headhot Odesláno Červen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2015 kup si dve, jednu zabelnou a druhou na hrani. Ta sediva je proste epic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2015 psali ze budou mozna slevy i pro dalsi platformy :D "There were no hints given as to what games might go on sale for the PlayStation 4 and PlayStation 3, so stay tuned for full details this Friday." no nic :D snaha byla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Červen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2015 kup si dve, jednu zabelnou a druhou na hrani. Ta sediva je proste epic. To uz mam takhle 3xDS4 Tenhle zustane jen na kukacku :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2015 jo ty uz jsem postnul. Amici stejne vzdycky jeste davaji neco navic nez se pise. Jo jinak super alespon se o vikendu mrknu. Diky za info:psp: kasaco: ja mam furt ten jeden puvodni. Stejne si vetsina priveze svuj vlastni,kdyz jdem hrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Červen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2015 Tak ja mel uplne prvni Bundl, kde byl KILLZONE,KAMERA,2xDS4. A pak jsem dostal WHITE DS4,kterej jsem nestil na PS3 koupit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Červen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2015 (upraveno) Tak na PSN store bude od dneška již dostupný DRIVECLUB™ PlayStation®Plus Edition !!!! Pro ty co neví, tak je to DEMO pro PS+ členy. http://blog.eu.playstation.com/2015/06/24/driveclub-playstation-plus-edition-launches-tomorrow/ Upraveno Červen 25, 2015 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 25, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2015 (upraveno) Jinak ještě teda k těm 20th DS4 - mám potvrzený od JRC, že ta dotyková plocha teda bude jako na klasických DS tečkovaná. Osobně mě to nějak nehoupe, ale mohlo to být aspoň trošičku příjemné plus :) mikas_cze: už je dostupný :thumbup: Upraveno Červen 25, 2015 uživatelem SAIXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2015 mikas_cze - ten DC pro plusko by mel zatim jet jenom offline a postupne lidem poustet online jestli sem to cet spravne, tak je otazkou kdy to komu este pude onl :D - mam koupenou tu slevenou ps plus full edici tak me to netrapi ale i tak.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2015 jojo je to dobra saskarna, kdyz stejne ten mp nefunguje tak to mohli vydat uz pred rokem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2015 titulky musis ulozit jako UTF-8 Člověče, tak jsem to zkusil a pořád se nezobrazují správně. Předělal jsem to v poznámkovém bloku, i jsem stáhnul nějaký jiný program co radili na fórech a stejně to nepomohlo. Asi se musí změnit ještě něco. Pořád se nezobrazuje ě atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2015 Musis jit do settings -accessibility-closed captions-closed captions settings a zaskrtnout display closed captions as specified by content a pak ti to uz pujde normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Červen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2015 Tak konecne jsem zkusil pousteni Filmu pres USB a setkal jsem se, ze zvuk sel pomaleji nez obraz. Tohle me delalo u PS3 ale tam to slo vyresit tim, ze se film ulozil do PS3. Coz do PS4 nejde :cry: A pak jeste jedna vec a to takova, ze me nesel zvuk a jen obraz. Nejakou radu na DABING. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2015 Tak konecne jsem zkusil pousteni Filmu pres USB a setkal jsem se, ze zvuk sel pomaleji nez obraz. Tohle me delalo u PS3 ale tam to slo vyresit tim, ze se film ulozil do PS3. Coz do PS4 nejde :cry: A pak jeste jedna vec a to takova, ze me nesel zvuk a jen obraz. Nejakou radu na DABING. ? Tem přehrávač stojí za dvě věci. Titulky nemůžeš změnit, protože pak se nezobrazují správně, když to necháš na ně jsou prťavé na černém pozadí. Plno formátu to nepřečte, buď nejde zvuk, nebo to nejde vůbec...děs běs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 Tak PS4 bude skoro uz 2.roky na trhu. Oni udelaj takovou blbost, ktera neni dotazena. Tak uvidime casem, snad nejaka lepsi Aktualizace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sh11m11 Odesláno Červenec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 Jde vám čeština v titulcích ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 ano a kdyby jsi venoval trochu casu si tady precist par stranek tak to vis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sh11m11 Odesláno Červenec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 Je fajň, že tady píší empatičtí jedinci se snahou pomoct, díky ! Pokud je někdo tak nedůvtipný a líný jako já, tak přidávám informaci, že podle místních hlaviček funguje čeština v titulcích pouze tehdy, když jsou uloženy ve znakové sadě UTF-8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Červenec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2015 Zdravim, taky vam po aktualizaci, kdy pri uspani zustane hra spustena blbne nacitani disku? Nekdy se mi stane, ze disk vubec nevidi, nekdy ho vidi, ale neda se spustit, kdyz PS4 probouzim a davam tam jinou hru, tak se mi snad nikdy nepovede pustit napoprve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 10, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2015 Tak Vám řeknu, že ten co dělal ten vymr... Media Player či co to je musel bejt nějakej odborník na slovo vzatý. Po cca měsíci jsem opět pustil PSka, že ho teda zkusím co mi přechroustá z disku(mezitím jsem ho zformátoval do exFat) a ejhle buď mi ta ... vyhodí, že nebyla nalezená žádná jednotka a když už to něco najde vyskočí mi jakási error, že součásti aplikace jsou poškozený - smazáno a nainstalováno znovu a bez výsledku... Začínám pochybovat o tom jestli jsou v SONY aspoň trošku normální, protože vydat takovej nedomrd*k je fakt odvážnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 Tak co jak se tesite na MAFIA III. A nahodou nevite nekdo nejake info o WATCH DOGS II ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Srpen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2015 http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=gamescom-trailer-na-akci-mafia-3-6n3g MAFIA III Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Srpen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2015 ahoj, vyrábí se ps4 white 1t diskem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Interista Odesláno Srpen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2015 cau premyslim o koupi ps4... mam doma ps3 s move a chtel bych se zeptat jestli ovladace move jdou pouzit u ps4. Treba disc golf...diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 9, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2015 Bohužel nejdou. Od toho má PS4 kameru - něco jako kinect u Xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.