ahoj osazenstvo... taky Vám občas při hraní přeskakuje obraz? jako by problikl šum, děje se to jen při hrách, co mam stažený...z blueraye to nedělá. Už mi i nešel zvuk - on/off tv vyřešilo - mam samsunga. Taky jsem ted chtěl koupit battlefielda, jsem si řikal, za dobrej peníz - 1200,- ještě včera, dnes kouknu a zas 1700,- docela milý a z toho plyne muj druhej dotaz - dá se část ceny uhradit pomocí dobyté peněženky a zbytek doladit kartou? díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Červen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2014 Ano, lze to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2014 (upraveno) Burnout Revenge ve split screenu na ps2 byla pařba, myslím že z roku 2005. Upraveno Červen 19, 2014 uživatelem Mušák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2014 Nejvetsi souhlas. ale hral jsem to na Xboxu ale i tak proste jedna z nejlepsich splitscreen her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2014 To byly hry ještě o něčem jiném, než o grafice. Přijde mi, že dřív bylo všechno lepší. Jsou i dneska dobré hry, ale ne tolik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2014 Kdysi byla taky tuna odpadu, jen se to neschovávalo za líbivou grafiku. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2014 (upraveno) Paradni detailni srovnani hardwaru PS4 vs XO XB1 Vs PS4 - Why The PS4 Is Better - PS4 Hacks, Mods, Homebrew http://www.ps4hax.net/ps4hax-news/74417/xb1-vs-ps4-why-the-ps4-is-better.html Upraveno Červen 22, 2014 uživatelem tofi pridani videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Červen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2014 Prosím prosím napis sem o co jde jsem v práci....pomalej net :P ale co jsem tak četl na XO bez kinectu je o krapet vykonejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Červen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2014 Ach dobre srovnání....ale jeden hoch tam má pravdu.....jde taky o software. Třeba mě štve že na pozadí nemůžu mít zaply youtube :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2014 Ach dobre srovnání....ale jeden hoch tam má pravdu.....jde taky o software. Třeba mě štve že na pozadí nemůžu mít zaply youtube :P Na to bude appka, a ty (jak je známo z US storu) mohou byt spustene take behem hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 Vyšel nový FW update v1.72. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 Jen stability update :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukyno Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 Takže mi to kafe porad neudela? Jsem rozhorcen :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 Furt nic :( a to PS3 umela delat omeletu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 :P co vy říkáte na ps now ? Budete využívat ? Jelikož já ps3 nikdy neměl tak asi jó :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 (upraveno) Určitě ne, ale to tě lépe vyjde si pořídit ps3. Superlima koupíš 12Gb použitého i za 2500Kč, za 500Kč tam hodíš nějaký disk kolem 120Gb a hraješ. A hry koupíš za pár korun. Nebo ps3 s CFW a tam máš hry zadarmo. Já mám ps3 asi přes 3 roky a všechny exkluzivity jsem dohrál, jen mi chybí God of War Ascension. Budu mít 2 týdny volno, tak si asi po večerech zopakuji sérii Uncharted :psp: Mohli by udělat remake uncharted trilogie na Ps4. Čtyřka bude super hra. Doufám, že vyjde v pátek a někdy v sobotu ráno to bude dohráno. Upraveno Červen 24, 2014 uživatelem Mušák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 Nevěřím, že to kdy bude v ČR dostupné. A pokud jo, tak to stejně zabije cena (a pro některé i minimální potřebná rychlost připojení). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 Přesně...zabije to naše připojení a cena her. A mám pocit, že tu hru ani nebudete vlastnit, ale bude jen v pronájmu, něco jako u PS plus, což se mi teda rozhodně nezamlouvá, ale uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukyno Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 U ps+ hru nevlastnis, kdyz ji koupis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.