pilulkin Odesláno Srpen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2015 Oba move ovladače (motion a navigation) jsou s PS4 kompatibilní. Otázkou spíš je, co si s tím na PS4 zahraješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Srpen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2015 Ale jdou: https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/5229/~/ps4%3A-ps-move-controller-information Nejsou na to na PS4 ale hry momentálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Srpen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2015 Koukam ze uz je k dispozici vote to play akorat kdyz vidim tu nabidku tak se tendle mesic asi pozdrzim hlasovani. Nevim co jsem od toho cekal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2015 co jsem se dival na videa,tak to nevypada strasne. Sice si tedka protirecim,ale co jsem si to prostudoval,tak vse bude ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2015 taky si říkám že celkem obstojný výběr, jak ti vikingové tak i ten grove home (nebo jak s to přesně píše) by nebyly až tak špatní. Slyšel jsem i o horších indiánech http://www.myspulin.cz/images/thumbs/0001039.jpeg :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Srpen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2015 No ja kvituji z aktualni nabidky Laru Croft. Chytlo to meho 6-ti leteho synatora. Obecne ma rad zombiky takze ty ozivle kostry se mu libi... Akorat mu vadi ze hraje za zenskou:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Srpen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2015 lara z aktualni nabidky je dost dobra, ale co se vote to play tyce, prekvapuje me ze nevitezej zombici kery mi pripadali nej... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Srpen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2015 Taky jsem hlasoval pro zombiky.ale vypada to ze jsme v mensine :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Srpen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2015 Taky jsem hlasoval pro Zombiky, ale ty asi neklapnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Srpen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2015 čus kde přesně najdu to hlasování na ps4 nemůžu to najít :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Srpen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2015 das ps store ps plus a tam to je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Srpen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2015 Zdarec, prosim vas nevite proc kamos nema v nastaveni aktivovani ps4 systemu ? Diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Srpen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2015 Je to v User casti, tam najde svuj username a ta moznost aktivovat by mela byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Srpen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2015 settings - playstation netwrok modra ikonka Pcka, a pak tam je activate this as primary... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vibo Odesláno Srpen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2015 Zdravím, prosím neměl by někdo navíc kód do bety Black Ops 3 ? Prosím do zprávy. Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2015 Každý ho může mít zadarmo. Stačí preorder na storu, potom stáhneš betu a preorder zrušíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2015 Jen pro info na storku demovka Dying light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Srpen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2015 Zdravím jaký by jste doporučili Vertical stand ? Hodně lidí to odsuzuje ale mě se to líbí a myslím že to PSku nemůže škodit. Jsou nějáké ověřené ? Našel jsem třeba tento - pro mě je hlavní zajímavostí ta ventilace a charging dock. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Srpen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2015 Mel jsem v tom psko asi tyden a uz to nepouzivam. Bylo i hlucnejsi a stale jsem toho nazoru ze by psko melo bejt vodorovne, ale to je jen muj nazor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Srpen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2015 Já právě nevím myslím si že tomu ps to nevadí a vypadá to líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Srpen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2015 Já si pod ps4 dal chladicí podlozku pro notebook a neresim už nic. Investice 500kc a mám klid. Doporučuji kovovou zalmann. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Srpen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2015 Já postavil PS4 vertikálně a pod něj dal dvě lišty aby pod konzolí mohl proudit vzduch, cca 3 cm vysoko a byla to určitě nejlepší varianta páč už zdaleka tak nehučel. Nějakej originální vertical stand je podle mě zbytečnej když si můžeš pod to dat lištu za korunu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Srpen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2015 Halda pc primo od vyrobcu jako je dell ma vertikalne umisteny mechaniky i pevny disky a ve firmach behaj s beznou ooruchovosti v pohode takze to urco nebude problem, nejaka podlozka na chlazeni nebo stojanek s chlazenim je jedine plus :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Srpen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2015 Vůbec nedoporučuju originální vertical stand, hned jsem prodal - hučelo to jako větrná elektrárna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 30, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2015 Však ho nechte když to mermomocí chce. Pak se alespoň může zapojit do diskuze u vlákna kde se řeší hučení konzole :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.