mikas_cze Odesláno Březen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2016 (upraveno) Hitman Beta právě ke stažení na PSN store. Možnost hrát až do pondělí. Pouze pro všechny členy PS+. Upraveno Březen 4, 2016 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Březen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2016 Jak vam drzej ovladace? Za mesic mi konci zaruka a dneska jsem byl za ty 2 roky reklamovat dalsi. Uz budu mit sestej ovladac, a to hraju tak 2x za tyden max 3 hodiny hokej. 4 ovladace klasika, otrhana guma a 1 nefunkcni levej analog. Jo a slecna mi dneska neprimo poradila, jak ty ovladace reklamovat do nekonecna (po novu uz se na vymenenou vec nevztahuje zaruka opet 24 mesice, ale zaruka konci v dobe, kdy by koncila u puvodni veci). Minulej tyden a dneska jsem reklamoval 2 ovladace na jeden ucet, protoze jsme se nemohli dopatrat, kterej byl ke konzoli a prej to nikdo nepozna, mi sama rekla. Takze po zaruce treba do alzy, koupit ovladac, hned ho jit vratit , uctenku si nechat a dalsi 2 roky na tu uctenku reklamovat. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacLuke Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 prej to nikdo nepozna, mi sama rekla. Takze po zaruce treba do alzy, koupit ovladac, hned ho jit vratit , uctenku si nechat a dalsi 2 roky na tu uctenku reklamovat. :-) Takže to máme § 24 zároveň § 209 trestního zákoníku (40/2009 Sb.) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Březen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2016 No..hlavně je to na tobě, pokud ti ten ovladač chtějí vyměnit, zda to přijmeš...můžeš taky chtít vrátit prachy a pak si za to koupit ovladač novej s plnou zárukou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Březen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2016 Muzes si vybrat prachy nebo novej kus kdyz reklamujes do pul roku Aspon driv to tak bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi.jarda Odesláno Duben 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2016 Ze zakona: do 14ti dnu bez udani duvodu (origo zabalene se vsim vsudy)-jeli vyrobek koupen, nebo objednan pres internet. Jinak na vraceni penez pri reklamaci: 3x stejna zavada, 4x ruzna zavada. Ted nemluvim o tom, jak to dela alza, sony, nebo kdokoliv jiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Duben 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2016 3 stejny ci 4 ruzny zavady uz od noveho obcanskeho zakonika neplati. Ted se rozlisuje podstatna a nepodstatna zavada. Kazdopadne mnoho servisu na to kasle a ridi se furt starym zakonem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobic Odesláno Duben 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2016 PlayStation 4 dostane zítra update 3.50 více info zde: http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=playstation-4-dostane-zitra-update-3-50-9onv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Duben 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2016 Skoda ze je nutny ten remote play na pc a mac v updatu streamovat a nejde to kabelem...:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2016 Máte už někdo update 3.50? Nebo má někdo nějaké info, kdy bude vypuštěn do světa? Mám teď konzoli permanentně zapnutou a zatím nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Duben 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2016 Update 3.50 mám už nainstalovaný druhý týden v mé PS4 :cheesygrin:, ale zatím tedy jen beta. Podle mě to uvolňují postupně. Zkus se připojit US účet nebo JAPAN, možná to pro ně už je uvolněno a nabídne ti to ke stažení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2016 Tak já betu nemám, hlavně mě zajímá stream her. Pravidelně to využívám na XOne, tak jak to funguje na PS4. Jinak mám jen CZ účet, sloty nekupuju, tak na co US a Japan účet? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Duben 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2016 (upraveno) Pokud nekupuješ sloty, tak to dává smysl. Já zase doma nemám žádné placky :cheesygrin: Jinak právě na twitteru: Toshimasa Aoki ‏@toshimasa_aoki 6 minpřed 6 minutami V3.50, released!! A remote play pro Win a xOS už je také venku: https://remoteplay.dl.playstation.net/remoteplay/lang/en/index.html Upraveno Duben 6, 2016 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi.jarda Odesláno Duben 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2016 (upraveno) Prave jsem aktualizoval. mam jen eu ucet. EDIT: kdyz to remotnu pres pc, vypne se dualshock a ovladani funguje pres klavesnici. Kdyz zapnu dualshock, tak se hodi error a remotnuti se vypne. Jedine, jak se mi povedlo pokracovat ve hrani pres dualshock je zapnout ho zapojenim USB z pc... Trosku nevychytany :( Upraveno Duben 6, 2016 uživatelem bizzi.jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2016 Ano, při zapnutí programu máš přímo napsané, že musí být ovladač připojen přes PC. Tohle je zatím oproti XOne nevychytané. Co mě tedy daleko více mrzí je kvalita obrazu, mám připojené přes kabel, kabel cca. 2m a 2m do routeru a obraz je teda tragický, vše mám nastavené na max. XOne má horší barvy, je to takové šedé .. nemastné, neslané, ale tohle u PS4 je tragédie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2016 krůto on je streamovaný obraz pouze v 720p při 30fps, u některých her 60fps, takže valnou kvalitu nečekej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2016 Tohle není ani 720p, tohle je bidna kvalita z dob CRT televiz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Duben 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2016 no je to hrozný. ja sedim 1,5 metru od ps4 s notasem a koneeeec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi.jarda Odesláno Duben 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2016 Za mě pořád lepčí, než čučet ulice a ordinace :o)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 6, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2016 Nastaveno vše na High puštěno přes wi-fi do ntb ( 17" FHD ) a bez problémů. Je pravda, že kvalita zdaleka nemá na originál ale co čekat od streamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Duben 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2016 Je to hrůza, hrál sem COD BO3 a kvalitu vem čert (i když je tragická), ale zásadní problém shledávám v FPS, protože sem měl místama pocit že nedosahujou ani těch 30 a to je teda při hraní online už pak celkem problém :D. Doufám, že se to časem trochu vychytá. Samozřejmě to mám vše nastavený v settings a připojení mám dostatečný a vzdálenost je max. 2m na wifi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 6, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2016 Určitě je potřeba to brát s rezervou když je to ,,čerstvý zboží" avšak bohužel u SONY a jejich stylem úprav a aktualizací se obávám, že plně funkční to bude tak za rok možná dva [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Duben 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 Než toto, je opravdu imho lepší si koupit monitor a PS4 si odnést bokem a připojit k němu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Duben 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 Na to abych jednou týdně ustoupil a přenechal TV drahé polovičce, je to teda lepší než utrácet za monitor navíc [emoji23]. Ale malinko by to chtělo doladit. Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Duben 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 Každej na to mám jinej názor. Jestli jde o jeden večer, tak to nemá smysl řešit a tohle nepotřebuješ. Jeden večer se snad bez hraní obejdeš. Od sony nemůžeš čekat, že něco poladí....rozdrbe toho spoustu, ale pořádně nefunguje nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.