patasus Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 Přesně...zabije to naše připojení a cena her. A mám pocit, že tu hru ani nebudete vlastnit, ale bude jen v pronájmu, něco jako u PS plus, což se mi teda rozhodně nezamlouvá, ale uvidíme... Na 99% to bude tenhle pronájem, je to mnohem výnosnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 25, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 U ps+ hru nevlastnis, kdyz ji koupis? Ano i ne. Pokud ti skončí PS+ tak hru nerozjedeš, ale pokud se mrkneš do download listu tak tam pořád bude ;-) jakmile obnovíš PS+ zase pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Přestaneš platit a nemůžeš hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 kdyz prestanes platit PS+ tak ti zmizi z download listu,kdyz si zase zaplatis je tam. Takze ji nevlastnis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 A jde to i po nějaké době ? Ps+ mi vypršelo v lednu a když to aktivuji v září, můžu si třeba stáhnout resogun na ps4, když jsem měl v té době aktivní plusko ? Na ps4 totiž nevychází v plusku nic dobrého, poslední dobou už ani na vitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Ano, muzes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 A jde to i po nějaké době ? Ps+ mi vypršelo v lednu a když to aktivuji v září, můžu si třeba stáhnout resogun na ps4, když jsem měl v té době aktivní plusko ?Na ps4 totiž nevychází v plusku nic dobrého, poslední dobou už ani na vitu. tak veci z psn+, co jsou free se ukladaji na sony serverech,takze aktivujes a znova najdes v download a hrajes. Ja jsem to ani netusil toto, nemam aktivni par dnu usa ucet,tak jsem si chtel nektere hry stahnou a pak aktivovat a ono tam nic na download. Po zaplaceni to tam zase bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukyno Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Ja mel za to, ze to plati jen na free hry.... ale pokud si koupim hru za 15 stovek, normalne pak plusko neplusko...je moje... i se to tu nekde psalo, ze pokud ji takhle koupis, netreba plusko nadosmrti(nepocitam online mody)... hosi, nedeste me.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 debata je o psn+ free games, co si koupis na storu je "navzdy" tvoje a to plati i pro hry ve sleve,kde jsi vyuzil clenstvi v psn+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukyno Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 (upraveno) Oj, tak to ju. trochu mě zmátlo, když jsem se ptal, zda hru nevlastníš, když ji KOUPÍŠ, ne stáhneš zdarma ... jak saixx odpovídal. Ale to mi přijde normální, ty pluskový hry beru něco jako navíc... plusko prostě na online a placený členství... jako je i u jinejch věcí. Ted když je třbeba NBA 2k14 na PS3 zadara a prodejní cena je 1500,- ... jasně, hraj si ji, dokud si člen.. .když nebudeš, kup si ji... Upraveno Červen 25, 2014 uživatelem sukyno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Tuším na americkém PS fóru jsem viděl posty, že pluskový PS4 hry se po přerušení a obnovení pluska v download listu už neobjevily a že to snad není chyba, ale má to tak být. Má tu někdo s tím někdo praktickou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Kravina normalne jsem to tam mel (resogun a contrast) ikdyz sem nemel PS+ ted kdyz sem si ho koupil normalne si to muzu znova zahrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 (upraveno) A nezmizí ty hry napořád po 6 měsících jako uložená data? (samozřejmě po 6 měsících neaktivního pluska) Upraveno Červen 25, 2014 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 (upraveno) savy mizi?! jo nasel jsem si to. Well pochybuju ze to bude tak i s PS+ hrama protoze ty ze to mas na uctu je minimalni vyuziti jejich serveru narozdil od savu. A podle me ten resogun a contrast uz mam 6 mesicu od vanoc do ted. Upraveno Červen 25, 2014 uživatelem Panther Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Tak jsem si ještě něco početl o PS Now a "mělo" by to být tak, že buď si člověk snad za pár korun (což tam psali) hru na PS3, nebo Vita pronajme na dobu jakou bude chtít a nebo si ji normálně "koupí". Ikdyž stejně poběží na serverech Sony, takže stejně člověk pořád není vlastníkem. Menší částa doba určitá a větší částka neurčitá. Mě spíš rozčiluje to, že tato služba snad stejně půjde jen na TV Sony Bravia, podle toho co tak čtu. S tím ať jdou něka. Doufám, že později to půjde i na jiné TV... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Tuším na americkém PS fóru jsem viděl posty, že pluskový PS4 hry se po přerušení a obnovení pluska v download listu už neobjevily a že to snad není chyba, ale má to tak být. Má tu někdo s tím někdo praktickou zkušenost? velky rofl,toto napsat,kdyz mas nad sebou odpoved:D to patasus: kdyz byla usa akce 1 mesic zdarma psn+,tak jsem hral hry a kdyz jsem si po dvou letech aktivoval poprave na rok ps+ save normalne dal fungovali. Ale ty co jsou ulozene na cloud v ramci psn+ to je otazka,ja je tam radsi neposilam,zatim to resim pres flashku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Mělo by to jít přes Playstation TV: http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 (upraveno) Tak jsem si ještě něco početl o PS Now a "mělo" by to být tak, že buď si člověk snad za pár korun (což tam psali) hru na PS3, nebo Vita pronajme na dobu jakou bude chtít a nebo si ji normálně "koupí". Ikdyž stejně poběží na serverech Sony, takže stejně člověk pořád není vlastníkem. Menší částa doba určitá a větší částka neurčitá. Mě spíš rozčiluje to, že tato služba snad stejně půjde jen na TV Sony Bravia, podle toho co tak čtu. S tím ať jdou něka. Doufám, že později to půjde i na jiné TV... teda ty tady ale rikas novinky to vim uz asi pul roku -..- tady mate neco "aktualniho" (v uvozovkach protoze je to stale v bete takze se to muze zmenit) takze cena je trochu mimo :D 30 dollaru na 3 mesice za jednu hru LOL Upraveno Červen 25, 2014 uživatelem Panther Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Nebude levnější si koupit starou ojetou konzoli? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Jsem psal, že to bude levnější :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Playstation tv myslíš tím televizi origo playstation ? Ta věc mi přijde drahá i ta uhlopricka je nic moc ne ? Nikdy jsem sr po tom nepidil jen jsem to viděl na videu. Ale ps now na zkoušku bude stát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Tím myslí toto... http://games.tiscali.cz/tema/levna-mikrokonzole-playstation-tv-s-hardwarem-ps-vita-dorazi-do-evropy-na-podzim-239213 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Aha tak to jo já myslel tu tv co byla udělaná k ps3....a stejně si myslím že vítá to musí umět ! Vždyť tam má ten svůj " top secret " konektor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 jen takova mala blba otazka co je noveho FW update v1.72. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 oprava stability systému, velké věci očekávej až tak s 1.8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.