Molda22 Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 No právě, ten online ID (nick) tam má být právě proto, aby se všude ukazoval místo jména :D No ještě to nějak budu zkoušet. Jinak už někdo úspěšně otestoval ten share play? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Ja klidne poskytnu na chvilku :D...staci napsat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Já tam shareplay ani nemam, od nainstalovaní updatu se nepřipojim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Jj jenze ja na to v tyhle zalozce koukal a stejne to nenasel,jako moznost dat pryc sve prave jmeno...trochu tuhle logiku nechapu,delam si prece herni nick pro to abych pod nim vystupoval a hral hry a ne aby tam bylo moje realny jmeno... Co jsem četl na jiných fórech, tak to nejde. Jedině si do jména vyplň svůj nick. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 No share play mas po spusteni hry pod tlacitkem share... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 28, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 A to reálné jméno se ti zobrazuje i veřejně při hraní a komunikaci s přáteli anebo jen lokálně na tvé PS4 kde na něj koukáš? Předpokládal bych že reálné jméno se nedostane dál než z úvodní obrazovky majitele konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 To ja netusim,ja vidim obe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 28, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 S někým se spoj na mulťák nebo pošli zprávu a pak se ho zeptej, jaké jméno či ID vidí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 A to reálné jméno se ti zobrazuje i veřejně při hraní a komunikaci s přáteli anebo jen lokálně na tvé PS4 kde na něj koukáš?Předpokládal bych že reálné jméno se nedostane dál než z úvodní obrazovky majitele konzole. Reálné jméno prý vidí jen přátelé, kterým to dovolíš. Nemám PS4, ale je tam prý nějaká možnost požádat frienda o sdílení pravého jména a potom se navzájem vidíte pod jménem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Jen se zeptám po staženi updatu mi nejde se dostat do Ps storu, jen modrá obrazovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 No teď jde vyhledávat podle pravého jména, takže možná proto je to teď vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Aha,takze ono to bude tak ze svoje real.jmeno vidis porad kvuli identifikaci pod kterym profilem je konzole prihlasena,a real jmeno vidi jen lidi co o nej pozadali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 28, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Vypadá to tak a mělo by to tak být z důvodu ochrany osobních údajů, které nesmí podle platného zákona bez souhlasu jejich majitele nikdo zveřejňovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 a co zkusit zrusit facebook synchronizaci? Mne se do konzole natahlo jmeno z facebooku, fotku profilu taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Tak jsme na to prisli:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 28, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Tím to není, já FB nemám vůbec a jméno na své konzoli vidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Nebyl by nekdo tak hodny a nepujcil by mi na hodinku The Evil Within? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Jak říkám, momentálně je jediná varianta smazat si v údajích k PSN účtu svoje jméno a nacpat tam ID, akorát to nebere čísla. A samozřejmě ignorovat FB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 (upraveno) Takze jsem ted udelal test a pujcil na zahrani Driveclub,vse jede prej bez problemu plynule,zadny lagy nebo rozmazani.... Edit: jeste teda dodam,muj internet 100mb optika,prumernej ping 6ms Upraveno Říjen 28, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 jj, díky Onefootmanovi. Otestoval jsem Driveclub, opačným směrem jsme potom vyzkoušeli můj Watch Dogs. Vše frčelo bez problému, plynule. Otázka co u lidí s horším připojením, protože oba máme dobré připojení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Nebylo by dobry udelat tady topic kde by lidi psali zadosti o pujceni her v ramci shareplay atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Youtube se uz da stahnout pres mobilni aplikaci,staci dat vyhledat youtube a potvrdit verzi pro ps4,pak kosik a a stahnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 no youtube uz jde i normalne pres ps na store ,jen se chci zeptat na to usb prehravani hudby?to jako funguje jak a jestli uz to jde a ty themes pridaji asi taky az pozdeji co?na us uctu mam vedle zmeny barvy i moznost stahnuti ze store ale nejde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Mě se aktualicaze stáhla ale nikde tam nemám možnost někomu shareovat moji hru, kde to najdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Tlačítko share na ovládací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.