peto.vac Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Tak zatial tam nic nieje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Podle me bude po 15 hodine.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Stejně to bude tak přetížený, že to stáhnout nepůjde :-( :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 nevite jestli po uplynuti hodiny se bude dat opet pripojit nebo tam bude nejaka prodleva? chtel jsem si koupit fifu, abych mohl hrat se svagrem online, ale takhle bych to mel vyreseny a nic bych kupovat nemusel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Někde jsem četl, že to bude neomezený, ze se můžeš připojit kolikrát chceš. Ale tak dnes to můžeš vyzkoušet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Po uplinutí hodiny se budeš moci připojit ihned znovu. Můžeš to dělat kolikrát chceš. Nebude to omezeno na počet připojení na den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Jen tak premyslim jak to bude reseny,kdyz budes hrat nejakou pribehovou hru...Kdyz skonci ta hodina jestli te to hodi zpatky do hlavniho menu nebo zustane tam kde je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Poskytovateli se to odpojí a tomu u kterého to hraješ to hodí pauzu, popřípadě skočí do menu. jako kdyby jsi zmáčkl tlačítko option. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Update 2.0 se mi právě stahuje!!!!!! 218MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Jenom 218 mb? Cekal jsem tak 2 gb :D...no u me zatim nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Bylo staženo za 6min. To ujde na Ps servery :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 To jde....no jsem zvedavej kdy mi to nabehne ke stazeni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 28, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Já už ho mám taky stažený a nainstalovaný. Na první pohled žádná změna :) Ten Remote Play nemám jak teď vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Spadly PSN servery nebo se nemůžu připojit jen já? Update se mi po zapnutí konzole stáhnul a pak mi připojení chcípnulo. "Cannot connect to the server new-31201-7, což by prý měla být chybová hláška, která se objeví když sony spadnou servery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 To se dalo cekat....Me taky nic nejde,vcetne storu...Sony proste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 kluci nesmutněte větší fail jak driveclub to snad nebude :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Jen jestli je to způsobené servery, protože jsem na netu četl, že to hodně lidem chcíplo hned po updatu na 2.00, předtím úplně v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Trosku odbocim a poprosim o radu,nevite kde nastavit aby se neukazovalo moje jmeno,ale pouze herni nick?Vidim jmeno a pod tim nick a to nechci,diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 taky stazeno za minutu, ale jeste se mi stahuje aplikace share, tak ma asi 900 MB a k tomu nejaka aktualizace 200 MB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Ještě budou zřejmě aktualizovat Ps store aby se dal stáhnout YouTube pro PS4 a měli by tam být nově ke stažení i themes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Tak uz mi taky nabehl update...stazeno za 25 vterin :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Po update mi sice funguje store, ale třeba fifa se nepřipojí :D Dneska si asi nezahrajem :D Jinak doufám, že vypustí dneska tu appku na remote play do androidu, když už je v menu možnost pro to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Share play uz jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Trosku odbocim a poprosim o radu,nevite kde nastavit aby se neukazovalo moje jmeno,ale pouze herni nick?Vidim jmeno a pod tim nick a to nechci,diky Nevím jestli jsem to tak měl vždy, nebo se mi to změnilo po tom update, ale mě se dokonce všude ukazuje jen moje jméno a příjmení místo mého nicku. Ty ho máš aspon pod jménem, já vubec :D Když to chci změnit (předpokládám, že se to dělá v profilu v name settings), tak to po mě chce heslo k psn (i když už jsem přihlášený), a když ho zadám, tak mi to píše chybu serveru, takže se k tomu nastavení nedostanu. :D Jinak to vypadá, že už asi vše ostatní +/- funguje. Teď bude třeba vyzkoušet ten share play :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Jj jenze ja na to v tyhle zalozce koukal a stejne to nenasel,jako moznost dat pryc sve prave jmeno...trochu tuhle logiku nechapu,delam si prece herni nick pro to abych pod nim vystupoval a hral hry a ne aby tam bylo moje realny jmeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.